- 1 Eylül 2016
- 864
- 1.387
- 28
- 30
Adetlerim duzenli bu ay gecikti.bi hafta dolsunNormalde gecikmen oluyor mu cnm..eğer gecikme oluyorsa bekle derim ben..
Canım ben 30gunde bir adet oluyorum genelde canım insallh hayirlisiseninle aynı durumdayım canım.yalnız bişey var ben bat'dan 2 gün önce erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı.sen kaç günde bir adet oluyorsun ?
Demekki herkese aynisi oluyorya ben kadin doguma adetin 3.gunu gidicem de tahlil vs.icin ac mi olmam gerekiyor ?
Sabah yapcm cnm insallah dedigin gibi olur pek sanmiyrm ama olsun yapcm cnm hber vercmCanım naptın yaptınmı sabahmı yapıcaksın .inşallah pozştifsindir canım ya.ben dün yaptm negatif çıktı adeti bekliyorum bakalm inşallah gelmez
nasil yani canim.ya ben pek bu islerden anlamam.arkadasum az once soyledi.adetin bitince saglik ocagina git hamile ilmak istiyorum de gereken herseye bakilnasini iste bakarlar dedi.hormon testinde neye bakiliyor.adetin 3. günü bide oyle mi[/QUOTE]QUOTE="Vaveyla38, post: 48380642, member: 771707"]Canım adetin 3.gun hormon testi yapılıyor bilgine
Geç gordun canım yukarıdaki mesaja yazdm cvpcanim hormon testi nedir bilgi verirmisin.nasil oluyor vs
Tamam canımm bekliyoruz heyecanlaSabah yapcm cnm insallah dedigin gibi olur pek sanmiyrm ama olsun yapcm cnm hber vercm
İnşallah canım kısmet bakalım. Güzel haberlerinizi bekliyorum takipteyim canımErken geldi desene neyseki gecikip daha fazla umutlanmadin canim boyle dusun :/ insallah bi daha ki aya yuzun guler
canım benim eşime de kumanda vermişler istersen aç bak demisler.bakar mi benim kizum.beni hayal etmiş :)çokta karşı çıktı öyle birseye. zorla kimse bişey baktiramaz.
Insallah gerek kalmaz kuzum.
Insallah bizimkine de film dergi vs vermezler :)
Anlarsan banada anlat canım moral yerlerde geziyor da benimhiç belli olmuyor diyorlar cnm..bende mesela çok ümitliydim hiç yaşamadığım kadar çok emindim ama olmadı.ben merak ediyorum neden o kadar bel ve kasık ağrısı çektim çözemedim..
Aaa yasin okuduğumuz senmiydin canım adın tanıdık geldi ama ben seni aşılama yaptırcaksın sanıyordum o yüzden isim benzerliği herhalde dedim çok sevindim canım ya Rabbime şükürler olsun dualarımız kabul olmuş nasıl mutlu oldum anlatamam ağlayasım geldi çok duygulandımCok şükür yasinin gücüne inaniyorum 41 farkli kisiye okutmustum drlar imkansiz demesine ragmen 10 gün once 2 kez kan verdim cikmadi söktürücü kullandim ilaclar kullandim hasta olayim diye hamile çıktım..ins saglikla dogar 3 ..Rabbim ol derse oluyor allahim sana da ve bu gruptaki herkese en kısa sürede nasip eder inssss
Ben gordum:)Kızlar çizgi yi Eki Görüntüle 1896002 gören var mı
Kizlar eger yumurtlama oluyorsa o zamanda oluyormus bel ve kasik agrisiAnlarsan banada anlat canım moral yerlerde geziyor da benim
Yumurtlama gününü çoktan geçtik Can'ım adet bekliyoruzKizlar eger yumurtlama oluyorsa o zamanda oluyormus bel ve kasik agrisi
Sabah yaptım bi şey yoktu şimdi bi baktım var gibi yetetli mi oBen gordum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?