2017 Aralık Anneleri

Canimm yukarıda yanlışlıkla sana yazdım cevabı:) aynen öyle hem kuvezde kalmasın istiyorum hem zaman çabuk geçsin istiyorum hem doğsun istiyorum :)
Anladım canim yanlış yazdığını annelik böyle birşey olsa gerek daha şimdiden fedekarlık yapıyoruz bebis iyi olsun gerisi önemli değil hayırlısıyla kasım ayının da son gününü gorseydik

Günaydın hayrlı sabahlar olsun inşAllah kızlar, benim de bugün saat iki buçuk da özelde kontrolüm var, nerdeyse 2,5 ay oldu bebişiminin durumu nasıl tam bilmiyorum detaylıda söylemişlerdi en son ne durumda... Artık devlete devam etmeyeceğim. İnşAllahhhh hayrlı haberlerle dönün sizlerde yazın mutlaka, vakit geçmiyor öğlen olsa bir an evvel....

gunaydin Devlette söylemiyorlar mi da kuzum bebegin durumunu kontrollerde bizdede zaman hiç geçmiyor daha kontrolden geleli 20 gün olmuş daha 8 gün var acaba kontrollerin süresi kisalir mi artik

Günaydın canım...bende kontrole çok sık gitmiyorum.32.haftada gittim.35.haftada gel dedi gitmicem 37 de gidicem :) tabi o zamana kadar doğmazsa.ondan öncede 7 hafta olmuştu gitmeyeli.

Günaydın canım...bende kontrole çok sık gitmiyorum.32.haftada gittim.35.haftada gel dedi gitmicem 37 de gidicem :) tabi o zamana kadar doğmazsa.ondan öncede 7 hafta olmuştu gitmeyeli.
Nasıl d ayaniyorsun uzun süre gitmemeye canim benim gideli 20 gün oldu sanki 2 aydır gitmiyormusum gibi daha 8 gunum var kontrole nasil gececekse

Nasıl d ayaniyorsun uzun süre gitmemeye canim benim gideli 20 gün oldu sanki 2 aydır gitmiyormusum gibi daha 8 gunum var kontrole nasil gececekse

gunaydin Devlette söylemiyorlar mi da kuzum bebegin durumunu kontrollerde bizdede zaman hiç geçmiyor daha kontrolden geleli 20 gün olmuş daha 8 gün var acaba kontrollerin süresi kisalir mi artik
valla canım benim dr geçen hafta artik her hafta görüşelim dedi doğuma kadar haftada bir gideceğim ben

valla canım benim dr geçen hafta artik her hafta görüşelim dedi doğuma kadar haftada bir gideceğim ben
Ben ekimin 10 unda gittim doktor 8 kasim da görüşelim ddi bana çok uzun geldi neyse ki 8 kasima 8 gun kaldi acaba insan sonro kontrolleri siklastirir mi sen ne güzel haftada 1 defa gideceksin

Günaydın kızlar ben bebeğimin elbiselerini şimdiden yıkayıp ütüleyip dolaba yerleştirsem erken mi aradan çıksın istiyorum hepsi
Ben hepsini yıkadım yavaş yavaş ütüleyip yerleştiriyorum bence erken değil maalun ne olacagımız nezaman doğuracagımız da belli değil hazır olsun

Gunaydin kızlar kontrole gidenler haber verin , kasılması olanlar azcık sıkın dişinizi :) Bugün ben de gidip idrar vereceğim çok fazla karın ağrım oluyor ve sızlamam var İnşallah enfeksiyon değildir

Kuzum ben Ankara tıp fakültesi kadın doğuma gidiyorum normalde son aylar hoca ayarlayıp öyle doğum yapacaktım ama beni çileden çıkardılar artık adam yerine koymuyorlar bozuk ultrason cihazı ile bakıyorlar iki seferdir ne kilosu ne gelişimi hiçbirşey demediler en son gittiğimde kavga ettim bi daha da gitmem şimdi çukurambarda koru hastanesinde Fatma hoca var ondan randevu aldım artık ordayım doğumu da orda yapacağım Allah dan bi mani olmazsa inşAllah

Canım git sende yaa beni ultrasona soktular ama gıvıklığına bozuk cihaza soktular çünkü çok bilmeyeceksin bilgin çok olmayacak egolarını tatmin edecek hasta olmadığım için beni umursamadılar o uüzdende gelişimi nasıl bilmiyorum ama yavrum çok hareketli bi aksilik olsa illaki hissederim ama sen git senin az kalmış çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…