2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kuzum ben de erkenden yapmak istemiyorum. Adetimi bekliyorum. İnsan üzülüyor sonra adet olacakmisim gibi sancı var belinde karnımda . çok tuhaf geçiyor buvay benim
canım benim ilk hamileliğimde öyle olmuştu.adet ağrısı çekmiştim.hatta afedersin ped bile koymuştum artık olucam diye ama meğerse hamileymişim.ilk birkaç ay adet dönemlerinde ağrı olması çok normal.inşallah sende de hamilelik ağrısıdır

İnşallah ya. Eşim de ben de çok istiyoruz Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Sen ne güzel şeyler söylüyosun böyle arkadaşım ya, ben de çantamda pedle geziyorum bugün. Allahım inşallah senin dediğin gibi olur

Cnm ben senin durumunu yasadim 2 kez kan verdim cikmadi tornusal kullandim bitti 7 8 gün gecti hala olmadim ama adet olacak gibi agrim oluyordu kan verdim 54 çıktı şok a ugradim o kadar tornusal söktürücü kullandim hamile çıktım

Cnm ben senin durumunu yasadim 2 kez kan verdim cikmadi tornusal kullandim bitti 7 8 gün gecti hala olmadim ama adet olacak gibi agrim oluyordu sabah idrar testi yaptim 2.çizgi silikti öğlen kan verdim 54 çıktı şok a ugradim o kadar tornusal söktürücü kullandim hamile çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…