- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Insallah sen gorursn cift cizgiyi cnmCanim kirmizilar gelmeden pes etmek yok benimde persembe bat gunum bugun yapayim diyordum herseyin hayirlisi canim
Ayy canım gözün aydın. Benim de çocuğum olmuyor. Bu konuda çok dertliyim. Arada buraya takılıyorum. Ama buraya takıldıkça daha çok içim sızlıyor daha çok üzülüyorum. Lütfen benim için de dua edermisin benim de bebeğim olsun artık.canim benim seni cok iyi anliyorum.herkes benden umudunu kesmisti.kayinvaldem gorumcelerim 2 yildir bebegin niye olmuyor tup bebek yaptir diyorlardı.sanki tup bebek gokten iniyoronuda veren rabbim.niye olmuyor dediklerinde cok uzuldum dedimki rabbim ol demiyor.o ne zaman isterse olacak..cok sukur rabbim sesimi duydu.niye olmuyor dedikleri bu ay rabbim ol dedi.ve hamileyim.rabbim sahlikla kucagima almayi nasip etsin
evet canımm oldu, ateşimi de ölçtüm her gün saat 6da. adetimden beri 35.9 çıkarken dün sabah 36.1 olducanim stres yapma.hemen bugünleri degerlendir..beyaz bi akintin oldumu
Canım günaydın ben aç gittım ama dr aç yada tok bisey demedi canım.Canim biseyin yoksa cok strese girip hormonlarini alt ust etme ki stresten dolayi da gebe kalma olasiligi da azaliyor biliyosundur :/ bu arada kadin doguma ac mi gitmem gerekiyor canim?
ay olabilir canım bi test yapsanaKızlar bende uzun zamandır adet olamıyorum. Ha oldum ha olacam diye bekleyip durdum sonunda doktora gittim ve tarlusal verdi kullandım Tarlusal biteli bu gün 8 gün oldu göğüslerim şişti karnım da şiş ama hala adet olmadım. Bazen içime sıkıntılar giriyor. Sanki içim içime sığmıyor gibi oluyor ve çatacak yer arıyorum. Artık adet olmak istiyorum. Bir kaç gün daha bekleyip tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum Ama aklımda deli sorular. Neden adet olamıyorum sizce ben. Acama hamile olabilir miyim hamile olsam testlerde çıkar mı
kızlar yokmu bir bilgisi olann ?????kızlar günaydın hepinize.benim bat 9 ekim di.bat dan 2 gün önce laboquik erken gebelik testi yaptım negatif.dün ve bu sabah normal test yaptım yine negatif.adetim 26 günde bir olurdu.ama gelen giden yok.neden böyle olabilir acaba bilgisi olan var mı nolur bişey söyleyin banaaaaaa
Stresten hava degisiminden geç döllenmeden gecikme yasamiş olabilirsin canım ilk defamı oluyor yoksa bu gecikmeleri sıklıkla yaşıyomusunkızlar yokmu bir bilgisi olann ?????
Benim stresten 2 ay gecikmeli olmuştukızlar yokmu bir bilgisi olann ?????
yok canım ilk defa yaşıyorum hep düzenlidir normalde.adet günümdeki ağrılarıda çekiyorum ayrıcaStresten hava degisiminden geç döllenmeden gecikme yasamiş olabilirsin canım ilk defamı oluyor yoksa bu gecikmeleri sıklıkla yaşıyomusun
elimde adet söktürücü var.kullansam bir zararı olur mu ki acaba ?Benim stresten 2 ay gecikmeli olmuştu
elimde adet söktürücü var.kullansam bir zararı olur mu ki acaba ?
Ben 1 gün geciktiğinde kan testi yaptırıyorum. Negatifse doktoruma anlatıp içeyim mi diye soruyorum. O da hep iç dedi şimdiye kadar. Ama herkesin vücudu farklı. Kan testi yaptırmadıysan önce onu yaptır derimelimde adet söktürücü var.kullansam bir zararı olur mu ki acaba ?
Bu da şimdi yaptığım ovulasyon testim. Adetime 2 gün var. Acaba gerçekten ben bu dönemde yumurtluyor muyum yaDün eşim de boşuna ümit etme, biz hiçbir şeyi kolay elde etmedik. Sen doktordan randevu al dedi. Başka türlü olmayacak dedi. Galiba haklı
Canım bence sen erken gebelik testi yapmalısın.Kızlar bu da adetime 2 gün kala yaptığım ovulasyon testim. Şimdi yaptım.
ederim canim tabiki rabbim en kisa gunde muradini versin..Ayy canım gözün aydın. Benim de çocuğum olmuyor. Bu konuda çok dertliyim. Arada buraya takılıyorum. Ama buraya takıldıkça daha çok içim sızlıyor daha çok üzülüyorum. Lütfen benim için de dua edermisin benim de bebeğim olsun artık.
yok gitmedim test negatif çıktığı için canım hiç gitmek istemiyorDoktora gittiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?