2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşallah kuzu insaAllah bu topik hepimiz için hayırlı olur topikteki herkes sene bitmeden sağlıcakla hayırla gebe kalır.
Eminem benim geçen sene hamile kaldığımda sat 15 kasimdı acaba diyorum yine mi aralıkta kalacağım hamile. Allahım hayırlı yazı yazsin insaAllah.
Kesinlikle okul okadar iyi oldu ki öğrenciler beni felaket deşarj ediyorlar okadar mutluyum ki onlarla açaba diyorum Rabbim evlat sevgimi biraz olsun dindirmek icin mi nasip etti. InsaAllah kadrolu olduğumuz günleri de görürüz hayirlisiyla

merhaba yeni topik arkadaşlarımmm
kasım ayı için Allah tan bir aksilik çıkmazsa beraber bekleyeceğiz.
transferim ekim sonu kasım başı inşallah.
dualarınızı bekliyorum.
Cnm ayni bende senin durumundayim ekim sonu asilama olabilir bi aksilik cikmasa kasimda sonucu ogremicm insallah hepimize nasip olur

Inşallah hayirlisiyla olur canım hem sağlıklı bebeler hemde kadroo.bende aynı şeyi düşündüm geçende, geçen sene ilk kimyasal gebeligim bu aylardaydi.acaba senesinde yine hamile mi olacağım diyorum ..

Cnm ayni bende senin durumundayim ekim sonu asilama olabilir bi aksilik cikmasa kasimda sonucu ogremicm insallah hepimize nasip olur

benim de tüp bebek tatlım.
transferim yapılacak.
bende kasım da sonuç alacağım Allah kısmet ederse.
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın gönlümüze göre versin inşallah

Haklisin ama en aazından sürekli hamile misin sorusunu sormak tam vazgeçseler fena olmaz hani

Inşallah hayirlisiyla olur canım hem sağlıklı bebeler hemde kadroo.bende aynı şeyi düşündüm geçende, geçen sene ilk kimyasal gebeligim bu aylardaydi.acaba senesinde yine hamile mi olacağım diyorum ..
Ya benim ablam hep aynı ay hamile kaldı :) çocuklarının doğum günleri arasında 10 gün var :) Olur mu olur, kısmet :)

Ahh insaAllah kuzu yaa insaAllah Rabbim bu sefer sağlıklı gebelikler nasip etsin sonuna kadar sağlıklı şekilde sürsün mis kokulularimz kucaklarimiza gelsin insaAllahhhhhh

Ahh yaa Rabbim içimi biliyor ya nasıl istiyorum bir evladım olsun Salih kullarından. .

ahh bende aralık a kocama doğum günü hediyesi olarak babalığı verebilsem

benim de tüp bebek tatlım.
transferim yapılacak.
bende kasım da sonuç alacağım Allah kısmet ederse.
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın gönlümüze göre versin inşallah
Amin canim insallah bu mubarek gunun hurmetine her isteyen anne adayina nasip etsin kimseyi bu guzel duygudan mahrum birakmasin benim size nacizane bi tavsiyem olucak meryem suresini sonuc ogrenene kadar okuyun cok faydasi var ben faydasini allahim izni ile gordum suan ikinciye ugrasiyoz nasip

Ya benim ablam hep aynı ay hamile kaldı :) çocuklarının doğum günleri arasında 10 gün var :) Olur mu olur, kısmet :)
Kız ağzın bal yesin gobusune bebis gelsin :) geçen sene 28 aralıkta hamile olduğumu öğrenmiştim senenin sonunda supriz yapmıştı cennet kuşum bu sene bitmeden kardeşi gelse keşke saglicakla Rabbim ı izniyle

Bende tup bebek yaptirdim ilk denemede olmustu dr kendi kendi kalirsin dedi ama gelen giden yok

ahh bende aralık a kocama doğum günü hediyesi olarak babalığı verebilsem
Benim eşim in doğum günü 17 aralık gittim o gün kan verdim 0.700 civarı çıktı Dr daha yeni yumurtlamana rağmen yüksek çıkmış 10 gün sonra gel tekrarlayalım dedi gerçekten 10 gün sonra 80 .79 cikmisti.
Ama ben 17 aralıkta eşime zibin alıp vermiştim ben hissediyorum var diye Dr da böyle böyle dedi. Demiştim.
Gerçek olmuştu hediyem..
İnşallah Rabbim bu sene bitmeden güldürür hepimizin yüzünü hayırlısıyla. .

okuyacağım canım zaten evde dinleneceğim transferden sonra birkaç gün.
işim gücüm Allah a yalvarmak olacak.
hem heyecanlı hem endişeliyim.
Rabbim evdekini de şimdi istediğini de sana bağışlasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…