- 15 Ağustos 2017
- 804
- 428
- 53
Canim cok sağol saglikla hepimiz insallahOyyy canimm heyecanlandım:) hadi hayırlısı....sağlıkla gelsin bebiko
evet tam öğrenmek lazım...cunku cidden çok işime yarayacak :)Canım kuruma dilekçe veriyorsun diye biliyorum. Ben de oyle duydum arkadaslardan. Tam ogrenmek lazim.
Kasılmam hastanede yattigim dönemdeki gibi değildi ama ara ara oluyo canım. Keşke 38i falan görsem de kilolansa kızım ne kadar dursa o kadar iyi. Doktor sen hissedemesen de olabilir kasılmam demisti.Var miydi hafta sonu kasilman kuzum
Inşallah yoktur kuzum kasilman nst de çıkmaz bebisin 38. Haftayı görür insallah hepmiz görürüz 38. HaftayiKasılmam hastanede yattigim dönemdeki gibi değildi ama ara ara oluyo canım. Keşke 38i falan görsem de kilolansa kızım ne kadar dursa o kadar iyi. Doktor sen hissedemesen de olabilir kasılmam demisti.
Inşallah ınsallahhh.... insan hemen doğsun istiyo ama sağlıklısı ne ise o olsun:) artık son haftalar cidden çok sabırsız geçiyormuşInşallah yoktur kuzum kasilman nst de çıkmaz bebisin 38. Haftayı görür insallah hepmiz görürüz 38. Haftayi
cok tuhaf tuhaf agrilar var 11 de randevu ama galiba bekleyemedn gidicem.vajinaya baski yapiyo bisey cikti cikacak gibiKuzum o karin agrisi bende 4 haftadır var doktorum kabızlık yada ishal var mi ddi yok ddim tüm organlarima bakti sorun goremdi ya bende idrar kaçırmaya başladım yarın sağlık ocağında test yaptiracam bakalim
Canımmm sakın ol bol bol dua et.baski yapıyor olabilir...bizi haberdar et.insallahh kalır birkaç hafta daha.ama herşeyin hayırlısı.kritik dönemleri geçtik çok şükür.bencr sen git doktoracok tuhaf tuhaf agrilar var 11 de randevu ama galiba bekleyemedn gidicem.vajinaya baski yapiyo bisey cikti cikacak gibi
Inşallah kuzummInşallah yoktur kuzum kasilman nst de çıkmaz bebisin 38. Haftayı görür insallah hepmiz görürüz 38. Haftayi
ya uc dort gundr var bende karin agrisi.enfeksiyon desem tek basina karin agrisiyla olmuyo sanirim.ne yanma ne kasinti var vajinada.bu adetin ilk gunu gibi bi agri hani sökülckmssndr sökülemiyo gibi.geceleri tutuyo bide yatinca.gidince idrar istycen bakalm bi test yapsin belki enfeksyndr.Canımmm sakın ol bol bol dua et.baski yapıyor olabilir...bizi haberdar et.insallahh kalır birkaç hafta daha.ama herşeyin hayırlısı.kritik dönemleri geçtik çok şükür.bencr sen git doktora
Anladım canimm hamileliğin son günleri enfeksiyon çok görülüyormuş.belki enfeksiyondur.bende de oluyor arada karın ağrısı.adet olacakmışım gibi bir his.aksamlari da öyle bir baskı yapıyor ki sanki çıkacak:) ama ben hep uzanıyorum.o yüzden hiç kalkmıyorum.acaba diyotum havalarda soğudu ya adet gibi his o yüzden mi geliyor.usutuyor muyuzya uc dort gundr var bende karin agrisi.enfeksiyon desem tek basina karin agrisiyla olmuyo sanirim.ne yanma ne kasinti var vajinada.bu adetin ilk gunu gibi bi agri hani sökülckmssndr sökülemiyo gibi.geceleri tutuyo bide yatinca.gidince idrar istycen bakalm bi test yapsin belki enfeksyndr.
Günaydın..sadece baba alıyor yardımı cnm..okula doğum raporunu götürüyorsun işlem yapılıyor..ama 30tl idi bir ara şimdi kaç TL hiç sormadım eşime..yanı yüklü bir para değil..özelde çalışanlar bir seferde yüklü alıyor diye biliyorum..evet tam öğrenmek lazım...cunku cidden çok işime yarayacak :)
Aynısı bende de sabah oldu canim sabah sanki bebek çıkacak gibi oldu yuruyemedim sebebini öğrenince buraya da yaz kuzumcok tuhaf tuhaf agrilar var 11 de randevu ama galiba bekleyemedn gidicem.vajinaya baski yapiyo bisey cikti cikacak gibi
Yok canimm arkadaşım 300 lira almış.ogretmen.Günaydın..sadece baba alıyor yardımı cnm..okula doğum raporunu götürüyorsun işlem yapılıyor..ama 30tl idi bir ara şimdi kaç TL hiç sormadım eşime..yanı yüklü bir para değil..özelde çalışanlar bir seferde yüklü alıyor diye biliyorum..
Benim bahsettiğim ilk toplu alınan.maasa yansıyan değil:)Aynısı bende de sabah oldu canim sabah sanki bebek çıkacak gibi oldu yuruyemedim sebebini öğrenince buraya da yaz kuzum
Insan artık dogsun istiyor ama daha çok küçükler kuvezde kalmasin istiyorum zamanın çabuk geçmesini istiyorum istiyorum da istiyorum ama zaman durdu gecmiyorInşallah ınsallahhh.... insan hemen doğsun istiyo ama sağlıklısı ne ise o olsun:) artık son haftalar cidden çok sabırsız geçiyormuş
Benim dediğim ilk toplu alınan.her ay maaşa yansıyan değilGünaydın..sadece baba alıyor yardımı cnm..okula doğum raporunu götürüyorsun işlem yapılıyor..ama 30tl idi bir ara şimdi kaç TL hiç sormadım eşime..yanı yüklü bir para değil..özelde çalışanlar bir seferde yüklü alıyor diye biliyorum..
Canimm yukarıda yanlışlıkla sana yazdım cevabı:) aynen öyle hem kuvezde kalmasın istiyorum hem zaman çabuk geçsin istiyorum hem doğsun istiyorum :)Insan artık dogsun istiyor ama daha çok küçükler kuvezde kalmasin istiyorum zamanın çabuk geçmesini istiyorum istiyorum da istiyorum ama zaman durdu gecmiyor
o da olblr ayaklarmn alti yaniyo diye her zamn corap giymiyrm panduflarla geziyrm arada ama usutuyofa olablrmAnladım canimm hamileliğin son günleri enfeksiyon çok görülüyormuş.belki enfeksiyondur.bende de oluyor arada karın ağrısı.adet olacakmışım gibi bir his.aksamlari da öyle bir baskı yapıyor ki sanki çıkacak:) ama ben hep uzanıyorum.o yüzden hiç kalkmıyorum.acaba diyotum havalarda soğudu ya adet gibi his o yüzden mi geliyor.usutuyor muyuz
yazarm canim ciktik giidyrz bakalmAynısı bende de sabah oldu canim sabah sanki bebek çıkacak gibi oldu yuruyemedim sebebini öğrenince buraya da yaz kuzum
Bende öğretmenim..2014 te doğum yaptım..ilk seferde verdilerse hatırlamıyorum cnm ama dediğim gibi ayda 30-40 lira bişey..Yok canimm arkadaşım 300 lira almış.ogretmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?