2017 Aralık Anneleri

Günaydın anneler :) saat olmuş 11 buçuk ama bana sanki 7...cunku bizim tonton gece uyumuyor :) rüyamda yine oglusumu gördüm.hatta sezeryan olmuşum onu bile gördüm yani :) nasıl bilinç altiysa:)

Günaydın anneler :) saat olmuş 11 buçuk ama bana sanki 7...cunku bizim tonton gece uyumuyor :) rüyamda yine oglusumu gördüm.hatta sezeryan olmuşum onu bile gördüm yani :) nasıl bilinç altiysa:)
Yay ben de bugün kızımı gördüm sezeryan oluyordum allahim o kadar güzeldi ki melekler gibiydi artık hep ruyalarima giriyor insallah su zaman hizlica geçer de vaktiyle sağlıklı bir şekilde meleklerimizi kucagimiza aliriz

Günaydın Hamişler... Çok fazla nete giremiyorum girdikçe okuyup çıkıyorum. Geçen hafta doktor kontrolüm vardı bebek 1.350 kilo çıkmıştı. Bu hafta gittiğimde bebeğim ters ve nerdeyse hiç kilo almamış. Doktor omega üç desteği verdi. Ve bebek döner mi 31. Haftadayız

Oylemı bakıyım bı cnm kahvaltıda kıydmda yemedım

Kzlar tere ıcın baktm netten pek bı acklama bulamadım ama bır ıkı yerde doktra danısmadan yemeyın yazıyordu.. yesllık ıyı olr dıye dsndum ama kske almasaydım

Hıc yapmadm yesl mercımek pekte sevmm ewde bıle yk hatta :) ama bkıyım bı cmm nrmal corbası dımı

Kzlar tere ıcın baktm netten pek bı acklama bulamadım ama bır ıkı yerde doktra danısmadan yemeyın yazıyordu.. yesllık ıyı olr dıye dsndum ama kske almasaydım
Canim tere maydanoz ile kekik ile nane cayi uzak durulmaai gerekirmiş özellikle de maydonoz adet odem söndürücü olduğu için uzak durulmali

Şeker yok ama troid var bendede canım. Ayrıca decavit ve demir ilacını bıraktırdı doktorum sordum onuda bugun, midem çok agrıyor dedim ilaçlar yeterli ozaman dedi

Benım sıkntı yk mıdemde cok sukr cnm bttı haplarda unttm sormayı.. bu haftalardan snra bazı ılacları bıraktırıyomusya djtrlar o yzden sordm yksa balık hapı komple vıtamn bı zararımolcagnı sanmıyorm ama aklıma takldı yınede

Kızlar aksam 3 kaşık menemen yedim 3 ince dilim ekmekle bir bardak ayran vardı birde seker 170 çıktı dr bugün insuline başlattı beni

Canım benimkine erkek demişlerdi ve doğru tuttu. Sağlıklı ve hayırlı evlat olur inşallah.

Kac defa olceceksin canim gunde?Ilk saat yuksek olup,2.saat normale dusen seker tehlikeli mi ?
10 kez gunde yine 3 gun.vallah venmde oyle cikiyo ozellikle sabahalri.142 cikti yine.yarin sut icmiycem
ne icicem analmadm cay icemiyrm sekersiz diye meyve suyu yasak taze sıkma meyvesuyu dahi yasak
ikinci saatte 134 dusmuyo yurumedgm icin sanirim.zeytinde yemedim bu sabah

36 da bile donen varmis ama yan duranlar icin sanirim.kilosu icin bisey dedi mi kan akisina falan bakildi mi neden almamis

Canim marul roka yesil sogan ve semizotu yiyebilrisin ki semiz otu balikla es değer de omega 3 içeriyor roka da şekeri kontrol altına alıyor

Rokayı ve soganı sevmem cnm ya semızotuda buzlukta vardı bır ıkı paket onnda yemegnı yaparm artık bulgrla falan

Canim tere maydanoz ile kekik ile nane cayi uzak durulmaai gerekirmiş özellikle de maydonoz adet odem söndürücü olduğu için uzak durulmali

Maydonozu duymstm hc yemedm galıba bır ıkı salatann ıcınde yemsmdr belkı.. kekık ete tavuga kullanıyotm baharat olarak onnda varmıdr sakncası

Kızlar aksam 3 kaşık menemen yedim 3 ince dilim ekmekle bir bardak ayran vardı birde seker 170 çıktı dr bugün insuline başlattı beni

Nıye oyle cıktıkı bnde yedm gecen gun menemen ykseltmedı fazla.. kısıden kısıyede degısıyo demekkı.. senn ve bebgn icin gereklyse kullan tabıkı ınsulın cnm ınsallah dogmdan snra duzene gırer sekerlerımz az kaldı allahn ıznyle sag salım kucagımıza alalım yavrularımızı o zamanda bska seylere telas edıcez gazıydı uykusuydu emmesııydı :))

Bnde goruyosm öncden emzırdgmı galan az kaldı ınsallah o gnler yakın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…