- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Kızlar bu da adetime 2 gün kala yaptığım ovulasyon testim. Şimdi yaptım.
o zaman bugün kan testi yaptırayım bişey çıkmazsa kullanayım sağol canımBen 1 gün geciktiğinde kan testi yaptırıyorum. Negatifse doktoruma anlatıp içeyim mi diye soruyorum. O da hep iç dedi şimdiye kadar. Ama herkesin vücudu farklı. Kan testi yaptırmadıysan önce onu yaptır derim
yok gitmedim test negatif çıktığı için canım hiç gitmek istemiyor
Canım acaba hamilemisin de ovu testinde çıkıyorKızlar bu da adetime 2 gün kala yaptığım ovulasyon testim. Şimdi yaptım.
Kuzum ben de erkenden yapmak istemiyorum. Adetimi bekliyorum. İnsan üzülüyor sonraCanım ben bu siteden öğrendim. Bu zamanlarda yapılan ovulasyon testi gebelik anlamına geliyormuş. Bir kan testi ver istersen.
Canım belli olmaz yinedekırmızılar gelnedi daha.çabucak yarın olsa da öğrensek sonucuBat yarın, standart adet ağrılarım baş gösterdi, nerde olsa tanırım bu pis ağrıyı
Hadi yaa, umutlar kasıma kaldı sanırım
bugün öğlen gidip kan vericem canım ona göre kullanırım artıkAma doktora gitmeden adet söktürücü falan kullanmayın. Allah korusun negatif değilse???
Kuzum ben de erkenden yapmak istemiyorum. Adetimi bekliyorum. İnsan üzülüyor sonraadet olacakmisim gibi sancı var belinde karnımda . çok tuhaf geçiyor buvay benim
Bilmiyorum ki canım yumurtluyor muyum ki acaba ? Ona da ihtimal veriyorum. Çok tuhaf ya son 3 gundugundur hep böyle kırmızı oluyor ikinci cizgiCanım acaba hamilemisin de ovu testinde çıkıyor
Yarın bat değilmiydi canım senin.hamilelik o testlede belli olabiliyormuş sanırım. Bikaç kişi öyle öğrnmişti burda inşallah seninde öyledirBilmiyorum ki canım yumurtluyor muyum ki acaba ? Ona da ihtimal veriyorum. Çok tuhaf ya son 3 gundugundur hep böyle kırmızı oluyor ikinci cizgi
Amin canım amiiiinnn. Yüce Rabbim artık benim de sesimi duysun ve bebişimi bana da nasip etsin.ederim canim tabiki rabbim en kisa gunde muradini versin..
Canım benim de çatlatma iğnesinin 6. günü. Anladığım kadarıyla döngün biraz uzun ama çatlatma iğnesinden 16 gün sonra regl olunuyor normalde. Yani sen eski takvimine göre hesaplama. Çatlatma iğnesinden 16 gün sonra reglin olacak gibi hesaplabugun catlatma ignemin 8.günü ve oturup kalkinca biseyler batiyor sanki
ve takvimime gore bugun yunurtlama gunum
ignemi sali gunu oldum doktor sali carsamba iliski olsun dedi oldu persembe de oldu ama o gunden bu gune kadar olmadi griptim usutmustum birde bu agrilar batmalardan korktum
sizce bu batmalar hamiellik belirtisi mi ig e belirtisimi
benim gibi olan varmi
bat 25 ekim
yani 2 haftam var daha
Evet kuzum 2 gün var adetime.Yarın bat değilmiydi canım senin.hamilelik o testlede belli olabiliyormuş sanırım. Bikaç kişi öyle öğrnmişti burda inşallah seninde öyledir
Canım buradaki sabah 1o'a kadar alıyor kan. Uzaksa internetten numrasını bulup arasanaKızlar sağlık ocaklarında kanda gebelik testi yapılıyor mu acaba. Birde yapılıyorsa nasıl yapılıyor. Direk gitsem kan testi verebiliyormuyum. İşlemleri çok uzun sürer mi
Evet kuzum 2 gün var adetime.Yarın bat değilmiydi canım senin.hamilelik o testlede belli olabiliyormuş sanırım. Bikaç kişi öyle öğrnmişti burda inşallah seninde öyledir
Ben hamile arkadaşıma sormuştum. Adet sancısı gibi bir ağrı olurmuş. Buradaki hamile arkadaşlar da bilgi verebilirlerKuzum ben de erkenden yapmak istemiyorum. Adetimi bekliyorum. İnsan üzülüyor sonraadet olacakmisim gibi sancı var belinde karnımda . çok tuhaf geçiyor buvay benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?