- 15 Ağustos 2017
- 804
- 428
- 53
Tahmini doğum tarihi verdiler mi. Benim erken doğum riskim var ve biraz kuruluk da vardı. 1 ay öncesinden kullanılıyor diye biliyorum. Kahverengi kısma suruyosunCanimm peki tam olarak nereye sürüyorsun ucuna mı? Bende kullanmaya başlayayım mı sence yoksa erken mi
Bende her gece doğduğunu emzirdigimi görüyorum:) sonra sabah kalkınca üzülüyorumMeraba kızlar... bugn sabahtan beri ilk defa başlayan bel ağrım ve adet sancısı var.. sanki tam adet oldum gibi his ediyrm . kaç gecedr de doğumla ilgili rüyalar görüyrm şimdiden başladı korku heycan..
10 aralık :) bakalım kendisi ne zaman gelmek isterseTahmini doğum tarihi verdiler mi. Benim erken doğum riskim var ve biraz kuruluk da vardı. 1 ay öncesinden kullanılıyor diye biliyorum. Kahverengi kısma suruyosun
yirtilma olur canim cok dikis atmak zorunda kalirlar.yinede dr un her zaman daha iyisini bilir.burda K Koala_anne cik var mesela 3 kaburgasi kirilmia normal dogum yaparken bebi iri diye sanirim.korkutmak icin yazmadim herzaman bebinin ve senin sağlığın daha önemli ister sezeryan ister normal her turlu anne oluyrzSanırımbakalım sağlıklı olsunda sezeryan da yaparım ben epidrual normal istiyorum belki onda sorun olmaz kilo
Biliyorum canım 1 ay önce kullanın demiyolar mi. Normal doğursam sunan 1 ayim kaldı zaten 24 kasım gibi demisti doktor. Ama erken doğum olayları çıkınca kullanayim dedim. Çok az süt geldi ve biraz acımaya başladı ve kuruluk da var ucunda. Bi de dedim yara falan olur. Sut sonra tekrar gelmedi gerçi sancılarım çok çıktığı dönem gelmişti. Bakalım randevum var ne diyecek doktor bugünkiz erken degil mi daha.uyarmayasn gogusleri dikkatli kullan.gogus uyrlmasi erken dogumu tetikliyo
Senin daha varmış canım kullanma istersen erken gibi10 aralık :) bakalım kendisi ne zaman gelmek isterse
Yanı benim zaten başından beri kilom fazlaydı 85 ile hamile kaldım şimdi 96 yı gördüm. Ki önceki gebelikte de 82 ile hamile kalmıştım. Fazla kilo gebelikte her zaman risk . Bir de tüp bebek olunca doktorlar riske atmak İstemyor ve genelde sezaryen yapıyorlar zaten.. tabi senin durumu bilemem ama ben fakülteye hem özele gidiyorum ikisinde dediği ayni şeyCnım ben de çok kilo aldım şuan , normal yapamazsın mı dedi doktor ?
dogru suan senin ne zaman dogacagi belli degil.dikkatli sur yinede canim.ben bir iki hafta kala diye biliyrm.Biliyorum canım 1 ay önce kullanın demiyolar mi. Normal doğursam sunan 1 ayim kaldı zaten 24 kasım gibi demisti doktor. Ama erken doğum olayları çıkınca kullanayim dedim. Çok az süt geldi ve biraz acımaya başladı ve kuruluk da var ucunda. Bi de dedim yara falan olur. Sut sonra tekrar gelmedi gerçi sancılarım çok çıktığı dönem gelmişti. Bakalım randevum var ne diyecek doktor bugün
Kaburgası mı kırılmışyirtilma olur canim cok dikis atmak zorunda kalirlar.yinede dr un her zaman daha iyisini bilir.burda K Koala_anne cik var mesela 3 kaburgasi kirilmia normal dogum yaparken bebi iri diye sanirim.korkutmak icin yazmadim herzaman bebinin ve senin sağlığın daha önemli ister sezeryan ister normal her turlu anne oluyrz
Anladım canım sagol. Hastanenin emzirme eğitimine randevu almıştım ama o dönem hastanede yattigim için gidememiştim. Hemşireye sormuştum biz zaten size anlatacaz doğuma geldiğinizde hepsini demisti. Artık öyle böyle öğrenecez. Bu arada doğum yapan arkadaşlarım göğüs kalkanını şiddetle tavsiye ediyorlardogru suan senin ne zaman dogacagi belli degil.dikkatli sur yinede canim.ben bir iki hafta kala diye biliyrm.
bugun nst ye baglandgmda video aciyilar emzirme icin onu izledim.sutu azicik sıkıyo parmagina sonra suruyo o meme ucuna komple kurutuyo oyle kapatiyo gogusleribu yara olmasini engelliyoms.bide emzirirken o koyu olan uc kismi komple bebegin agizina girmesi gerekiyoms ki yara olmasin.emzirme bitimnde gogusler he zaman kuru olarak kapatilrms islak islak olmazms.göğüs pedi bile kuruyken koyulurms
onun ama baya iriyms.belki senin o kasr olmuycak.belki catin cok musait dr cati muaynesdn sonra söyler sana zatem canim hayirlisiKaburgası mı kırılmış((( inanmıyorum...ayy canimm benim normal doğum hayal o zaman.dogru söylüyorsun ikisiyle de anne olunuyor.
o benm aklimda ya ebebege gidersem yine alcam ondan yara olursa kullanirim diye kullanmasmda dursn ne olur ne olmzAnladım canım sagol. Hastanenin emzirme eğitimine randevu almıştım ama o dönem hastanede yattigim için gidememiştim. Hemşireye sormuştum biz zaten size anlatacaz doğuma geldiğinizde hepsini demisti. Artık öyle böyle öğrenecez. Bu arada doğum yapan arkadaşlarım göğüs kalkanını şiddetle tavsiye ediyorlar
Hastanelerde bulunuyormuş. Lazım olursa sonradan alınır diye almadım benCanm lazm olrsa sıkntı olmasn dıye ınsalalh gerk kalmazda sut sagma makınasndada karardızı napsam elektrklıler oahalı galıba dıgerlernınıde pek önermıyolar
Kilo ölçümünde yanılabiliyorlar.192 gram hata payı var yazar zaten. 4 yerine 3800 doğsa bile normal doğum olur neden olmasınSanırımbakalım sağlıklı olsunda sezeryan da yaparım ben epidrual normal istiyorum belki onda sorun olmaz kilo
ben alacağım canım daha önce bir rahatsızlık geçirmiştim o zaman da kullandım ve çok memnu kalmıştım. Muhakkak alın derim.Kızlar depend’in kullan at külotları varmış
Hastane çantasına koyan oldu mu?
Ben almayı düşünüyorum
3gün rapor aldım evde dinleniyorum çanta işine ne zamam başlarım bilmem
Bu grip çok zamansız buldu beni
Benim de 2kg. İri olması da kafamı karıştırdı Ben çok kilolu değilim şimdiye kadar 6-7kg aldım. O da bebeğe yaramışYa kızlar 31.haftada doktora gittim bebeğim 2300 kg dı. Çok mu sizce. Normal doğum düşünüyorum o yüzden sıkıntı olmaz inşallah.. bebisimin kilosunun 4 e yakın olmasını istiyorum ama 4 u geçer mi ki?
Tatlı tuzlu bişeyler yapabilirsin poğaça falan iyi oluyor canım elinin altındaKızlar malum erken doğum riski var evde de bir çocuk daha var dolaba atmalık ne yapsam oturduğum yerden yaprak sarcam inşallah başka ne olabilir
Canım evet @dilekylmz22 doğru diyor 3 kaburgam kırıldı bebek 4.850 gr dı tamamen çaresiz olduğumdan Rabbim yardım etti 3 ay dikişlerim kaynamadı dikilenlerde açıldı çocuk kanaldan geçti ama en son çıkış yerinde dikişim tutmadı korkudan o kadar acıdan sonra gidip diktirmedim kendi kendine kaynamasını bekledim aylarca ikinci kızımda 3.150 gr doğdu sadece 2 dikişim vardı 1 hafta sürmedi iyileşmesi, ben açıkcası 3,500 gr üstü çocukları normal doğum tavsiye etmem bebek içinde anne içinde risk, heee çatın çok geniş ve müsait olur 4 kilo bile doğurursun ama, benim bebeğim şuan ne kadar bilmiyorum ama son haftalarda 3,400 ü geçerse normal yapmam onuda iyi biliyorum :)))Kaburgası mı kırılmış((( inanmıyorum...ayy canimm benim normal doğum hayal o zaman.dogru söylüyorsun ikisiyle de anne olunuyor.
Eczanede de satılıyor.Hımmm ben süpermarket olan bir ilçede yaşamadığım için:) olup olmadığını bilmiyorum...direk e bebek demişlerdi o yüzden dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?