2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben pko lu değilim ama doktorum inofolic verdi kararsızlık kullanıp kullanmamaya.
Bir doktor önerirken diğer bir doktor sadece PKO'lulara öneriyor canım Inofolik'i. Inofolik yumurtaları çok fazla uyaracağından çatlamayan yumurtalar kiste dönüşebilirmiş. Yani benim doktorum böyle söyledi. Ben kullanmadım ama PKO'su olmayıp, inofolik kullanan ve o ay hamile kalan çok var :) En iyisi doktorun dedğini yapmak

Hiç bir sıkıntı yok canım eşimde de bende de şükür. Ama olmayınca olmuyo işte :) Doğru zamanı bekliyoruz yani anlayacağın :) Allah'a bıraktım, kafam rahat :)

Canımm evet, ben herhangi bir ilaç kullanmıyorum. Adetimin 3. günü gittim 2 yumurta var demişti, adetimin 7. günü gittiğimde ise biri 22mm olmuş demişti doktor, merak ediyorum ne zaman çatlayacak diye:) ateşimi ölçüyordum dün ilk defa yükseldi, herhalde çatladı. vesselam_

Hiç bir sıkıntı yok canım eşimde de bende de şükür. Ama olmayınca olmuyo işte :) Doğru zamanı bekliyoruz yani anlayacağın :) Allah'a bıraktım, kafam rahat :)

bir sorun olmaması çok güzel bugün birbirimize dua edelim kafa rahat olunca oluyo derler inşallah bu ay nasip olur hepimize:)

Doktor özellikle mi 26. Gün çekilmeni istedi. Bana 7-8. Günü çektirmemi söylemişti. Temiz çıktığına sevindim. Bu ay inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz
Aslında reglden sonraki 3-4 günde çekinmek en iyisi. Çünkü hamile olmadığın kesin. Rahim filminde olması muhtemel gebeliğe zarar veriyorsun. En garanti tarih diye doktorlar reglden hemen sonra öneriyorlar. Ama ben 25.gün kanda HCG'ye baktırdım. 0,24 çıktı :) gebe olmadığım kesinleşince doktor çekelim vakit kaybetmeyelim dedi :)

Son düzenleyen: Moderatör:
bir sorun olmaması çok güzel bugün birbirimize dua edelim kafa rahat olunca oluyo derler inşallah bu ay nasip olur hepimize:)
Amin canım benim ya inşallah :) ben olsun diye dua etmiyorum, hayırlı zaman ne zamansa, hayrılı ve sağlıklı olacaksa olsun diyorum :) Senin için herkes için de böyle dua edeceğim tatlım :)

ne güzel konuşuyosunuz ama ben bu ay umutsuz vakayım gerçi Rabbim bilir ama:) sizin hikayeniz nedir acaba:)
Aynen canım belli olmaz bir bkmışsın en umutsuz anında oluvermiş :) benim bu ay 3. denemem.daha önce hamilelik yaşamadm.yarın adet günüm bakalm inşallah gelmez diye dua ediyoruz.inşallah bebişim vardır

Aynen canım belli olmaz bir bkmışsın en umutsuz anında oluvermiş :) benim bu ay 3. denemem.daha önce hamilelik yaşamadm.yarın adet günüm bakalm inşallah gelmez diye dua ediyoruz.inşallah bebişim vardır

aminn inşallah olur sizinde benimde:) ben nisan ayında evlendim ilk zamandan beri çabalıyorum sizde herhangi bi rahatsızlık varmıydı acaba:)

Aynen öyle ama kalp bu daha ddusunceli olmaları gerekir mesela ise sürekli hamile misin diye sormak tam vazgecerek başlayabilirler QUOTE="MelekDiliyorum, post: 48396112, member: 783156"]Çünkü burdaki herkes aynı derde sahip hayattaki en tatlış derde anne olmak o yuzden hep birlikte senip hep birlikte üzülebiliyoruz bu yürekten dualarla birbirimize bağlanıyoruz.
En yakınımızdakiler bunu anlamaya çalısmak istemiyor bazen canım ama bizler burdayız [/QUOTE]

Amin canım benim ya inşallah :) ben olsun diye dua etmiyorum, hayırlı zaman ne zamansa, hayrılı ve sağlıklı olacaksa olsun diyorum :) Senin için herkes için de böyle dua edeceğim tatlım :)

çok teşekkürler Allah razı olsun bende size edicem inşallh rabbim gönlünüzdekini hayılı bi şekilde en kısa zamanda nasip etsin inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…