2017 Aralık Anneleri

Canimm peki tam olarak nereye sürüyorsun ucuna mı? Bende kullanmaya başlayayım mı sence yoksa erken mi
Tahmini doğum tarihi verdiler mi. Benim erken doğum riskim var ve biraz kuruluk da vardı. 1 ay öncesinden kullanılıyor diye biliyorum. Kahverengi kısma suruyosun

TRT de sağlık programı var orada önceki gün bebek bakımı konu edinildi programdaki çocuk doktoru Ateş ölçer içen koltuk altına konulanı Önermedi bebiş ateşlendiği zaman haliyle de terleyecek o zaman da koltuk altında bir miktar soğuma olur o da normal ateşini düşük ölçmenize neden olur dedi. Onun yerine an sağlıklısı kulaktan ölçerlermiş. Ateş ölçer alacak olan varsa dikkat edin Derim. Belki sizlerde izlemişsinizdir programı.

Meraba kızlar... bugn sabahtan beri ilk defa başlayan bel ağrım ve adet sancısı var.. sanki tam adet oldum gibi his ediyrm . kaç gecedr de doğumla ilgili rüyalar görüyrm şimdiden başladı korku heycan..
Bende her gece doğduğunu emzirdigimi görüyorum:) sonra sabah kalkınca üzülüyorum

Sanırım bakalım sağlıklı olsunda sezeryan da yaparım ben epidrual normal istiyorum belki onda sorun olmaz kilo
yirtilma olur canim cok dikis atmak zorunda kalirlar.yinede dr un her zaman daha iyisini bilir.burda K Koala_anne cik var mesela 3 kaburgasi kirilmia normal dogum yaparken bebi iri diye sanirim.korkutmak icin yazmadim herzaman bebinin ve senin sağlığın daha önemli ister sezeryan ister normal her turlu anne oluyrz

kiz erken degil mi daha.uyarmayasn gogusleri dikkatli kullan.gogus uyrlmasi erken dogumu tetikliyo
Biliyorum canım 1 ay önce kullanın demiyolar mi. Normal doğursam sunan 1 ayim kaldı zaten 24 kasım gibi demisti doktor. Ama erken doğum olayları çıkınca kullanayim dedim. Çok az süt geldi ve biraz acımaya başladı ve kuruluk da var ucunda. Bi de dedim yara falan olur. Sut sonra tekrar gelmedi gerçi sancılarım çok çıktığı dönem gelmişti. Bakalım randevum var ne diyecek doktor bugün

Cnım ben de çok kilo aldım şuan , normal yapamazsın mı dedi doktor ?
Yanı benim zaten başından beri kilom fazlaydı 85 ile hamile kaldım şimdi 96 yı gördüm. Ki önceki gebelikte de 82 ile hamile kalmıştım. Fazla kilo gebelikte her zaman risk . Bir de tüp bebek olunca doktorlar riske atmak İstemyor ve genelde sezaryen yapıyorlar zaten.. tabi senin durumu bilemem ama ben fakülteye hem özele gidiyorum ikisinde dediği ayni şey

dogru suan senin ne zaman dogacagi belli degil.dikkatli sur yinede canim.ben bir iki hafta kala diye biliyrm.
bugun nst ye baglandgmda video aciyilar emzirme icin onu izledim.sutu azicik sıkıyo parmagina sonra suruyo o meme ucuna komple kurutuyo oyle kapatiyo gogusleribu yara olmasini engelliyoms.bide emzirirken o koyu olan uc kismi komple bebegin agizina girmesi gerekiyoms ki yara olmasin.emzirme bitimnde gogusler he zaman kuru olarak kapatilrms islak islak olmazms.göğüs pedi bile kuruyken koyulurms

Kaburgası mı kırılmış((( inanmıyorum...ayy canimm benim normal doğum hayal o zaman.dogru söylüyorsun ikisiyle de anne olunuyor.

Anladım canım sagol. Hastanenin emzirme eğitimine randevu almıştım ama o dönem hastanede yattigim için gidememiştim. Hemşireye sormuştum biz zaten size anlatacaz doğuma geldiğinizde hepsini demisti. Artık öyle böyle öğrenecez. Bu arada doğum yapan arkadaşlarım göğüs kalkanını şiddetle tavsiye ediyorlar

o benm aklimda ya ebebege gidersem yine alcam ondan yara olursa kullanirim diye kullanmasmda dursn ne olur ne olmz

ben alacağım canım daha önce bir rahatsızlık geçirmiştim o zaman da kullandım ve çok memnu kalmıştım. Muhakkak alın derim.
Artık iyileşince başlarsınız hazırlıklara geçmiş olsun

Benim de 2kg. İri olması da kafamı karıştırdı Ben çok kilolu değilim şimdiye kadar 6-7kg aldım. O da bebeğe yaramış

Kızlar malum erken doğum riski var evde de bir çocuk daha var dolaba atmalık ne yapsam oturduğum yerden yaprak sarcam inşallah başka ne olabilir
Tatlı tuzlu bişeyler yapabilirsin poğaça falan iyi oluyor canım elinin altında
Kaburgası mı kırılmış((( inanmıyorum...ayy canimm benim normal doğum hayal o zaman.dogru söylüyorsun ikisiyle de anne olunuyor.
Canım evet @dilekylmz22 doğru diyor 3 kaburgam kırıldı bebek 4.850 gr dı tamamen çaresiz olduğumdan Rabbim yardım etti 3 ay dikişlerim kaynamadı dikilenlerde açıldı çocuk kanaldan geçti ama en son çıkış yerinde dikişim tutmadı korkudan o kadar acıdan sonra gidip diktirmedim kendi kendine kaynamasını bekledim aylarca ikinci kızımda 3.150 gr doğdu sadece 2 dikişim vardı 1 hafta sürmedi iyileşmesi, ben açıkcası 3,500 gr üstü çocukları normal doğum tavsiye etmem bebek içinde anne içinde risk, heee çatın çok geniş ve müsait olur 4 kilo bile doğurursun ama, benim bebeğim şuan ne kadar bilmiyorum ama son haftalarda 3,400 ü geçerse normal yapmam onuda iyi biliyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…