2017 Aralık Anneleri

UOTE="dilekylmz22, post:53261404, member: 802255"]ay bu dr beni cok korkuttu yaa.yok seker cok kotu bisey yok sona kadr gelirz bi anda küt bebege bisey olur kaybederz cok dikkatli olmalisn deyip durdu.coraspin kullaniudm ben nornalde 34 te birakcam bu 32 de birakalm biz.ama birakirsak bebege bisey olursa igneye mi baslasak acaba.kadin felaket tellali gibi ya kahretti beni.ben ozele devam zaten salak gibi me geldiysem devlete akillanmadm ben[/QUOTE]
canım senin doktor doktor değil felaket tellalı sanki kötü senaryo yaziyo sen dediklerini takma kafaya allahın izniyle bebeğini sağ salım kucağına alırsın

Cihazlardaki ölçümler her zaman tutmuyor yanılma payı oluyor.

Canım ihtiyaç olursa eşin ya da bir başkası getirebilir hastaneye ben bu şekilde düşündüm abartı valiz gitmek istemiyorum.

kızlar mersinde oturan varmı doğumu özel de yapmayı düşünüyorum ama hangi hastanede yapacağıma karar veremedim varmı hastane öneriniz

Canım ihtiyaç olursa eşin ya da bir başkası getirebilir hastaneye ben bu şekilde düşündüm abartı valiz gitmek istemiyorum.
Işte hastane de çok yakın değil malesef git gel olur. Ben şu makinayı açıp bi yere sigdirilir mi bi bakayım bi ara

canım senin doktor doktor değil felaket tellalı sanki kötü senaryo yaziyo sen dediklerini takma kafaya allahın izniyle bebeğini sağ salım kucağına alırsın[/QUOTE]
insallah hepimiz alirz canim amin .tovbe bi daha gitmem zaten oraya ozele devam edicem

Sen uzattin herhalde canım.Ben dayanamadim.Hayırlısiyla ayrılırsin sen de.
uzatmadım aslında, hak edişim 30 ekimde. ben de 31 ekimde izin alacağım ama kasım ayı içerisinde fabrikamızın habersiz denetimi olacak. Ben de sorumlu yönetici olduğum için bir yere kıprayamıyorum.

kızlar mersinde oturan varmı doğumu özel de yapmayı düşünüyorum ama hangi hastanede yapacağıma karar veremedim varmı hastane öneriniz
canım bende mersinde oturuyorum. Ortadoğu hastanesinde doğum 1800 lira ama tanıdık birini bulunca 1000 liraya yapıyorlar. Forum yaşam hastanesinde doğum yapan arkadaşlarım var himmet bey iyiymiş orası da 1100 liraymış. city hospital dan pek memnun olanı duymadım açıkcası keza yenişehir hastaneside öyleymiş. Devleti düşünürsen de şehir hastanesini öneririm tertemiz doktorlar ve hemşireler çok ilgileniyor. ben üni. hastanesinde doğum yapacam. orada tertemiz ve evime yakın.

canim kuzenim yakim zamamda dogm yapti mamasni eczanden aptamil aldk sutu gelmemsti daha sonra mamayi birakp sute gecti gelince sikintida olmado ben mama koymdm cantama sadecw minik bir biberon alp koydm herhangi ihtmalw karsi cok masraf yapmyn boyle seylere bence sutnz gelmzsw cam bibernilonuda mamayida alirsnz die dusunyrm ... ben minik bibernu plastk aldm 4 5 liralk bsy cunki en gec 3 4 gun sonra sutum geleck ama hemende geleblr nihaytnde... eger gelmzse de hastanelern yanis eczane zaten mamayi esim hemen alir .. diyelm ki 3 4 gun de sutum gelmedi bende gider cam biberon alrm. bunlar bszen gereksz masraf oluyor be dement pedlere gelince eczanwler de var diger bebk magazalrnda pahali olablyo zatem hasta bezi die satyo 10 13 tl araso bsy icinde 9 tane oluyor

:) her ıhtmale katsı bulndrmak ıyı olr o zaman evzanedn cam bıneron alayım bıtane mamaya bakarm snra.. bıde eczanede lansınoh kremle gogs pedı bulurum dımı
canim eger imkann varsa int. guvenilir magazalardan gogus pedi ve kremini neredeyse yuzde 40 indirimli getirebilirsn. eczaneler pahali oluy. joker babymoll birde gittig. bak isterdn oralarda 27 tl lik krem 20 tl gogus oedi de 13 tl iken 7 tl l ye gelebiliyor arastr

Son düzenleme:
canim sen 24 kasima bakma benmde erkn dogm riskm vard biliysn benm dr 5 ile 15 i arasindogar kasimin dedi her dogm bir olmz evet ama sende de risk var bide ben ciger gelistirici fln ypldm ya eger o tarihte dogmazsa 17 sine sezwryan gunu verdi ve ben hic sezeryan istemyrm

biberonlar aldim ben zaten onlar hazir canim da benim esim para harcamayi pek bilmez.ben git al derim gider en pahalisini bulur getirir.ben o yuzden alsam mi diye dusundm ama hastanede de veriyolar zaten ilk olara dedgn gibi eve geldgmzdede alinablr bakicz artk :)

hadi ya bende yapayim oyle bisey olmuyosa iyiyms.ben hamur sandim
yok cnm bilgn kurabiye tatli tuzlu yap gtsn benm misafirim gelyo mesela hemen 5 6 dolma suya tut hemen buzu cozuliyo hemen doldurup kucuk tencereye o pisrken 2 saat once hemen kisi sayisina gore tatli tuzlu kurabiye bide pogaca cikryrm couzuluyor iste bu hatta varsa hazr yifka boregini de pisirip atabilirsn

isitiyo musun kurabiyeleri pogacalari falan.bi islaklik oluyo mu yani.sigara boregi falan cigden atiyrm ben buzluga da pisik borek hic atmadim.ay hamilelkten once neler yapar atardim ama hep tukendi.dedgn gibi yapıp atmasi daha mantıklı misafir geldgnde cikar koy onune

canım forum yaşamı önerdiler çoğu kişi ortadoğu çok pahalı geldi şehir hastanesinde yaparım bana kalsa eşimın erkek doktor takıntısı var biraz

Ben o tarihe bakmadığım.icin göğüs kremine başladım canım. ilacı pazartesi bıraktım her an tetkikteyiz biz de o yüzden. Bakalım artık cani ne zaman isterse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…