2017 Aralık Anneleri

Kulaktan aldım ben de
Hatta e bebekte braun indirim vardı
Hala var mı bilmiyorum

Ben evimin temizliğini yapamıyorum siz nasıl dolaba atmakla uğraşıyorsunuz...tebrik ederim valla.
Suyun azalmış diyince doktor ben de korkudan hiçbişey yapamıyorum
Eşime kaldı herşey
Doğumda da annem ve kayınvalidem olacak onlara güveniyorum
Bir ay bişey yapmam heralde
İnş :)

Canım lansınohla gogs pedı eltmde varms o verck yarın cam bıberon falan onlardan kurtldm sukur ck pahalı hersey ya

Eczanede mama bakym kutusu 85 ₺. Oda gerekrse alcm kalsn su anda

Doktorun bir şey demedi mi sezaryen ya da normal olur diye hiç konuşmadınız mı??? Keşke şansım olsa normal Doğum isterdim ama malesef... doktorun senin için en uygun olanı söyleyecektir

Canım özele gtmedgım ıcın sahsi doktrm yok malesf her gttgmde farklı dktr oluyo devlette hayrlısı artık allah buyuk hakkmda hayrlısı nyse o olsun saglkla gelsn bebgm yeter

Göğüs pedinii kullanalım o zaman dimi? Bende mi kullanmaya başlasam sence

Bu lansınoh surunce temzlemeden emzırılebıluyoms dımı kzlar öle okmstm.. bude kendnz bılrsınz ama genelde dıydugum göğs pedı mememn havaa lmaanı eneelleyıp yaralarınıyılestrmıuoms mantar yapıyoms .. eweeyken göğs acık durup hava almasını önerıyolar .

Kzlar canta ıcın bıkac eksık vardı cıktım bugun cok bıseyde yok aldgm 250₺ harcamısım parann hc degerı yk walla.. yarnda kendıme camasır pijaam ıcın cıkcam naspse

Valla ben uyku arkadaşı alacağım bu tarz şeyleri seviyor boyu da 40 cm çünkü yeni doğan kızçemede alacağım kıskanmasın :)))
Çok beğendim çok güzelmiş ama bizim bi bebek vr bi tavşan o işi görüyor..başka bişey alöam lazım..bi de bebeği ilk gösterirken kucağına değişik çikolatalar koyacağım kardeşin sana getirmiş diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…