2017 Aralık Anneleri

valla canım benim dr geçen hafta artik her hafta görüşelim dedi doğuma kadar haftada bir gideceğim ben
Ben ekimin 10 unda gittim doktor 8 kasim da görüşelim ddi bana çok uzun geldi neyse ki 8 kasima 8 gun kaldi acaba insan sonro kontrolleri siklastirir
Inşallah canim hayirli haberlerle donersin en güzeli özel canim en azından rezil olmuyorsun

Kızlar doğum yardımını herkes alabiliyor . 1. çocuk için 300 tl 2. için 400 3. için 600 TL . Dilekçe ile Sosyal Hizmet Merkezlerine başvuru yapıyorsunuz paranız sizin adınıza PTT yatıyor.
Süt parası için de 132 TL ödeniyor. Ziraat bankasından alabilirsiniz.

Kızlar doğum yardımını herkes alabiliyor . 1. çocuk için 300 tl 2. için 400 3. için 600 TL . Dilekçe ile Sosyal Hizmet Merkezlerine başvuru yapıyorsunuz paranız sizin adınıza PTT yatıyor.
Süt parası için de 132 TL ödeniyor. Ziraat bankasından alabilirsiniz.

Kızlar benim yine sancim var cuma kontrole gidicektim ama beklemicem sanirim. Bir de 37ye kadar çalışmak istiyordum ama sanırım calisamicam

Belkıde sogktamda olr cnm artık havalaar sogk ankara buz gbıı

G Gulum80 , umudunu-kaybetme .Kızlar az once seker olcumu yaptım.Tam 3 yerden deldim.Bi parmak 150,arkasindan hemen diger parmak 139,sonra 150 cıkan parmaktn tekrar 134.Yanıltiyr mu bu cihazlar bizi ya.Valla cok moralim bozuluyr(

İnşAllahh canım benim inşAllah cümlemiz iyi haberlerle gelelim

Canım bu cıhazlar zaten ırtalama ölcum yapıuoms hastanede verdgmz kan gbı yuzde yız net degl demstı dktrum. Dusunsene hastanede de bunnla ölcerler aynımolsa ıkı saat sonc belklemeyız.. bosa parmaklarını delme fazladan

Kuzum cihazlar yanlış olcebiliyor benim kullandığım eski cihaz da çok farklılıklar oluyordu ama bu yeni cihaZda bazen iki defa olcuyorum sadece 2 3 rakam farkediyor BI de striplerin cihaza giren yerine dokunmayacakmissin

Hayrlısı olsn cnm benm kıyafetler yıkancak daha bı deyerjam bulamadım dun gırdgm yerde hacasakır varms alsamydım acaba

Iyı yapmıssın cnm bana kıyafetlerınaltken eksk tamamlrken erken dıyodu hep bızımkıler falan ıyıkıde yapmısım ben dun baktm aldklatıma hep öncekınaldklatmla tamamlamısım dun belım koptu dolaba yerlestrene kadr 30. Haftadn snra vucut tempoyu kaldrmıyoms bunu anladım yanı anca konuusuyolar acele edıyon dıye aksam yattgm kanaoeden kalkamadım ahlıcaktım kalca agrımdan

Doğru söylüyorsun canim benim basima 2 ay önce geldi ilk bu cihazla ölçtü acilseker komasına girecek ddi doktor hemen koca bir serum insulun verdiler damar yolu açılınca da hemen kan aldilar kolda aldiklari kan 93 cihazın olctugu 300 400 lerde megersem cihaz bozukmus

Benım ıkı aksam önce cıgkofteden snra 233 cıktıya şok oldum

Bende yarın bebisimin eksiklerrini tamamlayıp yikatacam insallah giymeyi nsip eder yuce rabbim ama daha kendime hicbosey almadım bi de bebis için molfix mi yoksa primami alsam karar veremedim

Napayım o zmn canim ben?Dahiliyeye gideyim mi?Hangi degeri dikkate alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…