- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
@cemre cemre Allahımm bu topikteki isteyen herkes en hayırlı zamanda, en hayırlı ,en sağlıklı bebeişlere kavuşur inşaallaaaahhhhBirAsilAnnesi
İlk dileği ben tuttum
Bir kocaman AMİNNN de benden öyleysecanım benimm ya öteki topik arkadaşım
sana kocamaaan bir AMİN diyorum.
Rabbim dilekleri gerçekleştirsin inşallah.
Hayırlısıyla hamile kalırsan bu ay, bu yorgunluk 9 ayda anca çıkar
Tsk ederim canım,allah herkesin gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip etsin.doktorum istediğin zaman hamile kalabilirsin dedi ve inofolic verdi ama benim hiçbir sıkıntım yok o yuzden kararsizim kullanıp kullanmamaya.Canım başın sağolsun..
40'ı çıkıp hamile kalan biliyorum canım ben ama en doğru kararı doktorun verir. Hem rahminin hem de vücudunun toparlanması gerek. Bence önce bi kan tahlili yaptır, vücudun ne durumda bir gör. Doktorun da jinekolojik muyaneni yapsın. Her şey yolundaysa neden olmasın :) Doktorunla karar ver canım en iyisi sen
Benim de sorunsalım bu aslında canımTsk ederim canım,allah herkesin gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip etsin.doktorum istediğin zaman hamile kalabilirsin dedi ve inofolic verdi ama benim hiçbir sıkıntım yok o yuzden kararsizim kullanıp kullanmamaya.
Eminem benim adet geldi bugün yaa@la rosaismetbeyinbiricikhanimi
BirAsilAnnesi @kutuphanekedisi
Kızlar başka kimler vardi hatirlayamadim burası var.
Bekle canım, bir kaç gün daha regl olmazsan testi tekrarla derim.Arkadslar benmde reglim 1gun gecti idrarda test yaptım ama negatif beklemelimiyim
Kızlar benim batım yarın ama az önce afedersiniz kıvamlı uzayan biraz yapışkan akıntı geldi neden sizce belirti olabilirmi
Arkadslar benmde reglim 1gun gecti idrarda test yaptım ama negatif beklemelimiyim
Eylulun 26snda ovulasyon testim cift cizgiyi gosterdi duzenli iliskim oldu ayun 10da adet gormem gerekli ama olmadm gec dollenme olabilir mikiBekle canım, bir kaç gün daha regl olmazsan testi tekrarla derim.
Evet görmüştüm canım hatta erken gelmiş.şimdi cevap yazma zamanım oldu..canım şu kürleri tek tek denemeni tavsiye ederim..hepsi bi anda olunca..şimdi yeni ay yeni umut seni buraya çağırdım canım..bu ay okulda var daha rahat geçecek emin ol..Eminem benim adet geldi bugün yaa
Her şey olabilir canım :) Geçen 8 aylık deneme süreci bana çok şey öğretti. Bu iş tam olarak piyango. Boş da çıkabilir dolu daEylulun 26snda ovulasyon testim cift cizgiyi gosterdi duzenli iliskim oldu ayun 10da adet gormem gerekli ama olmadm gec dollenme olabilir miki
Çıkar canım çıkarYarın yaptirsam kan testini çıkarmı eylulun 26si ovulasyon tarihmdi
Insalh pozitif olur tum istiyenler icinHer şey olabilir canım :) Geçen 8 aylık deneme süreci bana çok şey öğretti. Bu iş tam olarak piyango. Boş da çıkabilir dolu daBekleyeceğiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?