2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

merhaba yeni topik arkadaşlarımmm
kasım ayı için Allah tan bir aksilik çıkmazsa beraber bekleyeceğiz.
transferim ekim sonu kasım başı inşallah.
dualarınızı bekliyorum.
Merhaba canım hayırlara vesile olsun inşallah hep birlikte sevinelim burdaki tüm arkadaslarım gibi sende dualarımdasın artık

Akıntıları hiç takip etmiyordumda bunu görünce şaşırdım canım çok bilgimde yok açıkçası :-/
Anladım akıntılar yumurlama zamanı regl zamanı iliski sonrası ve tabiki hamislik belirtisi seklinde oluyor ama net olarak hamilelik belirtisi denemiyor malesef başka belirtilerin varmı

Süper o zaman o hayırlı vakit bu aydadır inşallah
İnşallah yarın adet günüm. Azcık sancı giriyor aslında sancı değil de sızı daha doğru olur. Baş dönmesi mide bulantısı var ama progestan diye bi ilaç kullanıyorum. Bu ilaç da bu şikayetlere sebep oluyor. Bakalım yarın görcem anyayı konyayı

Bu sabretmek ne kadar zor oluyor biliyorum insallah ilac etkisi degil hamislik belirtisidir adet sancısını hamiş kalanlarda yasıyo hadi bakalım bekleyelim hayırlısını

Merhaba canım hayırlara vesile olsun inşallah hep birlikte sevinelim burdaki tüm arkadaslarım gibi sende dualarımdasın artık

ayy çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun.
Mevlam hepimizin yüzünü güldürsün tez vakitte inşallah.
bu sefer benimki 23 ay kendiliğimden beklediğimden çok çok farklı bir durum.
çook heyecanlı ve endişeliyim transfere yaklaştıkça.
desteğiniz benim için çok değerli

Anladım akıntılar yumurlama zamanı regl zamanı iliski sonrası ve tabiki hamislik belirtisi seklinde oluyor ama net olarak hamilelik belirtisi denemiyor malesef başka belirtilerin varmı
Göğüslerim şiş biraz çok değil ama hassasta.adetten bi hafta kadar öncesi sızlar göğüslerim ama şişmezdi.karnımda sızıyla karışık ağrı var bi haftadır.çok değişik ağrılar.batma çok nadir oldu.işte dwğişik şeyler olunca umutlanıyor insan en küçük şeye canım inşallah bebişimdir

Amin canım hayırlı olsun
ALLAH herzaman herşeyi duyar o konuda şüphe etmeyelim
aklımızdan gönlümüzden geçenleri bile en iyi O bilir

Insallah canım insallah bebsindir tabiki umutlanmaz mı insan umutlarin bosa çıkmasın insallah az kalmıs azcık daha sabret insallah mutlu sonuç olur canım

Rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine hepimizin dualarını kabul etsn canlar.hepimizin yüzü gülsün herkesin kucagını hayırlı sağlıklı evlatlarımızla doldursun inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın aratmasn rabbimiz inşallah Allahım inşallah

Rica ederim eminimki daha stresli daha heycanlı bir durumdur allahım emeğinizi boşa çıkarmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…