TRT de sağlık programı var orada önceki gün bebek bakımı konu edinildi programdaki çocuk doktoru Ateş ölçer içen koltuk altına konulanı Önermedi bebiş ateşlendiği zaman haliyle de terleyecek o zaman da koltuk altında bir miktar soğuma olur o da normal ateşini düşük ölçmenize neden olur dedi. Onun yerine an sağlıklısı kulaktan ölçerlermiş. Ateş ölçer alacak olan varsa dikkat edin Derim. Belki sizlerde izlemişsinizdir programı.
Suyun azalmış diyince doktor ben de korkudan hiçbişey yapamıyorum
Eşime kaldı herşey
Doğumda da annem ve kayınvalidem olacak onlara güveniyorum
Bir ay bişey yapmam heralde
İnş :)
canim eger imkann varsa int. guvenilir magazalardan gogus pedi ve kremini neredeyse yuzde 40 indirimli getirebilirsn. eczaneler pahali oluy. joker babymoll birde gittig. bak isterdn oralarda 27 tl lik krem 20 tl gogus oedi de 13 tl iken 7 tl l ye gelebiliyor arastr
ben koycam annem bazen sut hemen gelmiyms bizde de seker oldugu icin mama vermek zorunda kalabiliymslar hemsirelr falan.hastanelerde mama kendileri veriyo ama sen illede kendi iatedgni dersem yanina koyablrsn bi kutu bende alicam yanıma ama markalardn emin deglm
Doktorun bir şey demedi mi sezaryen ya da normal olur diye hiç konuşmadınız mı??? Keşke şansım olsa normal Doğum isterdim ama malesef... doktorun senin için en uygun olanı söyleyecektir
Canım özele gtmedgım ıcın sahsi doktrm yok malesf her gttgmde farklı dktr oluyo devlette hayrlısı artık allah buyuk hakkmda hayrlısı nyse o olsun saglkla gelsn bebgm yeter
Çok beğendim çok güzelmiş ama bizim bi bebek vr bi tavşan o işi görüyor..başka bişey alöam lazım..bi de bebeği ilk gösterirken kucağına değişik çikolatalar koyacağım kardeşin sana getirmiş diye..