O zaman bilemyrum canm eger hamilelk yoksa soguk alma ndenlide agira bilir.Misal benm acaip kasigim agriyor belime bacagima vuruyor ve asiri akintm var yumrtlamada gecti soguk aldm heralde diyorum bendeYumurtlama gününü çoktan geçtik Can'ım adet bekliyoruz
Cok şükür yasinin gücüne inaniyorum 41 farkli kisiye okutmustum drlar imkansiz demesine ragmen 10 gün once 2 kez kan verdim cikmadi söktürücü kullandim ilaclar kullandim hasta olayim diye hamile çıktım..ins saglikla dogar 3 ..Rabbim ol derse oluyor allahim sana da ve bu gruptaki herkese en kısa sürede nasip eder inssss
Ayy hadi insaAllah canımSanki karnımda iki Bebek var öyle hissediyorum nedense
Canim benim evet benim allah razi olsun bana okudun yasini bitirmemi sagladin.. Aşılama yapacaktım evet bir türlü hasta olamadim gec dollenmeimis adet zamanim yumurtlama olmus mucize evet bu ay bana ins saglikla olur korkuyorum ben çünküAaa yasin okuduğumuz senmiydin canım adın tanıdık geldi ama ben seni aşılama yaptırcaksın sanıyordum o yüzden isim benzerliği herhalde dedim çok sevindim canım ya Rabbime şükürler olsun dualarımız kabul olmuş nasıl mutlu oldum anlatamam ağlayasım geldi çok duygulandım
Allah razi olaun cnm evet adını yazmıştım sizlere dua ediyorum...bi ablam 7 sene cocugu olmadi 41 yasin okundugu ay oldu kardesim icinde niyet ettik gerceklesti bu ay o kadar dr imkansiz dedi bana ama yasinin gücü iste adet günüm yumurtlama olmus mucize isteCanım çok sevindim ve de çok mutlu oldum okuduğumuz Yasin-i Şerifin bu kadar kısa sürede sana geri dönmesine. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin❤.
Dur bakalım benim ne olacak son iki gün.Amaaan napim canım ya. Rabbim nasip ettiyse olur. Zaten karnım şişti gerildi. Adet geliyor galiba
Adet gününde yumurtlama nasıl oluyor kuzum nasıl anladın. Benim de ovulasyon testimde adet gunume 3 gün kala ikinci çizgi kizardiAllah razi olaun cnm evet adını yazmıştım sizlere dua ediyorum...bi ablam 7 sene cocugu olmadi 41 yasin okundugu ay oldu kardesim icinde niyet ettik gerceklesti bu ay o kadar dr imkansiz dedi bana ama yasinin gücü iste adet günüm yumurtlama olmus mucize iste
Benim de karnımda şişlik var. Ben de adet olabilirim. Ay ne zormus ya böyle şeyler . ben anlamıyorum millet nasıl hemen hamile kalıyor hayret dogrusuAmaaan napim canım ya. Rabbim nasip ettiyse olur. Zaten karnım şişti gerildi. Adet geliyor galiba
Dün eşim de boşuna ümit etme, biz hiçbir şeyi kolay elde etmedik. Sen doktordan randevu al dedi. Başka türlü olmayacak dedi. Galiba haklıDur bakalım benim ne olacak son iki gün.
C
Canim beni cikartabilirmisin listeden.daha fazla negatif etki yapmayim insanlara.hakkini helal et ugrastrdik okadar.hoscakal
Bunu neden yapıyorsun ki anlamadım?
Gitmene gerek yok ben senle sen benle ısrarlaşmayacağız o kadar. Öyle şey olmaz.
İlla biri çıkacaksa ben çıkarım. Sen bebek istiyorsun burada kalman daha doğru olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?