2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım çok sevindim ve de çok mutlu oldum okuduğumuz Yasin-i Şerifin bu kadar kısa sürede sana geri dönmesine. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin❤.

bugun catlatma ignemin 8.günü ve oturup kalkinca biseyler batiyor sanki
ve takvimime gore bugun yunurtlama gunum
ignemi sali gunu oldum doktor sali carsamba iliski olsun dedi oldu persembe de oldu ama o gunden bu gune kadar olmadi griptim usutmustum birde bu agrilar batmalardan korktum
sizce bu batmalar hamiellik belirtisi mi ig e belirtisimi
benim gibi olan varmi
bat 25 ekim
yani 2 haftam var daha

Benimde bat 28-30. Bu ara mesgulum diye bakamiyorum ama inşaallah bekleyenler hayirli haberler alirlar diye duami birakip gidiyorum. Rabbim şu mubarek gecenin hurmetine bize hayrli evlatlar nasip etsin

2 gündür yine uzayan akıntım var 33.günüm neyin nesi ALLAH hayır etsin bu ay bu akıntı çok oldu ya anlayamıyorum İnşaaAllah kötü bişey olmasında...
Bu ay çörekotu bal tarçın kürünü yapmıştım ama 20 eylülde bitirdim taa 20 gün geçti

La bu ateşim de hala aynı of ya adetim yaklaşmadı demekki
boyna uzayan akıntı geldi ama yumurtlamam olmadımı yav havalardan sanırım

Kızlar günaydın. Benim bat yarın. Karnım şişti iyice. Ara ara da adet sancısı giriyor. Olmadı yine sanırım. Önümüzdeki ay aşılamaya başlayacaktık. Doğal olsun istedik olmadı nasip değilmiş

Canim benim evet benim allah razi olsun bana okudun yasini bitirmemi sagladin.. Aşılama yapacaktım evet bir türlü hasta olamadim gec dollenmeimis adet zamanim yumurtlama olmus mucize evet bu ay bana ins saglikla olur korkuyorum ben çünkü

Canım çok sevindim ve de çok mutlu oldum okuduğumuz Yasin-i Şerifin bu kadar kısa sürede sana geri dönmesine. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin❤.
Allah razi olaun cnm evet adını yazmıştım sizlere dua ediyorum...bi ablam 7 sene cocugu olmadi 41 yasin okundugu ay oldu kardesim icinde niyet ettik gerceklesti bu ay o kadar dr imkansiz dedi bana ama yasinin gücü iste adet günüm yumurtlama olmus mucize iste

Adet gününde yumurtlama nasıl oluyor kuzum nasıl anladın. Benim de ovulasyon testimde adet gunume 3 gün kala ikinci çizgi kizardi

C

Canim beni cikartabilirmisin listeden.daha fazla negatif etki yapmayim insanlara.hakkini helal et ugrastrdik okadar.hoscakal

Bunu neden yapıyorsun ki anlamadım?
Gitmene gerek yok ben senle sen benle ısrarlaşmayacağız o kadar. Öyle şey olmaz.
İlla biri çıkacaksa ben çıkarım. Sen bebek istiyorsun burada kalman daha doğru olur.

Kızlar kizlar uzun suredir burdasiniz burasi siz olmadan olmaz lutfen sizi seviyoruz

Gunaydınn hanımlar. Rabbim çocuk bekleyen herkese tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder insallah. Hepiniz dualarımdasınız. Allahtan umut kesilmez hiç ümitsiz olmayalım. Ne zamanki boşverdik o zaman daha olumlu sonuçlar veriyor sanki. Bende bu ay tedavi olacam kafasıyla hiç düşünmüyordum dikkat etmiyordum. Meryem, Fetih, Yasin suresi okumalarına devam edelim bol bol tespih çekelim insallah hayırlı bir zamanda zaten Rabbimm nasip edecektir. Herşeyin vakti ve zamanı vardır.... Rabbim ol derse olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…