Canım kilo alsan da bu sefer çok kilo aldın yeme dikkat et doguramazsin geri veremezsin gibi seylerle karsilasiyorsun. Kimseyi memnun edemezsin sen ve bebegin saglikliksa kimseyi duyma tika kulaklarını
Hiç erken değil ütüle çantanın içinde buzdolabı poşetlerine koy bişey olmaz ilerleyen günlerde ağrın sızın olunca yapamazsın kendi çantanda hazır olsun
Gndn kızlar dr bana artik haftada bir görüşelim dedi bundan sonra artik her hafta gideceğim kısmetse çanta konusuna gelince magnetler ve süsler hariç herşeyi mi hazırladım ben her an herşey olabilir diye valizler hazır bir şekilde bekliyor
Bugün 35.haftaya girdik :) biraz heyecanlı çokça mutlu :)
Ben bebişin kıyafetlerini çok önceden yıkayıp ütülemiştim. Üzerin e de tülbent serdim toz vs olmasın diye.yerlestirdim.iyiki de yapmışım şimdi iki parçayı zor utuluyorum
Kuzum o karin agrisi bende 4 haftadır var doktorum kabızlık yada ishal var mi ddi yok ddim tüm organlarima bakti sorun goremdi ya bende idrar kaçırmaya başladım yarın sağlık ocağında test yaptiracam bakalim
Kızlar aranizda devlet memuru olan var mı?
Doğum yardımını nasıl alıyoruz? Bilgisi olan var mı? Doğumdan sonra alınıyor ama neler yapılması gerekiyor.
Birde eşim de memur eşim ve ben ayrı ayrı alabiliyor muyuz.
Kızlar aranizda devlet memuru olan var mı?
Doğum yardımını nasıl alıyoruz? Bilgisi olan var mı? Doğumdan sonra alınıyor ama neler yapılması gerekiyor.
Birde eşim de memur eşim ve ben ayrı ayrı alabiliyor muyuz.