- 15 Ağustos 2017
- 804
- 428
- 53
Canım evde duracaksan hiç gerek yok boşver. Aynen çok lazım olursa alınır. Valla herşey para sormaWalla onuda smdıden almıcam o zaman canım eltmde varms gogs pedı smdılk o bulnsun masrafı azaltmaya calısıyorm zaten bısure cıkamam dısarı gerekrsede mecbr alınır
Canım hacettepe de hocalar 500 tl alıyor doğum için tıp fakültesinde hocalar 3000 den aşağı almıyorAnkarada olan kzlar unıverste hastanelernde nedr fıyatlar seseryan ıcın bılgımz varmı bıde yenıdogan unıtesı olan tabı
nst kağıdında cikti mi o kasilma.benmdr uc kez aynisi oldu bugun nst de ama hic bosey cikmadi.sen pek ayakta gezme bu araalr canim bi wc icin kalk iki hafta daha sabretse bebis cok iyi olurKızlar doktordan geldim. Sancim vardı ama düzenli değildi. Doktor artık sancin yüksek olursa durduramayız dedi. Eğer çıkarsa haftaya aliriz dedibebeğim 2400 gr. Bu arada bazı testler istedi olası ameliyat durumu için sanirim. Ayakta durunca inanılmaz sancim oluyor bu arada. Bir de bu karında toplanma dedigimiz sey var ya, hani bebek hareketi mi sancı mi anlamıyorum demiştim. Nst deyken oldu yine karnımın iki farklı yeri sisti sertleşti iyice. Bu bebegin hareketi mi yoksa doğum kasılması mi diye sordum. Doktor dokundu yok bu kasılman bebek hareketi değil dedi. O olan şey kasımaymış yani. Benim akşamları baya oluyor artık öyle
Canım şimdi nasılsın peki? Ayrıca üzülme Rabbim büyükKızlar doktordan geldim. Sancim vardı ama düzenli değildi. Doktor artık sancin yüksek olursa durduramayız dedi. Eğer çıkarsa haftaya aliriz dedibebeğim 2400 gr. Bu arada bazı testler istedi olası ameliyat durumu için sanirim. Ayakta durunca inanılmaz sancim oluyor bu arada. Bir de bu karında toplanma dedigimiz sey var ya, hani bebek hareketi mi sancı mi anlamıyorum demiştim. Nst deyken oldu yine karnımın iki farklı yeri sisti sertleşti iyice. Bu bebegin hareketi mi yoksa doğum kasılması mi diye sordum. Doktor dokundu yok bu kasılman bebek hareketi değil dedi. O olan şey kasımaymış yani. Benim akşamları baya oluyor artık öyle
benimki de kız bulantım yok ama gün boyu süren mid e yanmasi mahvetti benıCanim 3 gündür var gorumcem de kız bebeklerinde mide bulantilari olur diyor ama ne kafar dogru bilmiyorum
Evet cıktı ama çok düzenli değildi. En fazla 60lara çıktı. 40larda çıktı ikisi ama aralıkları çok düzenli değildi. Pazartesi tekrar gel dedi doktor. Hastaneden gelirken çok kasılmam oldu ayakta durmaya gelmiyor valla. Evde hep yatiyorumnst kağıdında cikti mi o kasilma.benmdr uc kez aynisi oldu bugun nst de ama hic bosey cikmadi.sen pek ayakta gezme bu araalr canim bi wc icin kalk iki hafta daha sabretse bebis cok iyi olur
Simdi yatyim yatinca daha iyiyim canim cok sagolCanım şimdi nasılsın peki? Ayrıca üzülme Rabbim büyük
Çantamı daha hazırlamadım ama aldım koyucam çantama arkadaşım yeni doğum yaptı onun önerisiyle aldımKızlar depend’in kullan at külotları varmış
Hastane çantasına koyan oldu mu?
Ben almayı düşünüyorum
3gün rapor aldım evde dinleniyorum çanta işine ne zamam başlarım bilmem
Bu grip çok zamansız buldu beni
benmde ayakta durunca oluyo ama nst de cikmadi dumduz cizgiler.anlamadim ben bu isiEvet cıktı ama çok düzenli değildi. En fazla 60lara çıktı. 40larda çıktı ikisi ama aralıkları çok düzenli değildi. Pazartesi tekrar gel dedi doktor. Hastaneden gelirken çok kasılmam oldu ayakta durmaya gelmiyor valla. Evde hep yatiyorum
Valla iyiyim demeye gelmiyo sisti yine karnım. 1 saatten fazladir boyleyimSimdi yatyim yatinca daha iyiyim canim cok sagol
O zaman yok sancin canim. Olmasin masallahbenmde ayakta durunca oluyo ama nst de cikmadi dumduz cizgiler.anlamadim ben bu isi
Kalkma canım ne kadar durursan o kadar iyiSimdi yatyim yatinca daha iyiyim canim cok sagol
Kalkma canım ne kadar durursan o kadar iyiSimdi yatyim yatinca daha iyiyim canim cok sagol
Canım yaaa nedir senin bu doktor talihsizliğin gel bana gebeş gebeş gideriz benim doktoraay bu dr beni cok korkuttu yaa.yok seker cok kotu bisey yok sona kadr gelirz bi anda küt bebege bisey olur kaybederz cok dikkatli olmalisn deyip durdu.coraspin kullaniudm ben nornalde 34 te birakcam bu 32 de birakalm biz.ama birakirsak bebege bisey olursa igneye mi baslasak acaba.kadin felaket tellali gibi ya kahretti beni.ben ozele devam zaten salak gibi me geldiysem devlete akillanmadm ben
Canım hacettepe de hocalar 500 tl alıyor doğum için tıp fakültesinde hocalar 3000 den aşağı almıyor
vallah sorma canim.ama benm salakligm tasarruf derdine düşüp kafayi bulandrdm habire.ozele devam edicem artk napalm.o dr un aklina uysaydm delirmstm simdiye esimde kizdi demedim mi sana diyeCanım yaaa nedir senin bu doktor talihsizliğin gel bana gebeş gebeş gideriz benim doktora
Çantamı daha hazırlamadım ama aldım koyucam çantama arkadaşım yeni doğum yaptı onun önerisiyle aldım
Canım evde duracaksan hiç gerek yok boşver. Aynen çok lazım olursa alınır. Valla herşey para sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?