2017 Aralık Anneleri

Evet bak oda olur neden olmasın bende ilk göstereceğim zaman kundağın içine bebekle birlikde koyuyorum yani öyle yapmıştım diğerlerindede, ama son kızım olduğunda önceki kızım hediyeyi alırken senin karnında sanki alışveriş yapacak yer mi var kimi kandırıyorsun anne demişti:)) Allah’tan bu ufak demez öyle şeyler :))

Kzlar dktra sormayı unttm kan hapım ve balık hapım bttı buhun tekrar aldm devam etcm sıkntı olmaz dımı

Walla belım koptu ya agrlasmısım iyice gecen haftalarfa dolasp duruyodm bu kadr agrımıyodu

Kzlar dktra sormayı unttm kan hapım ve balık hapım bttı buhun tekrar aldm devam etcm sıkntı olmaz dımı
Balık için sor bence
Omega 3 son haftalarda içilmiyor olabilir
Sanki öyle birşey hatırlıyorum
Ben hiç başlamadım zaten ama başlayıp son haftalarında bırakan bi arkadaşım vardı
Kan ilacı devam

Peki şu Yeni açılan şehir hastanesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Orda da tek kişilik oda vs varmış. Gidip görmedim ama orayı da merak ediyorum. Var mı giden duyan vs?
Bende o hastaneyi çok merak ettim.ama ben hastane için ortadoğuya gitmiyorum.doktorumu sevdiğim için gidiyorum.o yüzden değiştirmeyi düşünmedim hiç :)

Kızlar hazırlıklarınız tamam mı? Ben hastane çantası kendiminkini hazırlamadim daha o kadar useniyorum ki.bebisiminkini seve seve hazırladım:) kendime gelince hazırlamadım daha
Bebişinkileri yıkadım ama daha hazırlamadım kendimin kileri yıkamadım bile sen yine iyisin cnm

Balık için sor bence
Omega 3 son haftalarda içilmiyor olabilir
Sanki öyle birşey hatırlıyorum
Ben hiç başlamadım zaten ama başlayıp son haftalarında bırakan bi arkadaşım vardı
Kan ilacı devam

Kontrolmde haftaya cuma ama hcbı bıtamn ıcmıyorm baska

Ankarada olan kzlar unıverste hastanelernde nedr fıyatlar seseryan ıcın bılgımz varmı bıde yenıdogan unıtesı olan tabı

kızlar aliexpress alibaba gibi yerlerden alışveriş yapan var mı ?
Canım ben hamilelik öncesi alıyordum evet geliyor geç de olsa. Ama bebek için hiç bir şey almayın ordan bence. Kullanılan boyalar falan bebekler için zararlı olabilir uzakdoğu mali sonuçta. Bir ara ordan turkiyeye bot gelmesi yasaklanmıştı arkadaşımın aldığı bot gümrüğe takılmıştı kullanılan malzemeler kanserojen diye. Evet çok tatlı güzel şeyler var ama sakın almayın derim

Evet canım lansinoh emzirme döneminde temizlenmesi gerekli değilmiş. Göğsün hava alması için de avent in göğüs kalkanı var paketin içinden hem delikli hava alanı hem kapalı akan sütü toplayası hem de emzirirken kullanılan ucu açık kalkanı çıkıyor. Ben lansinohun göğüs pediyle rahat edememiştim yapışkanlı yerlerini çamaşırına yapistiriyosun ama kayıyor. Ama disari çıkarken de mecbur takmak gerekir diye düşünüyorum üst kıyafete kadar çıkıyor yoksa

Walla onuda smdıden almıcam o zaman canım eltmde varms gogs pedı smdılk o bulnsun masrafı azaltmaya calısıyorm zaten bısure cıkamam dısarı gerekrsede mecbr alınır

Canım ben hacettepe için fiyat almıştım ama nereye yazdım bukursam yazayım burdan sana

Tamm cnm prsaklarda özel bı hastane var 2500muş orayı arıcam sabah karta takt yapıyolarmı dıye yenıdogan unıtesıde varms... unıverste hastanelerıde belkı daha uygndr dıye dsndum ama yarı özel gbı bı umut bakalım devletten krtlmak ıstıyorm allaha emanetz tabıkı ama ınsan elnden gelenı yapmak ıstıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…