2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Tsk ederim canım,allah herkesin gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip etsin.doktorum istediğin zaman hamile kalabilirsin dedi ve inofolic verdi ama benim hiçbir sıkıntım yok o yuzden kararsizim kullanıp kullanmamaya.

Benim de sorunsalım bu aslında canım Ama doktorum gerek yok dedi inofolik kullanmana. Şimdi bir de kist falan oluşursa çok pişmanlık duyarım diye kullanmıyorum. O yüzden ben de doktora güvenmeyi tercih ettim :)

Kızlar benim batım yarın ama az önce afedersiniz kıvamlı uzayan biraz yapışkan akıntı geldi neden sizce belirti olabilirmi

O tarif ettiğin akıntıyı ben sürekli yaşıyorum canım bugün 33.günüm
hayırlısı İnşaaAllah.... adetin habercisi de olabilir ama bu ay bu uzayan akıntıyı ben çok gördüm
bal çörek otu tarçın kürünü yapmıştım 12 gün boyunca ama onu bitireli 11 gün geçti anlamış değilim
ALLAH hallerimizi hayır etsin İnşaaAllah

Eminem benim adet geldi bugün yaa
Evet görmüştüm canım hatta erken gelmiş.şimdi cevap yazma zamanım oldu..canım şu kürleri tek tek denemeni tavsiye ederim..hepsi bi anda olunca..şimdi yeni ay yeni umut seni buraya çağırdım canım..bu ay okulda var daha rahat geçecek emin ol..

Yarın yaptirsam kan testini çıkarmı eylulun 26si ovulasyon tarihmdi

Eylulun 26snda ovulasyon testim cift cizgiyi gosterdi duzenli iliskim oldu ayun 10da adet gormem gerekli ama olmadm gec dollenme olabilir miki
Her şey olabilir canım :) Geçen 8 aylık deneme süreci bana çok şey öğretti. Bu iş tam olarak piyango. Boş da çıkabilir dolu da Bekleyeceğiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…