Bence bi test yapCanım sen böyle dedikce hevesleniyorum valla. Sanki varmış gibi bi his oluşuyor bende
Senin bebis var mı yoksa ilk bebis için mi calisiyorsunuzBen bu ağrıları eşim korunmayı bıraktıktan sonra yaşamaya başladım. Şubattan beri bi değişiğim
Aymem canm insan ağrıya bile seviniyor ya belirtiyse diyeKasıklarım agrıyor ama gocunmuyorum, inşallah bebektir düşüncesiyle o sancı bile ne tatlı geliyor. Böyle sancıya can kurban :) Rabbim bizlere de bebek sevincini yaşat, yüzümüzü güldür, bizlere de anne olmayı nasip et.
Hoşgeldin canım (gerçi ben de bu topiğe yeni geldimSelamün aleyküm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum bende pko luyum 5 aydır uğraşıyorum sizi hep dışarıdan takip ettim ama aranıza katılmak istedim .
Valla insan hevesleniyor . ama ya hamile değilsem diye cekiniyorumBence bi test yap
Hoşgeldin canım (gerçi ben de bu topiğe yeni geldim)
PKO'lulara "İNOFOLİK" tavsiye ediliyor canım. Biraz araştır canım ya da doktoruna bir danış derim
Niye umutsuzsun canım, ne güzel ilaçlarını da alıyormuşsun :)hoşbulduk çok teşekkürler:) ben klomen kullandım gonal f kullandım şuan da duphaston diye bir ilaç kullanıyorum ama umutsuzum malesef bu ay:)
Kırmızılar gelmeden umut tükenmez cnım hoşgeldin :)hoşbulduk çok teşekkürler:) ben klomen kullandım gonal f kullandım şuan da duphaston diye bir ilaç kullanıyorum ama umutsuzum malesef bu ay:)
Batın ne zaman?Valla insan hevesleniyor . ama ya hamile değilsem diye cekiniyorum
Canım devlettteki doktorlar genelde soylemiyorlar ben 3unde gitmistim adet döneminde 5gunluk 1defa klomen kullandım gelişmiş iki yumurtam var gunasiri birlikte ol sonra 21.gun çatlamış mi diye bakalım demişti..canımm büyüyen yumurtalar ortalama kaç günde çatlıyor acaba? Yani senin kaç günde çatlamış:)vesselam_
Ben pko lu değilim ama doktorum inofolic verdi kararsızlık kullanıp kullanmamaya.Hoşgeldin canım (gerçi ben de bu topiğe yeni geldim)
PKO'lulara "İNOFOLİK" tavsiye ediliyor. Biraz araştır canım ya da doktoruna bir danış derim
Niye umutsuzsun canım, ne güzel ilaçlarını da alıyormuşsun :)
Doktor özellikle mi 26. Gün çekilmeni istedi. Bana 7-8. Günü çektirmemi söylemişti. Temiz çıktığına sevindim. Bu ay inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruzCanım ben 26. gün çektirdim filmi. filmden sonra damla şeklinde kanamam oldu. Reglim 30 günde bir olduğu için de regle kadar ilişki olmadı. Şimdi reglim bitti, çalışmalara artık şimdi devam edeceğizBen 10. günden sonra gün aşırı ilişki deniyorum canım. Tabi her zaman gün aşırı olmayabiliyor, canın istemiyor vs. O yüzden 3 aydır LH testiyle ilişki deniyoruz. Ama hala sonuç alamadım tabi :)
Canım başın sağolsun..Ben de bu ay hamile kalmak istiyorum ins ama erken mi acaba ikizlerimi kaybedeli bu 6.ay olacak normal doğum yapmıştım.ne diyorsunuz kızlar?
Kırmızılar gelmeden umut tükenmez cnım hoşgeldin :)
İlk olacak inşallah. İkiz olsun istiyoruzSenin bebis var mı yoksa ilk bebis için mi calisiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?