2017 Aralık Anneleri

Canm lazm olrsa sıkntı olmasn dıye ınsalalh gerk kalmazda sut sagma makınasndada karardızı napsam elektrklıler oahalı galıba dıgerlernınıde pek önermıyolar
Canimm elektrikli almanı tavsiye ederim.pahali evet indirimler oluyor mesela 350 den 250 ye düşüyor bazı zamanlar

Hastaned3 vardır belki ama ne bilim ya herkes kullanmiyor mu Onu?
Evet kullanıyor ama steril de ediliyodur heralde. Sut sağma makinası almayıp hastaneden kiralayalar bile var. Ben herkes kullanıyordur diye kendim ayrı satın aldım ama hastaneye götürmeyi düşünmemiştim. Ben de mi alsam yanıma acaba. O zaman mamayi da almak lazım. Baya valiz valiz hastaneye gitmek de istemiyorum da. Kafam karisti

Bnde seseryan ıstıyormya hadı hayrlısı bakalım hepmz ıcın
Doktorun bir şey demedi mi sezaryen ya da normal olur diye hiç konuşmadınız mı??? Keşke şansım olsa normal Doğum isterdim ama malesef... doktorun senin için en uygun olanı söyleyecektir

Bu lansinoh göğüs ucu kremini kullanmaya başladım. Baya yapış yapış bi yapısı var gibi o kadar sabunladım elimi zor çıktı. Çamaşırda leke bırakabilir bi kıvamı var kizlar

Bende valiz valiz gitmek istemiyordum ta kiiii kapı önüne valizleri koyana kadar :) hahaa eşime söyledim bak bunları alıcaz doğuma yakın.esim şok tabi.ben senle mı uğraşıcam bunları mı tasicam diyo :) haklı bence...biz onları arabaya indirelim en iyisi bu sanırım şuan :)

Biz koyduk arabada bekliyor ne olur ne olmaz insanın eli ayağına dolasiyor

bunları pisirmedn atiyosn dimi sadece hamurlarnini yani.yoksa pisirip mi

Kzlar mama ve bıberon koycakmısınz cantaya.. bıde ne mama alcagmı blmıyorm benn
ben koycam annem bazen sut hemen gelmiyms bizde de seker oldugu icin mama vermek zorunda kalabiliymslar hemsirelr falan.hastanelerde mama kendileri veriyo ama sen illede kendi iatedgni dersem yanina koyablrsn bi kutu bende alicam yanıma ama markalardn emin deglm

maşallah haftasindan iri.son haftalar biraz fazla aliylarmis 4 ten fazlasida normal digum icin zor olablr

Meraba kızlar... bugn sabahtan beri ilk defa başlayan bel ağrım ve adet sancısı var.. sanki tam adet oldum gibi his ediyrm . kaç gecedr de doğumla ilgili rüyalar görüyrm şimdiden başladı korku heycan..

Bu lansinoh göğüs ucu kremini kullanmaya başladım. Baya yapış yapış bi yapısı var gibi o kadar sabunladım elimi zor çıktı. Çamaşırda leke bırakabilir bi kıvamı var kizlar
kiz erken degil mi daha.uyarmayasn gogusleri dikkatli kullan.gogus uyrlmasi erken dogumu tetikliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…