- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Göğüslerim şiş biraz çok değil ama hassasta.adetten bi hafta kadar öncesi sızlar göğüslerim ama şişmezdi.karnımda sızıyla karışık ağrı var bi haftadır.çok değişik ağrılar.batma çok nadir oldu.işte dwğişik şeyler olunca umutlanıyor insan en küçük şeye canıminşallah bebişimdir
İnşallah hayırlı haberdirGöğüslerim şiş biraz çok değil ama hassasta.adetten bi hafta kadar öncesi sızlar göğüslerim ama şişmezdi.karnımda sızıyla karışık ağrı var bi haftadır.çok değişik ağrılar.batma çok nadir oldu.işte dwğişik şeyler olunca umutlanıyor insan en küçük şeye canıminşallah bebişimdir
Hakkında hayırlısı olur inşallahmerhaba yeni topik arkadaşlarımmm
kasım ayı için Allah tan bir aksilik çıkmazsa beraber bekleyeceğiz.
transferim ekim sonu kasım başı inşallah.
dualarınızı bekliyorum.
Canım geçen gün alacaktm erkentesti 15lira dedi bende onu alacagıma 3tane normal test aldmİnşallah.
Patlatın bir erken gebelik testi olmadı.
Ooof o kadar çok yazdım ki bunu predictor bana para veriyor sanacak insanlar
İnşallah canım yaa inşallahİnşallah hayırlı haberdir
Allah yardımcı olsn güzel haberlerle gelCuma sabah yumurta takibi için gideceğim inşallah dua bekleriz☺
Allah razi olsun inşallah. İncir kürüne de başlayacağım Rabbim hepimize hayır nasip etsinAllah yardımcı olsn güzel haberlerle gel
Kendim gibi heyecanla yürekten anne olmayı isteyen herkese dua ediyorum ve sizin gibi heyecanla sizden haber bekliyorum emin olunİnşallah canım yaa inşallah
Canım bende bugun test aldim ama perşembe günü yapacagim yani bat gününde ayni seyleri yasiyoruz senle inslh hamileyizdirCanım geçen gün alacaktm erkentesti 15lira dedi bende onu alacagıma 3tane normal test aldmönceki gün yaptm negatif çıktı normal test.erken yapsaydm 15 liram gidecekti beş liram gitti servet veriyoruz testlere ya bende az kıstım ordn bakalm sabırsızlıkla bekliyorum zorda olsa yapacak bişey yok mecbur beklicez
Çünkü burdaki herkes aynı derde sahip hayattaki en tatlış derde anne olmak o yuzden hep birlikte senip hep birlikte üzülebiliyoruz bu yürekten dualarla birbirimize bağlanıyoruz.En yakınımız bile dengesizce dusunmeden konuşabiliyor bir nebze de olsa burda rahatliyor insan.
Teşekkurler canım bu koca yüreğinle sende o muthiş mertebeye anneliğe kavuşursun inşallahKendim gibi heyecanla yürekten anne olmayı isteyen herkese dua ediyorum ve sizin gibi heyecanla sizden haber bekliyorum emin olun
Allah razı olsn canım burda hepimizşn derdiyle dertleniyoruz sevincini paylaşıyoruz derdimiz aynı burda kuzum rabbim hepimize versn inşallah yaKendim gibi heyecanla yürekten anne olmayı isteyen herkese dua ediyorum ve sizin gibi heyecanla sizden haber bekliyorum emin olun
Canım bende yarın gelmezse perşembe yapmayı düşünüyorum inşallah gelmezde hamileyizdirCanım bende bugun test aldim ama perşembe günü yapacagim yani bat gününde ayni seyleri yasiyoruz senle inslh hamileyizdir
öyle canım birebir kendim yaşadım.inşallah vardır kuzumSen ne güzel şeyler söylüyosun böyle arkadaşım ya, ben de çantamda pedle geziyorum bugün. Allahım inşallah senin dediğin gibi olur
peki canım yanlış anlamada bişey sorucam.ilacı kullanırken ilişki olmuş muydu ? yani acaba ilacında hamile kalmana bir etkisi oldu mu ?Cnm ben senin durumunu yasadim 2 kez kan verdim cikmadi tornusal kullandim bitti 7 8 gün gecti hala olmadim ama adet olacak gibi agrim oluyordu sabah idrar testi yaptim 2.çizgi silikti öğlen kan verdim 54 çıktı şok a ugradim o kadar tornusal söktürücü kullandim hamile çıktım
kan testi yaptırdım canım sonuç 0,100 çıktı yani yine bişey yok.artık adet söktürücüyü kullanabilirimO zaman buyuk ihtimalle stresten canım ama kucuk bi ihtimal geç döllenmede olabilir hayırlısı olsun
İnşallah canımYeni aya yeni bir umutla sarıl hayırlısi olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?