Aa gerçekten mi :) Hamilelik şansını baya bir artırıyor demişlerdi. Tüplerim açık çıktı şükür. Bakalım bu ay o kervana ben de katılcak mıyım :)Bende Ağustos ta çektirdim hala bekliyorum ama biliyorum birgün nasip olacak inşaAllah :)
Şu an benimde öyle canım daha doğrusu bugün içinde değişik ağrılar m var hafiften.bi adet agrısı gibi geliyor ama biraz farklı gibideEvet her lavaboya gittigimde adet oldum diye gidiyordum her an bekliyordum bende ama olmadim
canımm büyüyen yumurtalar ortalama kaç günde çatlıyor acaba? Yani senin kaç günde çatlamış:)Selam kızlar bende yumurtlama takibi yaptiriyorum iki yumurtam oluşmuş ve bugün son kontrole gittim muayene etti doktor çatlamış dedi yinede 21.gun progesteron testi yaptı degerim iyi çıktı çatlamış çok şükür..
Bakalım bekliyorum bat 10
Rabbim ol derse olur.. su güzel günlerde Rabbim dualarımızi kabul olunmuş dualardan nasip etsin insAllah..
Ovülasyon testi olduğunu nereden anladınız pekiCanım ovülasyon testi o hamilelik değil..
Burdan gitmek kolay ben o kadar sıkıldım ki keşke biri reset tuşuma bassa resetlese beniAdmin beni banlasa süper olcak tek yolu bu: D
Canım öyle bir şey olmuyor ne yazık ki :) Geçen ay da ben denemiştim onu, topikteki herkese veda ettim falan. Ama yine olmadı. Hala hamile değilim gördüğün üzereBen artık çok sıkıldım kızlar ya kafamdan atmak istiyorum bebek meselesini çalışıyorum yoğun bir işim var yinede hep aklıma buraya girmeyeyim diyorum telefonu elime alır almaz yaptığım ilk şey oluyorama gerçekten sıkıldım sanırım dinlenmeye çekicem kendimi biraz kafam dağılsın
LH testi ovulasyon testidir canım.Ovülasyon testi olduğunu nereden anladınız peki
Doktorum bana film çekildikten hemen sonrasında ilişki olabilir dedi. Sizler beklediniz mi? Çünkü 10-12-14-16 mutlaka ilişki olması gerekiyormuşAa gerçekten mi :) Hamilelik şansını baya bir artırıyor demişlerdi. Tüplerim açık çıktı şükür. Bakalım bu ay o kervana ben de katılcak mıyım :)
Senin nasıl, bir skntı çıkmadı değil mi tüplerde?
Teşekkür ederim aydınlattığınız için. Ben hamilelik testi diye satın aldığıma benzettim de şaşırdım LH yi farketmemişim.LH testi ovulasyon testidir canım.
Hmm tamam canım saol çok sabırsız bi insanım bekleyeyim o zaman hafta sonuna kadarCanım benim 6 gün varken kanda çıkmadı çok üzüldüm sonra bata 4 gün kala erken hamilelik testi yaptım onda gözükünce tekrar kan testi yaptım yani 3 gün kala kanda çıktı.
Canım ben 26. gün çektirdim filmi. filmden sonra damla şeklinde kanamam oldu. Reglim 30 günde bir olduğu için de regle kadar ilişki olmadı. Şimdi reglim bitti, çalışmalara artık şimdi devam edeceğizDoktorum bana film çekildikten hemen sonrasında ilişki olabilir dedi. Sizler beklediniz mi? Çünkü 10-12-14-16 mutlaka ilişki olması gerekiyormuş
Canım ben hiç hamilelik yaşamadım ama bu tarz bir akıntının devam etmesi hamilelik belirtisiKizlar ya benden gelen beyaz sumuksu akinti devam ediyo cok hafif nadir migdem kalkip oturuyo gibi oluyo :) ara ara cok degil kasiklarim ariyo cok hafiften basim donuyo yatinca falan bat 17 ekim test yaptim tabiki negatif tum bunlari yasayip hamile olan oldumuki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?