Canım seninde mi adet sancısı gibi ağrıların olmuştuCnm ben senin durumunu yasadim 2 kez kan verdim cikmadi tornusal kullandim bitti 7 8 gün gecti hala olmadim ama adet olacak gibi agrim oluyordu sabah idrar testi yaptim 2.çizgi silikti öğlen kan verdim 54 çıktı şok a ugradim o kadar tornusal söktürücü kullandim hamile çıktım
Canım sen böyle dedikce hevesleniyorum valla. Sanki varmış gibi bi his oluşuyor bendeBende ovulasyon testim böyle çıktığında hamilelik testi yaptım ikinci çizgiyi gördüm canım. Bence test yap
O zaman buyuk ihtimalle stresten canım ama kucuk bi ihtimal geç döllenmede olabilir hayırlısı olsunyok canım ilk defa yaşıyorum hep düzenlidir normalde.adet günümdeki ağrılarıda çekiyorum ayrıca
Canım dr gittin mi??Ben bu ağrıları eşim korunmayı bıraktıktan sonra yaşamaya başladım. Şubattan beri bi değişiğim
la rosa ismetbeyinbiricikhanimi
BirAsilAnnesi @kutuphanekedisi
Kızlar başka kimler vardi hatirlayamadim burası var.
Kızlar erken gebelik testi ne oluyor ne zaman yapılıyor nerden aliyorsunuz fiyatı ne kadar ? Ay ne kadar soru sordumDaha çok erken 6 gün kala yapılanlar var. Bi iki gün daha sabret canım
Genelde eczanelerden alınıyor internette varmı bilmiyorum tanesi 20 tl olan 25 tl olan var canımKızlar erken gebelik testi ne oluyor ne zaman yapılıyor nerden aliyorsunuz fiyatı ne kadar ? Ay ne kadar soru sordum
la rosa ismetbeyinbiricikhanimi
BirAsilAnnesi @kutuphanekedisi
Kızlar başka kimler vardi hatirlayamadim burası var.
Belirtide olabilir olmayabilirde normalde adet akintisida olabilir vucudunu sen tanıyosun o yüzden yorum yapmak zor canım allahım kalbindeki duayı kabul etsinKızlar benim batım yarın ama az önce afedersiniz kıvamlı uzayan biraz yapışkan akıntı geldi neden sizce belirti olabilirmi
Hadi inşallah az daha sabret umarım sevincten zıp zıp zıplayacak bi haber alırsın canımKızlar 2gun gecikme var hala belirti yok.. bekliyorum hayırlısı bakalm
Yeni aya yeni bir umutla sarıl hayırlısi olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?