2017 Aralık Anneleri

Sen onları doğum hane önünde gör birde.ellerine alamayacaklar heyecandan.

Bakalım. Merak edıyorm sogmdn snra nasıl olck dıye.. smdı benım kadr hıssedemıyo olabılr ama alsvers konsmda falan bazı erkkler meraklı olr bızımkı pekmılgılnmıyo

Bakalım. Merak edıyorm sogmdn snra nasıl olck dıye.. smdı benım kadr hıssedemıyo olabılr ama alsvers konsmda falan bazı erkkler meraklı olr bızımkı pekmılgılnmıyo
Canım bende öyle:) gittim tek aldım hepsini..iyiki de eşimle girmemişim çok ayrıntıcı kavga ederdik kesin :)

Evi baştan sona bir temizlemek istiyorum eşim hafta sonları yardimci oluyor evi süpürür siler.acaba diyotum birlikte yapabilir miyiz.yoksa bor bayan mı tutsam . Çünkü pencereleri silip bir odanın perdesi var onları da yıkamak istiyorum.

Sakin perde falan takayım deme. Bu halinle de temizliğe kalkışma. Kadın tut ya da bir yakının yapsin

Canım bende öyle:) gittim tek aldım hepsini..iyiki de eşimle girmemişim çok ayrıntıcı kavga ederdik kesin :)

Aslnda dgru onnla gıdınce gerılıyorm rahat bakamıyorm pek bıde sen nye bakmıyosn özenmıyosn dıye kzııyorm :) tek gtmm daha mantklıyms aslnda :))

Canm bnce brljte yaparsınz oerde makınede yıkanıyo zatn esın asar cam sılmek ıcınde bosa para verme esın yardmcı olrsa

Walla bnde cok ıstıyorm yanmda kalck bırı olsa artık bana destek olsa ama nerde yok malesef yıne kendmden baska köseden hayır yok
Kuzum annenlerin yada kaynananlara gitsen ben o yonden sansliyim allaha şükür annemler mersin de ama kaynanamlar osmaniye de 3 aydır kaynanmlar da kalıyorum bana is yasak

Sakin perde falan takayım deme. Bu halinle de temizliğe kalkışma. Kadın tut ya da bir yakının yapsin
Yakınım yok başka yerde ailem.biz görev dolayısıyla güneydoğu da yaşıyoruz.ve oturduğum yerde güvenebileceğim evi temizleyecek biri yok.keske biri olsa güvensem düzenli gelse.hafta sonu eşim temizliyor.bende tv nin konsolun tozunu alıyorum.ama şimdi pencere silmek zor olacak Birde perdeler...brn yapamam Allah korusun erken doğuma neden olabilir.

O zaman yapma canım bırak kalsın öyle sonra da yapılır nasıl olsa

Kuzum annenlerin yada kaynananlara gitsen ben o yonden sansliyim allaha şükür annemler mersin de ama kaynanamlar osmaniye de 3 aydır kaynanmlar da kalıyorum bana is yasak

Canım annemlere gıdemem.. kaynanamda yakın ama orda gıdıp kalck bı durumum yok yanı yatmam galan gerkmıyo ama onn dusunmesı lazm arada bu gelp braz yardmcı olabılr ama malesef ne deym allah mhtac etmesn gerckten maddı manevı bendn baka dusunen yok. Yıne bızımkler alck besık araba mama sandalyesı falan.. allahtan cogu seyı aldm oarca parca yksa bısey yetsmeyecekms..

O zaman yapma canım bırak kalsın öyle sonra da yapılır nasıl olsa

Canlar konsnda sanslıyım tek tek ve ep ıce acılıyo kendım sılerım .. ıstler kalsn gerekrse kucuk camlar altları sılerım hava sogusun ıyıcedr smdı boceklerdn acamıyorm camları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…