2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Adet gününde yumurtlama nasıl oluyor kuzum nasıl anladın. Benim de ovulasyon testimde adet gunume 3 gün kala ikinci çizgi kizardi
Cnm ben beyaz seffaf akıntıyi gördüm adet günü eşime dedim bence brnim yumurtam catlamis..o da 4 dr bu ay yumurtlama olmayacak dedi ama yinede o zamanları degerlendirdim..kan verdigimde dr 4 haftalık dedi benim adet zamanima geliyor 4 haftada...demekki illa 16.gunler olmaz yumurtlama allah ne zaman ol derse oluyor ona inaniyorum

Kizlar kirmizilar gelmeden bu aydan ümit kesmeyin lütfen bende kac gündür regl sancilari cekiyorum ama umutluyum
Benim her işim böyle. Okulda millet derse girmeden 100 alıp geçerdi ben derse girerdim öğrenirdim 80-90 geçerdim. Ama hep ekstra emek ve efor harcadım. Bi kere de zorlanmasam ne olurdu. İsyan etmiyorum daha uzun süredir bekleyenler var tabiki. Ama benim her işim böyle kızdığım bu sadece. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canim cok sevindim rapbbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin saglikli hamilelik gecirmeni diliyorum dparisi bize inşallah takvime gore bende bugun tam 4 haftalikgim henuz test yapmadim öğlen test alip yapasim var

Canim cok sevindim rapbbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin saglikli hamilelik gecirmeni diliyorum dparisi bize inşallah takvime gore bende bugun tam 4 haftalikgim henuz test yapmadim öğlen test alip yapasim var
Aminnn cok sagol allah razi olsun cnm ins sağlıklıdır bu...al al korkma ins cift cizgiyi görürsün 4hafta olunca silik çıkabiliyor allahim ins pozitifi görürsün merak ettim ya al yap hemen dualarimiz seninle

Canim inan bende öyle yim ilk bebegimi 4 yil sonra kucagima aldim okulöncesi ogretmenligi okudum atanamadim 4 yil kirada oturduk ev aldik yillparca minibüs e bindik bebek olunca araba aldik hhep bir bekleme hep bir sikinti yaşadık rabbim her zorlugun ardindan kolayligini veriyor

Amin inşallah tez vakitte kavuşuruz.

Allah razi olsun. İnşallah bizim de olur bakalım nasıl bir seyir olacak

Günaydın Kızlar Nasılsınız Kusura bakmayın uzun süredir giremiyordum malum iş yoğunluğundan inşallah daha sık girmeye çalışacağım

Kizlar testi yaptim sonuc mu tabikide 12 aydr olan negatif bu gun bat yani cikmadi cunku yok olmayan bisey nasil ciksin ki

Korkma canım Allah a sığın dualarla oldu senin meleğin

Kizlar testi yaptim sonuc mu tabikide 12 aydr olan negatif bu gun bat yani cikmadi cunku yok olmayan bisey nasil ciksin ki
uzulme canim diyorum ama uzulceksin.bugun mubarek bi gun bol bol dua edelim.rabbim dua edin kabul edeyim diyor.rabbim burdaki meleklerin hepsinin gonul muradini versin

önümüzdeki ay tüp bebek olacaktı degilmi yanlış hatirlamiyorsam ?benim bi tanıdığım o ilaçlardan hamile kaldi:) ins sende de öyle olmustir.
dün akşam hasta oldum kızlar zaten bir yola çıkmıştık üzülmedim hatta sevindim olduki biran önce ilaçlara devam edip adım adım yaklaşalım bakalım hayırlısı yarın muayene olucam tekrar

canim benim seni cok iyi anliyorum.herkes benden umudunu kesmisti.kayinvaldem gorumcelerim 2 yildir bebegin niye olmuyor tup bebek yaptir diyorlardı.sanki tup bebek gokten iniyor onuda veren rabbim.niye olmuyor dediklerinde cok uzuldum dedimki rabbim ol demiyor.o ne zaman isterse olacak..cok sukur rabbim sesimi duydu.niye olmuyor dedikleri bu ay rabbim ol dedi.ve hamileyim.rabbim sahlikla kucagima almayi nasip etsin

Kızlar bende uzun zamandır adet olamıyorum. Ha oldum ha olacam diye bekleyip durdum sonunda doktora gittim ve tarlusal verdi kullandım Tarlusal biteli bu gün 8 gün oldu göğüslerim şişti karnım da şiş ama hala adet olmadım. Bazen içime sıkıntılar giriyor. Sanki içim içime sığmıyor gibi oluyor ve çatacak yer arıyorum. Artık adet olmak istiyorum. Bir kaç gün daha bekleyip tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum Ama aklımda deli sorular. Neden adet olamıyorum sizce ben. Acama hamile olabilir miyim hamile olsam testlerde çıkar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…