Yarin yaptirip sonucu yazarim sizlereÇıkar canım çıkar
İnşallah kuzu insaAllah bu topik hepimiz için hayırlı olur topikteki herkes sene bitmeden sağlıcakla hayırla gebe kalır.Evet görmüştüm canım hatta erken gelmiş.şimdi cevap yazma zamanım oldu..canım şu kürleri tek tek denemeni tavsiye ederim..hepsi bi anda olunca..şimdi yeni ay yeni umut seni buraya çağırdım canım..bu ay okulda var daha rahat geçecek emin ol..
Cnm ayni bende senin durumundayim ekim sonu asilama olabilir bi aksilik cikmasa kasimda sonucu ogremicm insallah hepimize nasip olurmerhaba yeni topik arkadaşlarımmm
kasım ayı için Allah tan bir aksilik çıkmazsa beraber bekleyeceğiz.
transferim ekim sonu kasım başı inşallah.
dualarınızı bekliyorum.
Bizim canlar hemencik kaynasivermis..
Akşama ovulasyonlarimi atacağım bi yorumlarsiniz tamam.
Yarin yaptirip sonucu yazarim sizlere
Pozitif haberle geeeeellllll insaAllahhhhhhYarin yaptirip sonucu yazarim sizlere
Inşallah hayirlisiyla olur canım hem sağlıklı bebeler hemde kadroo.bende aynı şeyi düşündüm geçende, geçen sene ilk kimyasal gebeligim bu aylardaydi.acaba senesinde yine hamile mi olacağım diyorum ..İnşallah kuzu insaAllah bu topik hepimiz için hayırlı olur topikteki herkes sene bitmeden sağlıcakla hayırla gebe kalır.
Eminem benim geçen sene hamile kaldığımda sat 15 kasimdı acaba diyorum yine mi aralıkta kalacağım hamile. Allahım hayırlı yazı yazsin insaAllah.
Kesinlikle okul okadar iyi oldu ki öğrenciler beni felaket deşarj ediyorlar okadar mutluyum ki onlarla açaba diyorum Rabbim evlat sevgimi biraz olsun dindirmek icin mi nasip etti. InsaAllah kadrolu olduğumuz günleri de görürüz hayirlisiyla
Cnm ayni bende senin durumundayim ekim sonu asilama olabilir bi aksilik cikmasa kasimda sonucu ogremicm insallah hepimize nasip olur
Haklisin ama en aazından sürekli hamile misin sorusunu sormak tam vazgeçseler fena olmaz haniÇünkü burdaki herkes aynı derde sahip hayattaki en tatlış derde anne olmak o yuzden hep birlikte senip hep birlikte üzülebiliyoruz bu yürekten dualarla birbirimize bağlanıyoruz.
En yakınımızdakiler bunu anlamaya çalısmak istemiyor bazen canım ama bizler burdayız
Ya benim ablam hep aynı ay hamile kaldı :) çocuklarının doğum günleri arasında 10 gün var :) Olur mu olur, kısmet :)Inşallah hayirlisiyla olur canım hem sağlıklı bebeler hemde kadroo.bende aynı şeyi düşündüm geçende, geçen sene ilk kimyasal gebeligim bu aylardaydi.acaba senesinde yine hamile mi olacağım diyorum ..
Ahh insaAllah kuzu yaa insaAllah Rabbim bu sefer sağlıklı gebelikler nasip etsin sonuna kadar sağlıklı şekilde sürsün mis kokulularimz kucaklarimiza gelsin insaAllahhhhhhInşallah hayirlisiyla olur canım hem sağlıklı bebeler hemde kadroo.bende aynı şeyi düşündüm geçende, geçen sene ilk kimyasal gebeligim bu aylardaydi.acaba senesinde yine hamile mi olacağım diyorum ..
Rabbim kucağını cifter. Cifter doldursunbenim de tüp bebek tatlım.
transferim yapılacak.
bende kasım da sonuç alacağım Allah kısmet ederse.
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın gönlümüze göre versin inşallah
Inşallah hayirlisiyla olur canım hem sağlıklı bebeler hemde kadroo.bende aynı şeyi düşündüm geçende, geçen sene ilk kimyasal gebeligim bu aylardaydi.acaba senesinde yine hamile mi olacağım diyorum ..
Amin canim insallah bu mubarek gunun hurmetine her isteyen anne adayina nasip etsin kimseyi bu guzel duygudan mahrum birakmasin benim size nacizane bi tavsiyem olucak meryem suresini sonuc ogrenene kadar okuyun cok faydasi var ben faydasini allahim izni ile gordum suan ikinciye ugrasiyoz nasipbenim de tüp bebek tatlım.
transferim yapılacak.
bende kasım da sonuç alacağım Allah kısmet ederse.
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın gönlümüze göre versin inşallah
Kız ağzın bal yesin gobusune bebis gelsin :) geçen sene 28 aralıkta hamile olduğumu öğrenmiştim senenin sonunda supriz yapmıştı cennet kuşum bu sene bitmeden kardeşi gelse keşke saglicakla Rabbim ı izniyleYa benim ablam hep aynı ay hamile kaldı :) çocuklarının doğum günleri arasında 10 gün var :) Olur mu olur, kısmet :)
Rabbim kucağını cifter. Cifter doldursun
Bende tup bebek yaptirdim ilk denemede olmustu dr kendi kendi kalirsin dedi ama gelen giden yokAmin canim insallah bu mubarek gunun hurmetine her isteyen anne adayina nasip etsin kimseyi bu guzel duygudan mahrum birakmasin benim size nacizane bi tavsiyem olucak meryem suresini sonuc ogrenene kadar okuyun cok faydasi var ben faydasini allahim izni ile gordum suan ikinciye ugrasiyoz nasip
Amin insalhnasıl istiyorum zaten çift olsun.
Rabbim hakkımdaki duanı hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
güzel yüreğine sağlık.
cümlemizi evlat haberleriyle sevindirsin inşallah.
Benim eşim in doğum günü 17 aralık gittim o gün kan verdim 0.700 civarı çıktı Dr daha yeni yumurtlamana rağmen yüksek çıkmış 10 gün sonra gel tekrarlayalım dedi gerçekten 10 gün sonra 80 .79 cikmisti.ahh bende aralık a kocama doğum günü hediyesi olarak babalığı verebilsem
Amin canim insallah bu mubarek gunun hurmetine her isteyen anne adayina nasip etsin kimseyi bu guzel duygudan mahrum birakmasin benim size nacizane bi tavsiyem olucak meryem suresini sonuc ogrenene kadar okuyun cok faydasi var ben faydasini allahim izni ile gordum suan ikinciye ugrasiyoz nasip
Insalh verirsin hayırlısıyla neden olmasnki mucizeler bizler icinahh bende aralık a kocama doğum günü hediyesi olarak babalığı verebilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?