2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bende Ağustos ta çektirdim hala bekliyorum ama biliyorum birgün nasip olacak inşaAllah :)
Aa gerçekten mi :) Hamilelik şansını baya bir artırıyor demişlerdi. Tüplerim açık çıktı şükür. Bakalım bu ay o kervana ben de katılcak mıyım :)

Senin nasıl, bir skntı çıkmadı değil mi tüplerde?

canımm büyüyen yumurtalar ortalama kaç günde çatlıyor acaba? Yani senin kaç günde çatlamış:) vesselam_

Ben artık çok sıkıldım kızlar ya kafamdan atmak istiyorum bebek meselesini çalışıyorum yoğun bir işim var yinede hep aklıma buraya girmeyeyim diyorum telefonu elime alır almaz yaptığım ilk şey oluyor ama gerçekten sıkıldım sanırım dinlenmeye çekicem kendimi biraz kafam dağılsın

Canım öyle bir şey olmuyor ne yazık ki :) Geçen ay da ben denemiştim onu, topikteki herkese veda ettim falan. Ama yine olmadı. Hala hamile değilim gördüğün üzere Korunmayı bırakıyorsan illa ki her ay aklında bu konu olacak ve umut edeceksin. Umut ettiğim için suçluluk duymaktan çok sıkıldım. Umut ediyorum evet hem de sonuna kadar ve artık bunun tadını çıkarıyorum :) En azından regl olana kadar hamile gibi davranıp, -mış gibi yapıp, tadını çıkarıyorum Olmayınca da hayırlı zaman değilmiş diyorum (klasik evet ama bundan başka teselli bulacak, Allah'tan başka sığınacak kapımız yok) :)

Kizlar ya benden gelen beyaz sumuksu akinti devam ediyo cok hafif nadir migdem kalkip oturuyo gibi oluyo :) ara ara cok degil kasiklarim ariyo cok hafiften basim donuyo yatinca falan bat 17 ekim test yaptim tabiki negatif tum bunlari yasayip hamile olan oldumuki acaba

Doktorum bana film çekildikten hemen sonrasında ilişki olabilir dedi. Sizler beklediniz mi? Çünkü 10-12-14-16 mutlaka ilişki olması gerekiyormuş

Doktorum bana film çekildikten hemen sonrasında ilişki olabilir dedi. Sizler beklediniz mi? Çünkü 10-12-14-16 mutlaka ilişki olması gerekiyormuş
Canım ben 26. gün çektirdim filmi. filmden sonra damla şeklinde kanamam oldu. Reglim 30 günde bir olduğu için de regle kadar ilişki olmadı. Şimdi reglim bitti, çalışmalara artık şimdi devam edeceğiz Ben 10. günden sonra gün aşırı ilişki deniyorum canım. Tabi her zaman gün aşırı olmayabiliyor, canın istemiyor vs. O yüzden 3 aydır LH testiyle ilişki deniyoruz. Ama hala sonuç alamadım tabi :)

Canım ben hiç hamilelik yaşamadım ama bu tarz bir akıntının devam etmesi hamilelik belirtisi seninki inşallah hamileliktendir :) hadi bakalım hayırlsı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…