- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Benim eşim in doğum günü 17 aralık gittim o gün kan verdim 0.700 civarı çıktı Dr daha yeni yumurtlamana rağmen yüksek çıkmış 10 gün sonra gel tekrarlayalım dedi gerçekten 10 gün sonra 80 .79 cikmisti.
Ama ben 17 aralıkta eşime zibin alıp vermiştim ben hissediyorum var diye Dr da böyle böyle dedi. Demiştim.
Gerçek olmuştu hediyem..
İnşallah Rabbim bu sene bitmeden güldürür hepimizin yüzünü hayırlısıyla. .
Amin canım değişik düğüşük şeyler yaşıyoruz anlayamıyorum.senin bat kaçtı kuzumO tarif ettiğin akıntıyı ben sürekli yaşıyorum canım bugün 33.günüm
hayırlısı İnşaaAllah.... adetin habercisi de olabilir ama bu ay bu uzayan akıntıyı ben çok gördüm
bal çörek otu tarçın kürünü yapmıştım 12 gün boyunca ama onu bitireli 11 gün geçti anlamış değilim
ALLAH hallerimizi hayır etsin İnşaaAllah
Benimde oyleydi ama bana drlar bu ay imkansiz dedigi icinde beklemedigim icin adet olacam diye bekledim durdum ama adet sancısı gibi idi sancilar ins seninde bebisten kaynaklidirŞu an benimde öyle canım daha doğrusu bugün içinde değişik ağrılar m var hafiften.bi adet agrısı gibi geliyor ama biraz farklı gibide
Insalh verirsin hayırlısıyla neden olmasnki mucizeler bizler icin
Yumurtladım canım dün bide bugün uzayan akıntım var bide feci kasık ağrısı bel ağrısı bide ateşim var şaka gibi bide gribim ama durmak yok bugün bide yarın kesin birlikte olacgz
Bana soran yok gerçekten ama soran olsa ne cevap verirdim diye dusundugum zaman su sekilde cevaplardım sanırım ilginiz için teşekkurler bizde düsünüyoduk ama çok stres olduğumuzu farkettiğimiz için bir süre bebegi gündemimizden çıkarttık belki 1 sene sonra tekrar düşünüruz galıba hazır değilmişiz derdim sanırımHaklisin ama en aazından sürekli hamile misin sorusunu sormak tam vazgeçseler fena olmaz hani
Insallah canim ya bende agustosta cekildim hsg bu ikinci ayim olacak ve sol tup kapali cikti tamamen tek tuple olacakmi merak ediyorum sende varmi bi sikinti ne zamandir deniyosunCanım ben hiç hamilelik yaşamadım ama bu tarz bir akıntının devam etmesi hamilelik belirtisiseninki inşallah hamileliktendir :) hadi bakalım hayırlsı :)
Amin amin allah sizden razi olsun sizinde gonlunuzde gecenleri kabul etsinokuyacağım canım zaten evde dinleneceğim transferden sonra birkaç gün.
işim gücüm Allah a yalvarmak olacak.
hem heyecanlı hem endişeliyim.
Rabbim evdekini de şimdi istediğini de sana bağışlasın inşallah.
Hoşgeldin cnm sakin umutsuz olma...benim de yumurtam cok küçüktü bi tane idi ve 4 doktor bu ay imkansiz dedi meger o bir yumurta yavas yavas büyümüş çatlamış kan verdim pozitif gördüm bugun dr bile şaşırmıştı sua et ins seninde oyledir umudunu kaybetme dua et bol bolne güzel konuşuyosunuz ama ben bu ay umutsuz vakayım gerçi Rabbim bilir ama:) sizin hikayeniz nedir acaba:)
Eger yumurlama haftanda geldiyse yumurtladıgını gosterir ama reglden 2-3 gün once geldiyse o regliyide gosterebilir hamişligide gosterebilir canımO akıntı dün geldi benim... Bugün yok gelmedi bişey. Bu akıntı, yumurtanın catladıgını mı gösteriyordu? Yoksa bi kac gün icinde catlayacak mı demek?
Geçmiş olsun buarada. Allah şifasını versin.
İnşallah canım yaa çok sağol Allah razı olsnBenimde oyleydi ama bana drlar bu ay imkansiz dedigi icinde beklemedigim icin adet olacam diye bekledim durdum ama adet sancısı gibi idi sancilar ins seninde bebisten kaynaklidir
Aynen bende. Bat dündü yoktur diye yapamiyorum test :)Valla insan hevesleniyor . ama ya hamile değilsem diye cekiniyorum
Eger yumurlama haftanda geldiyse yumurtladıgını gosterir ama reglden 2-3 gün once geldiyse o regliyide gosterebilir hamişligide gosterebilir canım
Ay hadi inssss hamileliktendirrrrrOglumda hissetigim seylerin aynisini hissediyorum kasikta sizlama sürekli adet olacakmis gibi his bazen ates basıyor bazen Üşüyorum hayir inslh
Benim daha 7 gun var iki gun once basladim ben teste :) yapsana kuzum varsa cikar tabikiAynen bende. Bat dündü yoktur diye yapamiyorum test :)
O akıntı dün geldi benim... Bugün yok gelmedi bişey. Bu akıntı, yumurtanın catladıgını mı gösteriyordu? Yoksa bi kac gün icinde catlayacak mı demek?
Geçmiş olsun buarada. Allah şifasını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?