2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşallah.
Patlatın bir erken gebelik testi olmadı.

Ooof o kadar çok yazdım ki bunu predictor bana para veriyor sanacak insanlar

İnşallah hayırlı haberdir

İnşallah.
Patlatın bir erken gebelik testi olmadı.

Ooof o kadar çok yazdım ki bunu predictor bana para veriyor sanacak insanlar
Canım geçen gün alacaktm erkentesti 15lira dedi bende onu alacagıma 3tane normal test aldm önceki gün yaptm negatif çıktı normal test.erken yapsaydm 15 liram gidecekti beş liram gitti servet veriyoruz testlere ya bende az kıstım ordn bakalm sabırsızlıkla bekliyorum zorda olsa yapacak bişey yok mecbur beklicez

Canım bende bugun test aldim ama perşembe günü yapacagim yani bat gününde ayni seyleri yasiyoruz senle inslh hamileyizdir

En yakınımız bile dengesizce dusunmeden konuşabiliyor bir nebze de olsa burda rahatliyor insan.
Çünkü burdaki herkes aynı derde sahip hayattaki en tatlış derde anne olmak o yuzden hep birlikte senip hep birlikte üzülebiliyoruz bu yürekten dualarla birbirimize bağlanıyoruz.
En yakınımızdakiler bunu anlamaya çalısmak istemiyor bazen canım ama bizler burdayız

Bugün hepimiz birbirimize dua edelim inşallah. Bu mubarek gun dualarimiz allahin izniyle kabul olur.. Herkezin Asure günü mübarek olsun.. 786 besmele i şerif neye niyet edilirse kabul olunur ve daha cok dualar var boyle..

peki canım yanlış anlamada bişey sorucam.ilacı kullanırken ilişki olmuş muydu ? yani acaba ilacında hamile kalmana bir etkisi oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…