2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben 1 gün geciktiğinde kan testi yaptırıyorum. Negatifse doktoruma anlatıp içeyim mi diye soruyorum. O da hep iç dedi şimdiye kadar. Ama herkesin vücudu farklı. Kan testi yaptırmadıysan önce onu yaptır derim
o zaman bugün kan testi yaptırayım bişey çıkmazsa kullanayım sağol canım

Bat yarın, standart adet ağrılarım baş gösterdi, nerde olsa tanırım bu pis ağrıyı
Hadi yaa, umutlar kasıma kaldı sanırım

Canım ben bu siteden öğrendim. Bu zamanlarda yapılan ovulasyon testi gebelik anlamına geliyormuş. Bir kan testi ver istersen.
Kuzum ben de erkenden yapmak istemiyorum. Adetimi bekliyorum. İnsan üzülüyor sonra adet olacakmisim gibi sancı var belinde karnımda . çok tuhaf geçiyor buvay benim

Benimde bat yarın kızlar heran olacakmış gibi hissediyorum ama karnımda değişik bi ayrı da var .sızı desek daha doğru olur heralde.göğüslerde şiş

Kuzum ben de erkenden yapmak istemiyorum. Adetimi bekliyorum. İnsan üzülüyor sonra adet olacakmisim gibi sancı var belinde karnımda . çok tuhaf geçiyor buvay benim

Ben de tuvalette adet olduğumu görerek öğrenmektense bir çubukta görmeyi tercih ediyorum. O şekilde kendimi hazırladığım halde adet görünce ağlıyorum ki birde tüm umutlarım fullken adet olduğumu görürsem ne hissederim bilmiyorum.

Bilmiyorum ki canım yumurtluyor muyum ki acaba ? Ona da ihtimal veriyorum. Çok tuhaf ya son 3 gundugundur hep böyle kırmızı oluyor ikinci cizgi
Yarın bat değilmiydi canım senin.hamilelik o testlede belli olabiliyormuş sanırım. Bikaç kişi öyle öğrnmişti burda inşallah seninde öyledir

Kızlar sağlık ocaklarında kanda gebelik testi yapılıyor mu acaba. Birde yapılıyorsa nasıl yapılıyor. Direk gitsem kan testi verebiliyormuyum. İşlemleri çok uzun sürer mi

Canım benim de çatlatma iğnesinin 6. günü. Anladığım kadarıyla döngün biraz uzun ama çatlatma iğnesinden 16 gün sonra regl olunuyor normalde. Yani sen eski takvimine göre hesaplama. Çatlatma iğnesinden 16 gün sonra reglin olacak gibi hesapla

Kızlar sağlık ocaklarında kanda gebelik testi yapılıyor mu acaba. Birde yapılıyorsa nasıl yapılıyor. Direk gitsem kan testi verebiliyormuyum. İşlemleri çok uzun sürer mi
Canım buradaki sabah 1o'a kadar alıyor kan. Uzaksa internetten numrasını bulup arasana

Ya şu an adet ağrısıyla beraber karışık değişik bişey var olmadı sanırım bu ayda görücez kırmızıları

Ben hamile arkadaşıma sormuştum. Adet sancısı gibi bir ağrı olurmuş. Buradaki hamile arkadaşlar da bilgi verebilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…