Evet canım iki gün var bata. Çok tuhaf bir şey . inşallah bebis olur ama öncelikle sağlıklı hayırlı olsunYarın bat değilmiydi canım senin.hamilelik o testlede belli olabiliyormuş sanırım. Bikaç kişi öyle öğrnmişti burda inşallah seninde öyledir
canım benim ilk hamileliğimde öyle olmuştu.adet ağrısı çekmiştim.hatta afedersin ped bile koymuştum artık olucam diye ama meğerse hamileymişim.ilk birkaç ay adet dönemlerinde ağrı olması çok normal.inşallah sende de hamilelik ağrısıdırKuzum ben de erkenden yapmak istemiyorum. Adetimi bekliyorum. İnsan üzülüyor sonraadet olacakmisim gibi sancı var belinde karnımda . çok tuhaf geçiyor buvay benim
İnşallah canım yaa inşallah bu ay olmuştur AllahımEvet canım iki gün var bata. Çok tuhaf bir şey . inşallah bebis olur ama öncelikle sağlıklı hayırlı olsun
Kasiklarim hem adet ağrısı hem de tuhaf batmalar yaşıyor. Evlendikten sonra İnsan değişiyorBen hamile arkadaşıma sormuştum. Adet sancısı gibi bir ağrı olurmuş. Buradaki hamile arkadaşlar da bilgi verebilirler
Hamile kalmayı kolaylaştırmıyor ama damak yarıklığı, omurilik açıklığı gibi fiziksel kusurları engelliyor. Şuradan bakabilirsin : https://www.diyetkolik.com/folik-as...kviye-gerekir-gebelikte-folik-asit-kullanimi/ya kızlar bişey sorcam bu folbıol faydalı mı hamile kalmak çin ben ilk 1 ay kullandım gecen aylarda daha sonrada kullanmadım devam etsemm mi acaba faydalı olur mu?
İnşallah ya. Eşim de ben de çok istiyoruz Rabbim herkese nasip etsin inşallahcanım benim ilk hamileliğimde öyle olmuştu.adet ağrısı çekmiştim.hatta afedersin ped bile koymuştum artık olucam diye ama meğerse hamileymişim.ilk birkaç ay adet dönemlerinde ağrı olması çok normal.inşallah sende de hamilelik ağrısıdır
Saol canım :)
Ben bu ağrıları eşim korunmayı bıraktıktan sonra yaşamaya başladım. Şubattan beri bi değişiğimKasiklarim hem adet ağrısı hem de tuhaf batmalar yaşıyor. Evlendikten sonra İnsan değişiyor
üzülme cnm napalım herşeyde vardır bir hayır..rabbim hayırlısı ile verir inş. tüm isteyenlere yanı sırada bizlereAnlarsan banada anlat canım moral yerlerde geziyor da benim
Sen ne güzel şeyler söylüyosun böyle arkadaşım ya, ben de çantamda pedle geziyorum bugün. Allahım inşallah senin dediğin gibi olurcanım benim ilk hamileliğimde öyle olmuştu.adet ağrısı çekmiştim.hatta afedersin ped bile koymuştum artık olucam diye ama meğerse hamileymişim.ilk birkaç ay adet dönemlerinde ağrı olması çok normal.inşallah sende de hamilelik ağrısıdır
6 gün önce testi var ama 8 gün önce çıkmayabilirBen bugün erken gebelik testi almayı düşünüyorum canlar belli olurmu son 8 gün
Daha çok erken 6 gün kala yapılanlar var. Bi iki gün daha sabret canımBen bugün erken gebelik testi almayı düşünüyorum canlar belli olurmu son 8 gün
Saol canım aslina bakarsan hiç yapmak istemiyorum biliomsn6 gün önce testi var ama 8 gün önce çıkmayabilir
Cnm ben senin durumunu yasadim 2 kez kan verdim cikmadi tornusal kullandim bitti 7 8 gün gecti hala olmadim ama adet olacak gibi agrim oluyordu kan verdim 54 çıktı şok a ugradim o kadar tornusal söktürücü kullandim hamile çıktımKızlar bende uzun zamandır adet olamıyorum. Ha oldum ha olacam diye bekleyip durdum sonunda doktora gittim ve tarlusal verdi kullandım Tarlusal biteli bu gün 8 gün oldu göğüslerim şişti karnım da şiş ama hala adet olmadım. Bazen içime sıkıntılar giriyor. Sanki içim içime sığmıyor gibi oluyor ve çatacak yer arıyorum. Artık adet olmak istiyorum. Bir kaç gün daha bekleyip tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum Ama aklımda deli sorular. Neden adet olamıyorum sizce ben. Acama hamile olabilir miyim hamile olsam testlerde çıkar mı
Cnm ben senin durumunu yasadim 2 kez kan verdim cikmadi tornusal kullandim bitti 7 8 gün gecti hala olmadim ama adet olacak gibi agrim oluyordu sabah idrar testi yaptim 2.çizgi silikti öğlen kan verdim 54 çıktı şok a ugradim o kadar tornusal söktürücü kullandim hamile çıktımKızlar bende uzun zamandır adet olamıyorum. Ha oldum ha olacam diye bekleyip durdum sonunda doktora gittim ve tarlusal verdi kullandım Tarlusal biteli bu gün 8 gün oldu göğüslerim şişti karnım da şiş ama hala adet olmadım. Bazen içime sıkıntılar giriyor. Sanki içim içime sığmıyor gibi oluyor ve çatacak yer arıyorum. Artık adet olmak istiyorum. Bir kaç gün daha bekleyip tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum Ama aklımda deli sorular. Neden adet olamıyorum sizce ben. Acama hamile olabilir miyim hamile olsam testlerde çıkar mı
Anladım canım pekte hevesli değilm aslında test yapmak için bilmiyorum neden böyle oldmDaha çok erken 6 gün kala yapılanlar var. Bi iki gün daha sabret canım
Bende ovulasyon testim böyle çıktığında hamilelik testi yaptım ikinci çizgiyi gördüm canım. Bence test yapKızlar bu da adetime 2 gün kala yaptığım ovulasyon testim. Şimdi yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?