2017 Aralık Anneleri

Bende öyle insanın gözü kapıda oluyor hep.arkadaslarimdan da beklerdim güya kaç yıllık dostlar.onceden haberli gelirler ben tabi sabahtan başlarım hazırlıklara.yiyip icip giderler.ha helal olsun orası ayrı ama biseye ihtiyacın var mı.yardima ihtiyacın var mı diye bile sormazlar.benfr herkesi Allah a havale ettim canimm.sunu anladım çok iyi ders oldu.bende artık kimsenin hizmeticligini yapmicam.cok kullanilmisim çok.simdi şimdi gözüm açıldı

gelir o kadr canim zaten.su yikama bide emzirme olayina alissak yeter insallah.bende yalniz yikamaktam cok koruyrm.alisana kadr bi kisi olsun istyrm sonra mecbur zaten aliscz bi sekilde inşallah
Yaparız onları da ya inşallah. Annelik bizim donanımlarımızda var. Ona göre yaratıldık neticede. Doğum stresine bi de bunlar eklenince insan daha bi tedirgin oluyo ama yaparız bence :)

Ya zaten eşimden Allah razı olsun. Bana hiç bu duyguları hissettirmedi sebep olmadı böyle düşünmeme. Ama diğerleri işte... Allah sonumuzu hayretsin. Sabırlı bi insanım. Saygımı korurum elbet. Ama içimde bi sevgi kalır mı onlara karşı bilemem

Kesinlikle benimde en sevmediğim insan tipi. Bebekten sonra da almicam kimseyi evime. Grlmeknisteyen olursa müsait değilim dicem.

Doğru canım. Bize ferahlık zamanından ziyade darlık zamanında dost lazım oldu. O dostluk da kimseye nasip olmadı. Ona göre atarız adımlarımızı. Bize en iyi dost eşimiz çocuklarımız olacak. Gerisi olmasa da olur artık bu saatten sonra

Kesinlikle öyle canım çok haklısın.dugunumde nisnaimda yanımda kahkaha ile olanlar şimdi nerde? Eşim gece gündüz çalışıyor.senin eşin gece gündüz yok evde teksin demiyorlar.ama neyse ben şunu anladimnki.iyi gün dostu varmış.asla ama asla kötü gün dostu yok.Allah küsmeye muhtaç etmesin bu lafı şimdi daha iyi anliyorum

Kızlar doğum çantamı hazırlıyorum.icine koyduklarimi yazayım eksigim var mı bir bakın
Iki lohusa pijama takımı (gecelik almadım hiç giyemem ben cunku)2 sabahlık
Bir eşofman takımı
2 çift patik
4 kalın çorap
Örme şal
Lohusa terlik taç
Makyaj malzemeleri
Emzirme sütyeni
Emzirme atleti
Lohusa kilodu(1 tane)
3 kilot
Duzlestirici
Göğüs pedi
Bunları koydum.
Hasta bezi (depandin) bunu almadım daha alicam.

İnan aynı durumdayız. Benim eşim de vardiyalı Çalışıyor. Hamileliğimden beri bi kere demediler yalnızsın gelelim yanında kalalım. Yabancı değil kendi oğullarının evi. Hep ben gideyim istiyorlar ama yok artık ben de gitmiyorum. zaten beni genelde aramazlar biZe gelin diye. Eşimi ararlar öyle gideriz ama artık Yok.

Canım umudunu-kaybetme bi liste paylaşmıştı. Ona bi bak istersen. Ama bi eksiğin görünmüyo sanki.

Canım göğüs kalkanı çok oneriyolar.

Nst te girdim sancı çıktı doktor olağanüstü bi durumda telefonlaşalım bebek hareket lerini takip et bol bol ye dedi 35. Haftam az daha dursa ya

Hayattan öğrendiğim kimseden bişey bekleme ne yaparsan kendin yaparsın

Kuru naneyle de çok güzel oluyor arada biraz erişte de katıyorum.

Nst te girdim sancı çıktı doktor olağanüstü bi durumda telefonlaşalım bebek hareket lerini takip et bol bol ye dedi 35. Haftam az daha dursa ya
Telaş yapmamaya çalış canım. İnşallaj biraz daha sabırlı olur bebiş. Bu yılın bebekleri çok aceleci gibi :) inşallah vaktini doldurup öyle gelir yumurcak

Işte bak annen gelmiş.benim annemde gelmedi hiçbirşeye. Annesi bekleyenin kayınvalidesi gelir mı? Allah var kayınvalidem den hiç beklentim olmadı ama annemden bekledim.icimi en çok bu acıtıyor
canim oyle olmuyo iste bu kez de annenin cabalyp onun keyf yaparaktan bebege sahip cikmasi gucne gdyr insann bende ddm sakin anne hc bsy ypcksn ddm

Bende aynı durumdayım canım. Nts sancım yok ama suyum çok az salı günü 33+1 oluyor haftam bakalım kontrolde ne olcak. İnşallah en azından 36 haftamı görürüm ,Ciğer geliştirici iğne oldum dün bugunde olcam birazdan, iğne önemliymiş doktoruna sor istersen

sacmi duzlestrcen kiz :)) toka al yanina aklina gelcem bak sacimi toplayablrsem ne ala diyceksn:))
ben daha keni cantami hazirlayamadm yaa bi koydugm gogus bedi bide emzirme sutyenm gerisi utulenck

Salı tekrar çağırdı sorarım

sekerli kizceler size dr unuz seker var diye 38 de falan sezeryan olur dedi mi.normalde seker var diye bekletlmiyms ya.ozeldeki dr um 38 dolunca dedi ya bana gec gibu geliyo ya.ben 38 +2 de yani 12.12.2017 de tarih istiycem verir dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…