2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ayy canım gözün aydın. Benim de çocuğum olmuyor. Bu konuda çok dertliyim. Arada buraya takılıyorum. Ama buraya takıldıkça daha çok içim sızlıyor daha çok üzülüyorum. Lütfen benim için de dua edermisin benim de bebeğim olsun artık.

Günaydın kızlar. 4 gun kaldi adet tarihime. Belirtiler başladı. Sanirim vücudum kendini adete hazırlıyor

Canim biseyin yoksa cok strese girip hormonlarini alt ust etme ki stresten dolayi da gebe kalma olasiligi da azaliyor biliyosundur :/ bu arada kadin doguma ac mi gitmem gerekiyor canim?
Canım günaydın ben aç gittım ama dr aç yada tok bisey demedi canım.
Evet stres yapmak istemiyorum ama nasıl olacak diye bi burukluk var içimde

ay olabilir canım bi test yapsana

kızlar günaydın hepinize.benim bat 9 ekim di.bat dan 2 gün önce laboquik erken gebelik testi yaptım negatif.dün ve bu sabah normal test yaptım yine negatif.adetim 26 günde bir olurdu.ama gelen giden yok.neden böyle olabilir acaba bilgisi olan var mı nolur bişey söyleyin banaaaaaa

kızlar yokmu bir bilgisi olann ?????

elimde adet söktürücü var.kullansam bir zararı olur mu ki acaba ?
Ben 1 gün geciktiğinde kan testi yaptırıyorum. Negatifse doktoruma anlatıp içeyim mi diye soruyorum. O da hep iç dedi şimdiye kadar. Ama herkesin vücudu farklı. Kan testi yaptırmadıysan önce onu yaptır derim

Dün eşim de boşuna ümit etme, biz hiçbir şeyi kolay elde etmedik. Sen doktordan randevu al dedi. Başka türlü olmayacak dedi. Galiba haklı
Bu da şimdi yaptığım ovulasyon testim. Adetime 2 gün var. Acaba gerçekten ben bu dönemde yumurtluyor muyum ya

Eklentiler

• IMG_20161011_105914.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 58
ederim canim tabiki rabbim en kisa gunde muradini versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…