2017 Aralık Anneleri

normalde ilgilenmem zaten de hamilelkde girince isin icine cileden ciktm iste

canm sen hamilesin bi can tasıyosun o kadr sinirlenip öfkelenmek iyi değil bebeğinı düşün sen ne hissedersen oda aynı şeyleri hisseder önceliğin herzaman sen ve bebegin olsun.
oyle yapmaya calisyrm canim.sonrdan pisman oldum ama bi anda kan beynime sicradi hamileym diye uzak durmaya calisyrm daha cok gozume gozume dokuylalar herseyi

hayirlsiyla bi kavussaydik.hormonalrda girince isin icine daha beter oluyo insan

Canimm çok güzel :) ama ben hastane odasında kapısını tulle suslicez...tulden de hoşgeldin bebeğim yazılı bir süs asicam.yani 90 lira pahalı ama odasında kullanırım diyorsan al...
Canim bunu hastane odasina asarim sonra cikartir evin giris kapisina asarim.zaten bebisimin odasi yok.daire kapisinda uzun sure kullanirim diye dusundum

Insan etkılenıyo ıster ıstemez bsver cnm rabbım sahlklı hayrlı ewlat nasp etsn hepımıze hayrla doguralum ınsaallahh
Amin Allah hepimizin çocuğunu sağlıklı sıhhatli kucağımıza almamızı nasip etsin

Bı saat dolansam belım kalçam catluyo yaa agrıyana kadrda yorldgmu blıp otrmuyorm ne zaman akıllancamkı ben

Ben bu kiloları kafama çok takıyorum doğumdan sonra hemen vermek istiyorum....eski halime dönmek istiyorum

Merhaba arkadaslar
Bende nasibse aralik ayinda 2 kez anne olacagim
4 bucuk yasinda bir kizim var bir kizimiz daha olacak insallah
Bu hamileligimden 3 ay once bir bebegimi 7.haftasinda kaybettik
Buda riskli ve sikintili bir hamilelik oldu az kaldi umarim sag saglim dunyaya gelir bebeklerimiz

Kızlar 34+0 da göbek deliğimden aşağıya doğru nur topu gibi bir adet fay hattım oldu

Ben bu kiloları kafama çok takıyorum doğumdan sonra hemen vermek istiyorum....eski halime dönmek istiyorum

Aman cnm ya gek derdımz kılo olsun tabbım sag salım dogurmayı nasp etsın saglıklı haytlı eelat nasp eysın.. baslarda bnde ck kılo almayım dıyodm ama bos endıseymıs dıyorm smdı evladımın ve benım saglıgım yernde olaun yeter

Amınn ınsallah saglkla hayırla gelsn bebsler dogmda kolaylık versın yuce mevlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…