- 25 Ekim 2017
- 1.091
- 768
- 43
- 35
Bende öyle insanın gözü kapıda oluyor hep.arkadaslarimdan da beklerdim güya kaç yıllık dostlar.onceden haberli gelirler ben tabi sabahtan başlarım hazırlıklara.yiyip icip giderler.ha helal olsun orası ayrı ama biseye ihtiyacın var mı.yardima ihtiyacın var mı diye bile sormazlar.benfr herkesi Allah a havale ettim canimm.sunu anladım çok iyi ders oldu.bende artık kimsenin hizmeticligini yapmicam.cok kullanilmisim çok.simdi şimdi gözüm açıldıZor bi durum gerçekten canım. Benim ailem İstanbul'da. Ben diyarbakırdayım. Kayınvalidemlerle aramızda bi sokak var. 7 aydın biri kapımı açmadı. Büyük görümcemle aynı haftalardayız gebelikte. Güya beni kızları olarak görüyorlar ama bi kere demedi küçük görümcem evde yardıma ihtiyacın var mı geleyim bi işin ucundan tutayım. Ablasına yardıma kimse gitmiyo diye milleti topa tutuyolar ama bana sıra gelince ben yokum. Allah muhtaç etmesin. Şu saatten sonra hiç bi şeylerini istemiyorum. Tek yaptıkları şey yemek yaptık gelin bize oldu. Ben orda rahat edemiyorum. Çok şükür ilk 4 ay belki ev işlerinde çok zorlandım. Yeri geldi hiç yapmadım. Şimdi her işimi kendim yapıyorum. Kaynanam yaşlı zaten ondan bi beklentim Yok. Bana iş de yapmasınlar. Ama insan bi ziyaret bekliyo. Gözüm hep kapıdaydı. Dile kolay 7 ay ne demek. İnsan hiç mi demez bi uğrayayım. Artık Doğuma kadar gitmemeye karar verdim. Eşim gidiyosa gitsin. Anne babasıdır gitmeli Zaten. Ama ben gitmesem de olur. Evimde rahatım şükür. Sadece şunu söylüyorum inşallah yaptıkları bu ayrımcılığın farkına varırlar. Beddua değil, beddua edilecek bi durum da Yok ortada ama İlgi gösterdikleri kadar ilgi görsünler elden. Başka da bi şey demiyorum.
Yaparız onları da ya inşallah. Annelik bizim donanımlarımızda var. Ona göre yaratıldık neticede. Doğum stresine bi de bunlar eklenince insan daha bi tedirgin oluyo ama yaparız bence :)gelir o kadr canim zaten.su yikama bide emzirme olayina alissak yeter insallah.bende yalniz yikamaktam cok koruyrm.alisana kadr bi kisi olsun istyrm sonra mecbur zaten aliscz bi sekilde inşallah
Ya zaten eşimden Allah razı olsun. Bana hiç bu duyguları hissettirmedi sebep olmadı böyle düşünmeme. Ama diğerleri işte... Allah sonumuzu hayretsin. Sabırlı bi insanım. Saygımı korurum elbet. Ama içimde bi sevgi kalır mı onlara karşı bilememAsla böyel düşünme. Eşinle bir yola çıkmışsınız ayrı gayri olur mu. Sende kazansan o da kazansa o para sizin. Siz bir ailesiniz ve kimseye de laf söylemek düşmez. Sen para kazanmıyorsun belki ama calismiyo musun o evi çekip cevirmiyo musun eşine evlatlarına evine bakmıyor musun. Bu da çalışmak.
Kesinlikle benimde en sevmediğim insan tipi. Bebekten sonra da almicam kimseyi evime. Grlmeknisteyen olursa müsait değilim dicem.benm bi tek annem geldi o da bastan mirin kirin yapti diger ablamn cocuklarna bakiyo diye.bende koydum tavrini simdi yanimda yoksan hic olmazsn diye mecbur geliyo.yinede allah razi olsun.kayinvalidem yok gorumcem var her hafta ici arar dilek gelcem haftasonu sana sonra hafta sonu arar gelemedim yan yatti camura batti diye.benmde sabrim tasti bugun telefonunu bekliurm gelemicem diye arayack.bende dicem sana gel yada gelme diyen yok ne ben sama ne sen bana merakli degiliz ama dalga gecer gibi gelicem gelmiycm diye arama dicem.bebek mevludune gelir elalem gibi bi kosede oturursn dicem.
sende koy tavrini gelmesinler sirf bebek sevmek icin zor gununde yaninda olmayan iyi gununde de yaninda olmasin.en sevmedigm insan tipi sahte insanlar
Doğru canım. Bize ferahlık zamanından ziyade darlık zamanında dost lazım oldu. O dostluk da kimseye nasip olmadı. Ona göre atarız adımlarımızı. Bize en iyi dost eşimiz çocuklarımız olacak. Gerisi olmasa da olur artık bu saatten sonraBende öyle insanın gözü kapıda oluyor hep.arkadaslarimdan da beklerdim güya kaç yıllık dostlar.onceden haberli gelirler ben tabi sabahtan başlarım hazırlıklara.yiyip icip giderler.ha helal olsun orası ayrı ama biseye ihtiyacın var mı.yardima ihtiyacın var mı diye bile sormazlar.benfr herkesi Allah a havale ettim canimm.sunu anladım çok iyi ders oldu.bende artık kimsenin hizmeticligini yapmicam.cok kullanilmisim çok.simdi şimdi gözüm açıldı
Kesinlikle öyle canım çok haklısın.dugunumde nisnaimda yanımda kahkaha ile olanlar şimdi nerde? Eşim gece gündüz çalışıyor.senin eşin gece gündüz yok evde teksin demiyorlar.ama neyse ben şunu anladimnki.iyi gün dostu varmış.asla ama asla kötü gün dostu yok.Allah küsmeye muhtaç etmesin bu lafı şimdi daha iyi anliyorumDoğru canım. Bize ferahlık zamanından ziyade darlık zamanında dost lazım oldu. O dostluk da kimseye nasip olmadı. Ona göre atarız adımlarımızı. Bize en iyi dost eşimiz çocuklarımız olacak. Gerisi olmasa da olur artık bu saatten sonra
İnan aynı durumdayız. Benim eşim de vardiyalı Çalışıyor. Hamileliğimden beri bi kere demediler yalnızsın gelelim yanında kalalım. Yabancı değil kendi oğullarının evi. Hep ben gideyim istiyorlar ama yok artık ben de gitmiyorum. zaten beni genelde aramazlar biZe gelin diye. Eşimi ararlar öyle gideriz ama artık Yok.Kesinlikle öyle canım çok haklısın.dugunumde nisnaimda yanımda kahkaha ile olanlar şimdi nerde? Eşim gece gündüz çalışıyor.senin eşin gece gündüz yok evde teksin demiyorlar.ama neyse ben şunu anladimnki.iyi gün dostu varmış.asla ama asla kötü gün dostu yok.Allah küsmeye muhtaç etmesin bu lafı şimdi daha iyi anliyorum
CanımKızlar doğum çantamı hazırlıyorum.icine koyduklarimi yazayım eksigim var mı bir bakın
Iki lohusa pijama takımı (gecelik almadım hiç giyemem ben cunku)2 sabahlık
Bir eşofman takımı
2 çift patik
4 kalın çorap
Örme şal
Lohusa terlik taç
Makyaj malzemeleri
Emzirme sütyeni
Emzirme atleti
Lohusa kilodu(1 tane)
3 kilot
Duzlestirici
Göğüs pedi
Bunları koydum.
Hasta bezi (depandin) bunu almadım daha alicam.
Canım göğüs kalkanı çok oneriyolar.Kızlar doğum çantamı hazırlıyorum.icine koyduklarimi yazayım eksigim var mı bir bakın
Bir eşofman takımı
2 çift patik
4 kalın çorap
Örme şal
Lohusa terlik taç
Makyaj malzemeleri
Emzirme sütyeni
Emzirme atleti
Lohusa kilodu(1 tane)
3 kilot
Duzlestirici
Göğüs pedi
Bunları koydum.
Hayattan öğrendiğim kimseden bişey bekleme ne yaparsan kendin yaparsınKesinlikle öyle canım çok haklısın.dugunumde nisnaimda yanımda kahkaha ile olanlar şimdi nerde? Eşim gece gündüz çalışıyor.senin eşin gece gündüz yok evde teksin demiyorlar.ama neyse ben şunu anladimnki.iyi gün dostu varmış.asla ama asla kötü gün dostu yok.Allah küsmeye muhtaç etmesin bu lafı şimdi daha iyi anliyorum
Kuru naneyle de çok güzel oluyor arada biraz erişte de katıyorum.Canım ben yaptığımı soylıyım.yesil mercimeği önce haşla istersen daha çabuk pişer.
Birdoğan doğuruyorum yağ ile kavurup üzerine salça ekleyip kavurup.hasladigim yeşil mercimeği ekliyorum.uzrine de goz karari su ekliyorum.sonra biraz pul biber ve karabiber ekliyorum.blendirda cekmiyorum posasi ile yiyotum.hatta nar eksisi varsa yerken uzerine birazcik ekleyebilrisin.mukemmel oluyor.:) ben 1 su bardağı yeşil mercimek kullanıyorum.
Telaş yapmamaya çalış canım. İnşallaj biraz daha sabırlı olur bebiş. Bu yılın bebekleri çok aceleci gibi :) inşallah vaktini doldurup öyle gelir yumurcakNst te girdim sancı çıktı doktor olağanüstü bi durumda telefonlaşalım bebek hareket lerini takip et bol bol ye dedi 35. Haftam az daha dursa ya
canim oyle olmuyo iste bu kez de annenin cabalyp onun keyf yaparaktan bebege sahip cikmasi gucne gdyr insann bende ddm sakin anne hc bsy ypcksn ddmIşte bak annen gelmiş.benim annemde gelmedi hiçbirşeye. Annesi bekleyenin kayınvalidesi gelir mı? Allah var kayınvalidem den hiç beklentim olmadı ama annemden bekledim.icimi en çok bu acıtıyor
Bende aynı durumdayım canım. Nts sancım yok ama suyum çok az salı günü 33+1 oluyor haftam bakalım kontrolde ne olcak. İnşallah en azından 36 haftamı görürüm ,Ciğer geliştirici iğne oldum dün bugunde olcam birazdan, iğne önemliymiş doktoruna sor istersenNst te girdim sancı çıktı doktor olağanüstü bi durumda telefonlaşalım bebek hareket lerini takip et bol bol ye dedi 35. Haftam az daha dursa ya
sacmi duzlestrcen kiz :)) toka al yanina aklina gelcem bak sacimi toplayablrsem ne ala diyceksn:))Kızlar doğum çantamı hazırlıyorum.icine koyduklarimi yazayım eksigim var mı bir bakın
Bir eşofman takımı
2 çift patik
4 kalın çorap
Örme şal
Lohusa terlik taç
Makyaj malzemeleri
Emzirme sütyeni
Emzirme atleti
Lohusa kilodu(1 tane)
3 kilot
Duzlestirici
Göğüs pedi
Bunları koydum.
Salı tekrar çağırdı sorarımBende aynı durumdayım canım. Nts sancım yok ama suyum çok az salı günü 33+1 oluyor haftam bakalım kontrolde ne olcak. İnşallah en azından 36 haftamı görürüm ,Ciğer geliştirici iğne oldum dün bugunde olcam birazdan, iğne önemliymiş doktoruna sor istersen
İnşallah hepimizinki vakitli gelsinTelaş yapmamaya çalış canım. İnşallaj biraz daha sabırlı olur bebiş. Bu yılın bebekleri çok aceleci gibi :) inşallah vaktini doldurup öyle gelir yumurcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?