- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
evet olablr bide sureside onemli bes on saniye suruyo benmkilerDemekki onun nst ye yansıyacak yani ona denk gelecek kadar büyük alanda olmasını onemsiyolar
hele benm hamur islsri falan.serbest olsa evi pastaneye cevircem ama allahtan yasak :))Benim neler canım istyr neler
İşte dediğim gibi 5 zeytin bir yumurtaya eş değer
Sen onları doğum hane önünde gör birde.ellerine alamayacaklar heyecandan.
Canim benim bu kadar olmuyor ama. Ben sertleştiğini hissediyorum da böyle tepe gibi olmuyor sanki. Sendeki gibi çok arada oluyor yada ben farkında değilimaha da kaislma burda bide az hali yani daha cok şiştiği oluyo
Canım bende öyle:) gittim tek aldım hepsini..iyiki de eşimle girmemişim çok ayrıntıcı kavga ederdik kesin :)Bakalım. Merak edıyorm sogmdn snra nasıl olck dıye.. smdı benım kadr hıssedemıyo olabılr ama alsvers konsmda falan bazı erkkler meraklı olr bızımkı pekmılgılnmıyo
benm bundan daha tepe oluyo da resimde de pek belli olmuyo alistm ben kalkip yuruynce geciyoCanim benim bu kadar olmuyor ama. Ben sertleştiğini hissediyorum da böyle tepe gibi olmuyor sanki. Sendeki gibi çok arada oluyor yada ben farkında değilim
Sakin perde falan takayım deme. Bu halinle de temizliğe kalkışma. Kadın tut ya da bir yakının yapsinEvi baştan sona bir temizlemek istiyorumeşim hafta sonları yardimci oluyor evi süpürür siler.acaba diyotum birlikte yapabilir miyiz.yoksa bor bayan mı tutsam . Çünkü pencereleri silip bir odanın perdesi var onları da yıkamak istiyorum.
Canım bende öyle:) gittim tek aldım hepsini..iyiki de eşimle girmemişim çok ayrıntıcı kavga ederdik kesin :)
Sakin perde falan takayım deme. Bu halinle de temizliğe kalkışma. Kadın tut ya da bir yakının yapsin
Evi baştan sona bir temizlemek istiyorumeşim hafta sonları yardimci oluyor evi süpürür siler.acaba diyotum birlikte yapabilir miyiz.yoksa bor bayan mı tutsam . Çünkü pencereleri silip bir odanın perdesi var onları da yıkamak istiyorum.
Olumlu acidan bakarsak kilo almadık:)Biz de boyle teselli olalim canimhele benm hamur islsri falan.serbest olsa evi pastaneye cevircem ama allahtan yasak :))
Kuzum annenlerin yada kaynananlara gitsen ben o yonden sansliyim allaha şükür annemler mersin de ama kaynanamlar osmaniye de 3 aydır kaynanmlar da kalıyorum bana is yasakWalla bnde cok ıstıyorm yanmda kalck bırı olsa artık bana destek olsa ama nerde yok malesef yıne kendmden baska köseden hayır yok
Yakınım yokSakin perde falan takayım deme. Bu halinle de temizliğe kalkışma. Kadın tut ya da bir yakının yapsin
O zaman yapma canım bırak kalsın öyle sonra da yapılır nasıl olsaYakınım yokbaşka yerde ailem.biz görev dolayısıyla güneydoğu da yaşıyoruz.ve oturduğum yerde güvenebileceğim evi temizleyecek biri yok.keske biri olsa güvensem düzenli gelse.hafta sonu eşim temizliyor.bende tv nin konsolun tozunu alıyorum.ama şimdi pencere silmek zor olacak Birde perdeler...brn yapamam Allah korusun erken doğuma neden olabilir.
Buzdolabını ben de silmek istiyorum.bastan sona silmem lazım :)Yarn buzdolabı sılıcem naspse cok batıyo gozume
Buzdolabını ben de silmek istiyorum.bastan sona silmem lazım :)
Kuzum annenlerin yada kaynananlara gitsen ben o yonden sansliyim allaha şükür annemler mersin de ama kaynanamlar osmaniye de 3 aydır kaynanmlar da kalıyorum bana is yasak
O zaman yapma canım bırak kalsın öyle sonra da yapılır nasıl olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?