Cnm ben beyaz seffaf akıntıyi gördüm adet günü eşime dedim bence brnim yumurtam catlamis..o da 4 dr bu ay yumurtlama olmayacak dedi ama yinede o zamanları degerlendirdim..kan verdigimde dr 4 haftalık dedi benim adet zamanima geliyor 4 haftada...demekki illa 16.gunler olmaz yumurtlama allah ne zaman ol derse oluyor ona inaniyorumAdet gününde yumurtlama nasıl oluyor kuzum nasıl anladın. Benim de ovulasyon testimde adet gunume 3 gün kala ikinci çizgi kizardi
Benim her işim böyle. Okulda millet derse girmeden 100 alıp geçerdi ben derse girerdim öğrenirdim 80-90 geçerdim. Ama hep ekstra emek ve efor harcadım. Bi kere de zorlanmasam ne olurdu. İsyan etmiyorum daha uzun süredir bekleyenler var tabiki. Ama benim her işim böyle kızdığım bu sadece. Allah hepimizin yardımcısı olsunKizlar kirmizilar gelmeden bu aydan ümit kesmeyin lütfen bende kac gündür regl sancilari cekiyorum ama umutluyum
Canim cok sevindim rapbbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin saglikli hamilelik gecirmeni diliyorum dparisi bize inşallah takvime gore bende bugun tam 4 haftalikgim henuz test yapmadim öğlen test alip yapasim varCnm ben beyaz seffaf akıntıyi gördüm adet günü eşime dedim bence brnim yumurtam catlamis..o da 4 dr bu ay yumurtlama olmayacak dedi ama yinede o zamanları degerlendirdim..kan verdigimde dr 4 haftalık dedi benim adet zamanima geliyor 4 haftada...demekki illa 16.gunler olmaz yumurtlama allah ne zaman ol derse oluyor ona inaniyorum
Aminnn cok sagol allah razi olsun cnm ins sağlıklıdır bu...al al korkma ins cift cizgiyi görürsün 4hafta olunca silik çıkabiliyor allahim ins pozitifi görürsün merak ettim ya al yap hemen dualarimiz seninleCanim cok sevindim rapbbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin saglikli hamilelik gecirmeni diliyorum dparisi bize inşallah takvime gore bende bugun tam 4 haftalikgim henuz test yapmadim öğlen test alip yapasim var
Canim inan bende öyle yim ilk bebegimi 4 yil sonra kucagima aldim okulöncesi ogretmenligi okudum atanamadim 4 yil kirada oturduk ev aldik yillparca minibüs e bindik bebek olunca araba aldik hhep bir bekleme hep bir sikinti yaşadık rabbim her zorlugun ardindan kolayligini veriyorBenim her işim böyle. Okulda millet derse girmeden 100 alıp geçerdi ben derse girerdim öğrenirdim 80-90 geçerdim. Ama hep ekstra emek ve efor harcadım. Bi kere de zorlanmasam ne olurdu. İsyan etmiyorum daha uzun süredir bekleyenler var tabiki. Ama benim her işim böyle kızdığım bu sadece. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin inşallah tez vakitte kavuşuruz.Canim inan bende öyle yim ilk bebegimi 4 yil sonra kucagima aldim okulöncesi ogretmenligi okudum atanamadim 4 yil kirada oturduk ev aldik yillparca minibüs e bindik bebek olunca araba aldik hhep bir bekleme hep bir sikinti yaşadık rabbim her zorlugun ardindan kolayligini veriyor
Allah razi olsun. İnşallah bizim de olur bakalım nasıl bir seyir olacakCanım insülin direncin mi var? Eğer öyleyse insülin direnci için endokrine ilaç yazdır (ben matofin500 kullanıyorum. yazdırmadan da alınıyor) ve karbonhidratı hayatından çıkar. Yeşil yapraklı sebzeler ve beyaz et en iyisi. Bir ayda bile etkisini göreceksin. Ben bu plana göre beslenmeye başladığım ay iki yumurtam oldu biliyor musun :)Htckbrysl
Allah razi olsun inşallah isteyen herkes hayırlısıyla kavuşurİnşallah çok uğraşmadan kavuşursun bebişine
Canim kirmizilar gelmeden pes etmek yok benimde persembe bat gunum bugun yapayim diyordum herseyin hayirlisi canimKizlar testi yaptim sonuc mu tabikide 12 aydr olan negatif bu gun bat yani cikmadi cunku yok olmayan bisey nasil ciksin ki
ayy çatladığını nasıl anlarım canımcanim eli kulagindadir.catladi catliycak
Canımm doktor bana 22.mm olmuş dediğinde adetimin 7. günündeydim, şu an ise 12. günündeyim, şimdiye kadar çatlamış mıdır sence?canim eli kulagindadir.catladi catliycak
canim stres yapma.hemen bugünleri degerlendir..beyaz bi akintin oldumuayy çatladığını nasıl anlarım canım
Canımm doktor bana 22.mm olmuş dediğinde adetimin 7. günündeydim, şu an ise 12. günündeyim, şimdiye kadar çatlamış mıdır sence?
Korkma canım Allah a sığın dualarla oldu senin meleğinCanim benim evet benim allah razi olsun bana okudun yasini bitirmemi sagladin.. Aşılama yapacaktım evet bir türlü hasta olamadim gec dollenmeimis adet zamanim yumurtlama olmus mucize evet bu ay bana ins saglikla olur korkuyorum ben çünkü
uzulme canim diyorum ama uzulceksin.bugun mubarek bi gun bol bol dua edelim.rabbim dua edin kabul edeyim diyor.rabbim burdaki meleklerin hepsinin gonul muradini versinKizlar testi yaptim sonuc mu tabikide 12 aydr olan negatif bu gun bat yani cikmadi cunku yok olmayan bisey nasil ciksin ki
dün akşam hasta oldum kızlar zaten bir yola çıkmıştık üzülmedim hatta sevindim olduki biran önce ilaçlara devam edip adım adım yaklaşalım bakalım hayırlısı yarın muayene olucam tekrarönümüzdeki ay tüp bebek olacaktı degilmi yanlış hatirlamiyorsam ?benim bi tanıdığım o ilaçlardan hamile kaldi:) ins sende de öyle olmustir.
canim benim seni cok iyi anliyorum.herkes benden umudunu kesmisti.kayinvaldem gorumcelerim 2 yildir bebegin niye olmuyor tup bebek yaptir diyorlardı.sanki tup bebek gokten iniyorCanim benim evet benim allah razi olsun bana okudun yasini bitirmemi sagladin.. Aşılama yapacaktım evet bir türlü hasta olamadim gec dollenmeimis adet zamanim yumurtlama olmus mucize evet bu ay bana ins saglikla olur korkuyorum ben çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?