2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

QUOTE="Vaveyla38, post: 48380642, member: 771707"]Canım adetin 3.gun hormon testi yapılıyor bilgine
nasil yani canim.ya ben pek bu islerden anlamam.arkadasum az once soyledi.adetin bitince saglik ocagina git hamile ilmak istiyorum de gereken herseye bakilnasini iste bakarlar dedi.hormon testinde neye bakiliyor.adetin 3. günü bide oyle mi[/QUOTE]
Evt canım hormon seviyeleri de hamile kalamamayi etkiliyir... Yani hormonlar az çalışıyorsa... Adet dönemi hormonlar genelde tavan yapıyor sanırım oyuzdenn özellikle doktorlar bebek dusunenlerde sorun olduğunu anlamak için Ogün test yapıyorlar.. sağlık ocağı sadece vitamin kan değerlerine bakıyor canım bence sen kadın doğuma git

canım benim eşime de kumanda vermişler istersen aç bak demisler.bakar mi benim kizum.beni hayal etmiş :)çokta karşı çıktı öyle birseye. zorla kimse bişey baktiramaz.
Insallah gerek kalmaz kuzum.
Insallah bizimkine de film dergi vs vermezler :)

Ne biçim sistem bu ya sanki çarelermi tükendi?
Adam karısının resimlerine telefondan bakar kendi helalini düşünür doğrusu o
sanki sundukları şeyler normalmiş gibi

Aaa yasin okuduğumuz senmiydin canım adın tanıdık geldi ama ben seni aşılama yaptırcaksın sanıyordum o yüzden isim benzerliği herhalde dedim çok sevindim canım ya Rabbime şükürler olsun dualarımız kabul olmuş nasıl mutlu oldum anlatamam ağlayasım geldi çok duygulandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…