2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

benim eşimin de 28 aralık doğum günü.
ne güzel hediye olurdu Allah ım biliyor ya.
aminn canım benim inşallah.

Amin canım değişik düğüşük şeyler yaşıyoruz anlayamıyorum.senin bat kaçtı kuzum

Şu an benimde öyle canım daha doğrusu bugün içinde değişik ağrılar m var hafiften.bi adet agrısı gibi geliyor ama biraz farklı gibide
Benimde oyleydi ama bana drlar bu ay imkansiz dedigi icinde beklemedigim icin adet olacam diye bekledim durdum ama adet sancısı gibi idi sancilar ins seninde bebisten kaynaklidir

Insalh verirsin hayırlısıyla neden olmasnki mucizeler bizler icin

23 ay normal yolla olmadı. eşim varikoselden ameliyatlı. benim tüp tedavisi sırasında anlaşıldı sağ tüpümde sıvı birikiminden dolayı genişleme var. tedirgin olmam o yüzden. şu ilkinde tutunsun bir de inşallah sağlıklı olsun dünyaları verseler istemem başka.

Yumurtladım canım dün bide bugün uzayan akıntım var bide feci kasık ağrısı bel ağrısı bide ateşim var şaka gibi bide gribim ama durmak yok bugün bide yarın kesin birlikte olacgz

O akıntı dün geldi benim... Bugün yok gelmedi bişey. Bu akıntı, yumurtanın catladıgını mı gösteriyordu? Yoksa bi kac gün icinde catlayacak mı demek?

Geçmiş olsun buarada. Allah şifasını versin.

Haklisin ama en aazından sürekli hamile misin sorusunu sormak tam vazgeçseler fena olmaz hani
Bana soran yok gerçekten ama soran olsa ne cevap verirdim diye dusundugum zaman su sekilde cevaplardım sanırım ilginiz için teşekkurler bizde düsünüyoduk ama çok stres olduğumuzu farkettiğimiz için bir süre bebegi gündemimizden çıkarttık belki 1 sene sonra tekrar düşünüruz galıba hazır değilmişiz derdim sanırım

Canım ben hiç hamilelik yaşamadım ama bu tarz bir akıntının devam etmesi hamilelik belirtisi seninki inşallah hamileliktendir :) hadi bakalım hayırlsı :)
Insallah canim ya bende agustosta cekildim hsg bu ikinci ayim olacak ve sol tup kapali cikti tamamen tek tuple olacakmi merak ediyorum sende varmi bi sikinti ne zamandir deniyosun

Amin amin allah sizden razi olsun sizinde gonlunuzde gecenleri kabul etsin

ne güzel konuşuyosunuz ama ben bu ay umutsuz vakayım gerçi Rabbim bilir ama:) sizin hikayeniz nedir acaba:)
Hoşgeldin cnm sakin umutsuz olma...benim de yumurtam cok küçüktü bi tane idi ve 4 doktor bu ay imkansiz dedi meger o bir yumurta yavas yavas büyümüş çatlamış kan verdim pozitif gördüm bugun dr bile şaşırmıştı sua et ins seninde oyledir umudunu kaybetme dua et bol bol

Eger yumurlama haftanda geldiyse yumurtladıgını gosterir ama reglden 2-3 gün once geldiyse o regliyide gosterebilir hamişligide gosterebilir canım

Eger yumurlama haftanda geldiyse yumurtladıgını gosterir ama reglden 2-3 gün once geldiyse o regliyide gosterebilir hamişligide gosterebilir canım

Yumurtlama haftamdayım....
Yumurtlamak ayrı bişey , yumurta çatlaması ayrı bişey ozaman öyle mi? Şimdi benim akıntım geldi yumurtladım... 1-2 güne de çatlıcak öyle mi?

Kızlar çalışmalara başladık insallah gelir bu ay bebisimiz. Bugun 10.gunum. 12.gun bu persembe dr da yumurta kontrolum var bakalım ne alemde büyüklüğü.. gunasiri devam ediyoruz. 26 ekim evlilik yildonumumuz ve o gun adetime 5 gun kalmis olacak. Belirti olursa 5 gun onceden test yaparim diyorum.

Canım yumurtan çatlıyo diye biliom ben ama ne kadar doğru bilmiom peşpeşe iki gün ilişki yapcam bakalım bu arada teşekkür ederim :) inşallah geçer herşey bebek için kasık ağrısı varmı sen de aaaaabide benim 4 gün önce yine bi akıntı gelmişti o günde ilişki olmuştu ama kasık ağrım yoktu belki onda çatlayacagını gösteriyordu seninkide öyle olabilir canım onda kasık ağrım yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…