2017 Aralık Anneleri

Ben bu sekeri anlamadim.Psikolojiyi alt ust ediyr.Allahım guc versin ins.bize canım

Bugun heryerı tpladım camasır yıkandı kuruyor tuvalet banyo tamm yarnda süpürürüm naspse... öglen yemegmden snraa bebişimin kıyafetlerını açarm belkı ayırırım canta ıcın olanları deterjan alncada yıkıcam ınsallah

Maydonozu duymstm hc yemedm galıba bır ıkı salatann ıcınde yemsmdr belkı.. kekık ete tavuga kullanıyotm baharat olarak onnda varmıdr sakncası
Canim çay olarak ic ilmemeli doktorum bana kekik cayi ve nane cayindan uzak dur ddi onun yerine ihlamur icebilirsin ddi

Kuzum 2. Saatte yüksek biliyorsun dimi niye bukadar yüksek kaçamak mi yapıyorsun :)

Inşallah inşallah yaa :) sabah uyanınca üzülüyorum...zaman hızlı gecsiin. Son zamanlar gerçekten gecmiyormus

Kuzum 2. Saatte yüksek biliyorsun dimi niye bukadar yüksek kaçamak mi yapıyorsun :)
yok bi yumurta cok az peynir iki kucuk salatlk bi bardak sut iki dilim kizarms tam bugday ekmegi sabah yedikelrm bunlar.ama uzamdm hareket etmedm pek ondan olablr

yok bi yumurta cok az peynir iki kucuk salatlk bi bardak sut iki dilim kizarms tam bugday ekmegi sabah yedikelrm bunlar.ama uzamdm hareket etmedm pek ondan olablr
Bende bunları yedim kuzum sabah eğer kahvaltiyi geç yaptiysan da yüksek olabilir değilse bende yürüyüş yapmisyorum biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…