- 25 Ekim 2017
- 1.091
- 768
- 43
- 35
Yay ben de bugün kızımı gördüm sezeryan oluyordum allahim o kadar güzeldi ki melekler gibiydi artık hep ruyalarima giriyor insallah su zaman hizlica geçer de vaktiyle sağlıklı bir şekilde meleklerimizi kucagimiza alirizGünaydın anneler :) saat olmuş 11 buçuk ama bana sanki 7...cunku bizim tonton gece uyumuyor :) rüyamda yine oglusumu gördüm.hatta sezeryan olmuşum onu bile gördüm yani :) nasıl bilinç altiysa:)
Kac defa olceceksin canim gunde?Ilk saat yuksek olup,2.saat normale dusen seker tehlikeli mi ?bende dun basladim uc gun olcup ptesi gidicem bakalm ne dicek
Netten baktın mı hiç. Geçen hafta kayınvalidem almış bir şey olmaz ye dedi tabi yedeğim herşeyi araştırdığım için netten baktık hamilelikte kesinlikle uzak durulması gereken bitki olarak okudum. Gerçi araştırmadan önce çok az bir miktar yemiştim iki üç yeşil yaprak kadar. Şükür bir şey olmadı ama daha kayınvalidemin verdiği hiçbir şeyi yemem... bu ikinci oldu.
Canimm benim taiko sağlıklı olsun :) ama bir dene nette de oku istersen yeşil mercimegin faydalarını.ben önce hafta da 2 kere psiriyordum. Bu aralar yapmaz oldum ama tekrar yarın başlıcam:) yanına da bir kase yoğurt tamamdır işte
Mideni bozar. Beni ishal bile yapmıştı balikla
Canim tere maydanoz ile kekik ile nane cayi uzak durulmaai gerekirmiş özellikle de maydonoz adet odem söndürücü olduğu için uzak durulmaliKzlar tere ıcın baktm netten pek bı acklama bulamadım ama bır ıkı yerde doktra danısmadan yemeyın yazıyordu.. yesllık ıyı olr dıye dsndum ama kske almasaydım
Şeker yok ama troid var bendede canım. Ayrıca decavit ve demir ilacını bıraktırdı doktorum sordum onuda bugun, midem çok agrıyor dedim ilaçlar yeterli ozaman dedi
Canim marul roka yesil sogan ve semizotu yiyebilrisin ki semiz otu balikla es değer de omega 3 içeriyor roka da şekeri kontrol altına alıyorOgnlern yannda yeym dıye aldm dun yesllık yeyn dıyor bıde dıyet lstesnde ama yıyemıcem galıba
Canım benimkine erkek demişlerdi ve doğru tuttu. Sağlıklı ve hayırlı evlat olur inşallah.Günaydın Kızlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.bende nisan annesi adayıyım size sorum genital nub ile cinsiyet tahmini tuttu mu bende 2 oğlan var kızım olacakmış gibi hissetsem de 12 haftalık ultrasonunu forumda sordum nub yorumlayanlara erkeğe benzettiler 2 hafta sonra öğrenicem.
10 kez gunde yine 3 gun.vallah venmde oyle cikiyo ozellikle sabahalri.142 cikti yine.yarin sut icmiycemKac defa olceceksin canim gunde?Ilk saat yuksek olup,2.saat normale dusen seker tehlikeli mi ?
36 da bile donen varmis ama yan duranlar icin sanirim.kilosu icin bisey dedi mi kan akisina falan bakildi mi neden almamisGünaydın Hamişler... Çok fazla nete giremiyorum girdikçe okuyup çıkıyorum. Geçen hafta doktor kontrolüm vardı bebek 1.350 kilo çıkmıştı. Bu hafta gittiğimde bebeğim ters ve nerdeyse hiç kilo almamış. Doktor omega üç desteği verdi. Ve bebek döner mi 31. Haftadayız
Canim marul roka yesil sogan ve semizotu yiyebilrisin ki semiz otu balikla es değer de omega 3 içeriyor roka da şekeri kontrol altına alıyor
Canim tere maydanoz ile kekik ile nane cayi uzak durulmaai gerekirmiş özellikle de maydonoz adet odem söndürücü olduğu için uzak durulmali
Kızlar aksam 3 kaşık menemen yedim 3 ince dilim ekmekle bir bardak ayran vardı birde seker 170 çıktı dr bugün insuline başlattı beni
Günaydın anneler :) saat olmuş 11 buçuk ama bana sanki 7...cunku bizim tonton gece uyumuyor :) rüyamda yine oglusumu gördüm.hatta sezeryan olmuşum onu bile gördüm yani :) nasıl bilinç altiysa:)
Yok bişeye bakmadı 7 kasımda gel çalışır raporu vereyim dedi. Umarım kötü bişey yoktur36 da bile donen varmis ama yan duranlar icin sanirim.kilosu icin bisey dedi mi kan akisina falan bakildi mi neden almamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?