2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Aymem canm insan ağrıya bile seviniyor ya belirtiyse diye

Selamün aleyküm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum bende pko luyum 5 aydır uğraşıyorum sizi hep dışarıdan takip ettim ama aranıza katılmak istedim .
Hoşgeldin canım (gerçi ben de bu topiğe yeni geldim )

PKO'lulara "İNOFOLİK" tavsiye ediliyor. Biraz araştır canım ya da doktoruna bir danış derim

Hoşgeldin canım (gerçi ben de bu topiğe yeni geldim )

PKO'lulara "İNOFOLİK" tavsiye ediliyor canım. Biraz araştır canım ya da doktoruna bir danış derim

hoşbulduk çok teşekkürler:) ben klomen kullandım gonal f kullandım şuan da duphaston diye bir ilaç kullanıyorum ama umutsuzum malesef bu ay:)

canımm büyüyen yumurtalar ortalama kaç günde çatlıyor acaba? Yani senin kaç günde çatlamış:) vesselam_
Canım devlettteki doktorlar genelde soylemiyorlar ben 3unde gitmistim adet döneminde 5gunluk 1defa klomen kullandım gelişmiş iki yumurtam var gunasiri birlikte ol sonra 21.gun çatlamış mi diye bakalım demişti..

Ama kişiden kişiye değişiyor sanırım bazıları 18 bazıları 25ve ustu catlamayanlar zaten genelde kist oluyormus..
Sende mi takip ettiriyorsun canım..bat son 10 gün kaldı bakalım insALLAh yüzümüz güler..

Niye umutsuzsun canım, ne güzel ilaçlarını da alıyormuşsun :)

bu ay tedavim bayrama denk geldi yumurta büyütme ilacı kullanamadım tek yumurtam vardı ve çok geç büyüdü doktorum çatladımı diye takip etmedi onunda çok umudu yok sanırım sadece eğer hamilelik oluşursa tutunması için duphaston verdi:) sizde herhangi bir rahatsızlık varmıydı

Doktor özellikle mi 26. Gün çekilmeni istedi. Bana 7-8. Günü çektirmemi söylemişti. Temiz çıktığına sevindim. Bu ay inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

Ben de bu ay hamile kalmak istiyorum ins ama erken mi acaba ikizlerimi kaybedeli bu 6.ay olacak normal doğum yapmıştım.ne diyorsunuz kızlar?
Canım başın sağolsun..

40'ı çıkıp hamile kalan biliyorum canım ben ama en doğru kararı doktorun verir. Hem rahminin hem de vücudunun toparlanması gerek. Bence önce bi kan tahlili yaptır, vücudun ne durumda bir gör. Doktorun da jinekolojik muyaneni yapsın. Her şey yolundaysa neden olmasın :) Doktorunla karar ver canım en iyisi sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…