2017 Aralık Anneleri

Kızlar doktordan geldim. Sancim vardı ama düzenli değildi. Doktor artık sancin yüksek olursa durduramayız dedi. Eğer çıkarsa haftaya aliriz dedi bebeğim 2400 gr. Bu arada bazı testler istedi olası ameliyat durumu için sanirim. Ayakta durunca inanılmaz sancim oluyor bu arada. Bir de bu karında toplanma dedigimiz sey var ya, hani bebek hareketi mi sancı mi anlamıyorum demiştim. Nst deyken oldu yine karnımın iki farklı yeri sisti sertleşti iyice. Bu bebegin hareketi mi yoksa doğum kasılması mi diye sordum. Doktor dokundu yok bu kasılman bebek hareketi değil dedi. O olan şey kasımaymış yani. Benim akşamları baya oluyor artık öyle

nst kağıdında cikti mi o kasilma.benmdr uc kez aynisi oldu bugun nst de ama hic bosey cikmadi.sen pek ayakta gezme bu araalr canim bi wc icin kalk iki hafta daha sabretse bebis cok iyi olur

Canım şimdi nasılsın peki? Ayrıca üzülme Rabbim büyük

nst kağıdında cikti mi o kasilma.benmdr uc kez aynisi oldu bugun nst de ama hic bosey cikmadi.sen pek ayakta gezme bu araalr canim bi wc icin kalk iki hafta daha sabretse bebis cok iyi olur
Evet cıktı ama çok düzenli değildi. En fazla 60lara çıktı. 40larda çıktı ikisi ama aralıkları çok düzenli değildi. Pazartesi tekrar gel dedi doktor. Hastaneden gelirken çok kasılmam oldu ayakta durmaya gelmiyor valla. Evde hep yatiyorum

Çantamı daha hazırlamadım ama aldım koyucam çantama arkadaşım yeni doğum yaptı onun önerisiyle aldım

benmde ayakta durunca oluyo ama nst de cikmadi dumduz cizgiler.anlamadim ben bu isi

Canım yaaa nedir senin bu doktor talihsizliğin gel bana gebeş gebeş gideriz benim doktora

Canım yaaa nedir senin bu doktor talihsizliğin gel bana gebeş gebeş gideriz benim doktora
vallah sorma canim.ama benm salakligm tasarruf derdine düşüp kafayi bulandrdm habire.ozele devam edicem artk napalm.o dr un aklina uysaydm delirmstm simdiye esimde kizdi demedim mi sana diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…