Ben ekimin 10 unda gittim doktor 8 kasim da görüşelim ddi bana çok uzun geldi neyse ki 8 kasima 8 gun kaldi acaba insan sonro kontrolleri siklastirirvalla canım benim dr geçen hafta artik her hafta görüşelim dedi doğuma kadar haftada bir gideceğim ben
Inşallah canim hayirli haberlerle donersin en güzeli özel canim en azından rezil olmuyorsunKuzum ben Ankara tıp fakültesi kadın doğuma gidiyorum normalde son aylar hoca ayarlayıp öyle doğum yapacaktım ama beni çileden çıkardılar artık adam yerine koymuyorlar bozuk ultrason cihazı ile bakıyorlar iki seferdir ne kilosu ne gelişimi hiçbirşey demediler en son gittiğimde kavga ettim bi daha da gitmem şimdi çukurambarda koru hastanesinde Fatma hoca var ondan randevu aldım artık ordayım doğumu da orda yapacağım Allah dan bi mani olmazsa inşAllah
Gunaydin kızlar kontrole gidenler haber verin , kasılması olanlar azcık sıkın dişinizi :) Bugün ben de gidip idrar vereceğim çok fazla karın ağrım oluyor ve sızlamam varİnşallah enfeksiyon değildir
Ben canim 2 den beri uyuyamiyorum
İnşAllahh canım benim inşAllah cümlemiz iyi haberlerle gelelimBen ekimin 10 unda gittim doktor 8 kasim da görüşelim ddi bana çok uzun geldi neyse ki 8 kasima 8 gun kaldi acaba insan sonro kontrolleri siklastirir
Inşallah canim hayirli haberlerle donersin en güzeli özel canim en azından rezil olmuyorsun
G Gulum80 ,umudunu-kaybetme .Kızlar az once seker olcumu yaptım.Tam 3 yerden deldim.Bi parmak 150,arkasindan hemen diger parmak 139,sonra 150 cıkan parmaktn tekrar 134.Yanıltiyr mu bu cihazlar bizi ya.Valla cok moralim bozuluyr (
Kuzum cihazlar yanlış olcebiliyor benim kullandığım eski cihaz da çok farklılıklar oluyordu ama bu yeni cihaZda bazen iki defa olcuyorum sadece 2 3 rakam farkediyor BI de striplerin cihaza giren yerine dokunmayacakmissinG Gulum80 ,umudunu-kaybetme .Kızlar az once seker olcumu yaptım.Tam 3 yerden deldim.Bi parmak 150,arkasindan hemen diger parmak 139,sonra 150 cıkan parmaktn tekrar 134.Yanıltiyr mu bu cihazlar bizi ya.Valla cok moralim bozuluyr (
Gndn kızlar dr bana artik haftada bir görüşelim dedi bundan sonra artik her hafta gideceğim kısmetse çanta konusuna gelince magnetler ve süsler hariç herşeyi mi hazırladım ben her an herşey olabilir diye valizler hazır bir şekilde bekliyor
Sizin dediğiniz 30 40 TL her ay maaşa eklenen para AGİ olabilir. Doğum yardımı maaşa eklenmiyor. Bir kerede ödeniyor.Bilmiyorum ki mantıgi ne?
Bugün 35.haftaya girdik :) biraz heyecanlı çokça mutlu :)
Ben bebişin kıyafetlerini çok önceden yıkayıp ütülemiştim. Üzerin e de tülbent serdim toz vs olmasın diye.yerlestirdim.iyiki de yapmışım şimdi iki parçayı zor utuluyorum
Doğru söylüyorsun canim benim basima 2 ay önce geldi ilk bu cihazla ölçtü acilseker komasına girecek ddi doktor hemen koca bir serum insulun verdiler damar yolu açılınca da hemen kan aldilar kolda aldiklari kan 93 cihazın olctugu 300 400 lerde megersem cihaz bozukmusCanım bu cıhazlar zaten ırtalama ölcum yapıuoms hastanede verdgmz kan gbı yuzde yız net degl demstı dktrum. Dusunsene hastanede de bunnla ölcerler aynımolsa ıkı saat sonc belklemeyız.. bosa parmaklarını delme fazladan
Çünkü biz doğum izni boyunca maaşımızı almaya devam ediyoruz onlar maaş almayıp doğum parası olarak toplu şekilde alıyorlar aynı şey yani :)Bilmiyorum ki mantıgi ne?
olabilir çünkü evde yangın ayşe gibi geziyorumBelkıde sogktamda olr cnm artık havalaar sogk ankara buz gbıı
Doğru söylüyorsun canim benim basima 2 ay önce geldi ilk bu cihazla ölçtü acilseker komasına girecek ddi doktor hemen koca bir serum insulun verdiler damar yolu açılınca da hemen kan aldilar kolda aldiklari kan 93 cihazın olctugu 300 400 lerde megersem cihaz bozukmus
olabilir çünkü evde yangın ayşe gibi geziyorum
Bende yarın bebisimin eksiklerrini tamamlayıp yikatacam insallah giymeyi nsip eder yuce rabbim ama daha kendime hicbosey almadım bi de bebis için molfix mi yoksa primami alsam karar veremedimIyı yapmıssın cnm bana kıyafetlerınaltken eksk tamamlrken erken dıyodu hep bızımkıler falan ıyıkıde yapmısım ben dun baktm aldklatıma hep öncekınaldklatmla tamamlamısım dun belım koptu dolaba yerlestrene kadr 30. Haftadn snra vucut tempoyu kaldrmıyoms bunu anladım yanı anca konuusuyolar acele edıyon dıye aksam yattgm kanaoeden kalkamadım ahlıcaktım kalca agrımdan
Napayım o zmn canim ben?Dahiliyeye gideyim mi?Hangi degeri dikkate alayımCanım bu cıhazlar zaten ırtalama ölcum yapıuoms hastanede verdgmz kan gbı yuzde yız net degl demstı dktrum. Dusunsene hastanede de bunnla ölcerler aynımolsa ıkı saat sonc belklemeyız.. bosa parmaklarını delme fazladan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?