2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

14ekim

Vallaha mı Ayyy canım hadi inşallah inşallah inanki bana çok büyük bi umut oldun bende yarın iş yerinden izin alabilirsem sağılık ocağına kan vermeye gidecem İnşallah sonucum pozitif çıkar

Mrb kızlar yaa hastalığıma tam olarak 1 hafta var bu durumda gebelik olduğu kan testinde çıkar mı acaba ??
Canım benim 6 gün varken kanda çıkmadı çok üzüldüm sonra bata 4 gün kala erken hamilelik testi yaptım onda gözükünce tekrar kan testi yaptım yani 3 gün kala kanda çıktı.

Vallaha mı Ayyy canım hadi inşallah inşallah inanki bana çok büyük bi umut oldun bende yarın iş yerinden izin alabilirsem sağılık ocağına kan vermeye gidecem İnşallah sonucum pozitif çıkar

gerçek adın mı Cemre?
adaş mıyız?

Selam kızlar bende yumurtlama takibi yaptiriyorum iki yumurtam oluşmuş ve bugün son kontrole gittim muayene etti doktor çatlamış dedi yinede 21.gun progesteron testi yaptı degerim iyi çıktı çatlamış çok şükür..
Bakalım bekliyorum bat 10
Rabbim ol derse olur.. su güzel günlerde Rabbim dualarımızi kabul olunmuş dualardan nasip etsin insAllah..

@la rosa @ismetbeyinbiricikhanimi
BirAsilAnnesi @kutuphanekedisi
Kızlar başka kimler vardi hatirlayamadim burası var.

Sağolun kızlar :)

Selam tüm anne aday adaylarına

Biz Ekim topiğinden topluca buraya transfer olduk. Ekim ayı yüzümüze gülmedi, bu topik uğrulu gelir inşallah :) Hayırlı zamanda, hayırlısıyla sağlıkla Allah hepimize nasip etsin :)

Bu topik güzel bende sevdim canlı kalabalık hoş sohbetler ve paylaşımlar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…