benim ikinci doğumum olduğu için açıkçası üniversitede ücretsiz doğum yapmak daha mantıklı geldi. Eşinin erkek takıntısı varsada forumda bayan bir doktora gidersin. ama ben erkek doktorlara daha çok güveniyorum.
Yanı benim zaten başından beri kilom fazlaydı 85 ile hamile kaldım şimdi 96 yı gördüm. Ki önceki gebelikte de 82 ile hamile kalmıştım. Fazla kilo gebelikte her zaman risk . Bir de tüp bebek olunca doktorlar riske atmak İstemyor ve genelde sezaryen yapıyorlar zaten.. tabi senin durumu bilemem ama ben fakülteye hem özele gidiyorum ikisinde dediği ayni şey
Ben de 87 kiloyla hamile kaldım şuan çok kiloyum doktorum normal yapamzsın diye birşey demedi hiç. Çok şükür şeker tansiyn yok. Umarım en sağlıklısı olur :)
benim ikinci doğumum olduğu için açıkçası üniversitede ücretsiz doğum yapmak daha mantıklı geldi. Eşinin erkek takıntısı varsada forumda bayan bir doktora gidersin. ama ben erkek doktorlara daha çok güveniyorum.
benim de ikinci doğumum olucak inşalla h bakalım hayırlısı herşeyin ikna edebilirsem şehir hastanesinde yapicam özel hastane gibi tek kişilik oda var hastane yenı oldgu için herşeyi sterildır diye düşünüyorum .
Bugun kont vardi kizim 1.500 kilo 40 cnm olmus en fazla 3.kilo dogar buyuk ihtimalle dedi gelisimi iyi suyunda iyi bir sikinti goremedim dedi cok sukur haftaya tekrar cagirdi kasilmalarim icinde magnezyum yazdi bol.yogurt ve kefir onerdi birde alisverisimi bugun yaptim ve bitirdim cok.sukur simdi.yikanip bavulumun hazirlanmasi kaldi...
Bugun kont vardi kizim 1.500 kilo 40 cnm olmus en fazla 3.kilo dogar buyuk ihtimalle dedi gelisimi iyi suyunda iyi bir sikinti goremedim dedi cok sukur haftaya tekrar cagirdi kasilmalarim icinde magnezyum yazdi bol.yogurt ve kefir onerdi birde alisverisimi bugun yaptim ve bitirdim cok.sukur simdi.yikanip bavulumun hazirlanmasi kaldi...