- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Sizin dediğiniz 30 40 TL her ay maaşa eklenen para AGİ olabilir. Doğum yardımı maaşa eklenmiyor. Bir kerede ödeniyor.
Dokunmamaya calısiyrm canim.Sen naptin?Olcmeye devam mı?Kuzum cihazlar yanlış olcebiliyor benim kullandığım eski cihaz da çok farklılıklar oluyordu ama bu yeni cihaZda bazen iki defa olcuyorum sadece 2 3 rakam farkediyor BI de striplerin cihaza giren yerine dokunmayacakmissin
Bunu bilmiyordum canım:))Çünkü biz doğum izni boyunca maaşımızı almaya devam ediyoruz onlar maaş almayıp doğum parası olarak toplu şekilde alıyorlar aynı şey yani :)
Napayım o zmn canim ben?Dahiliyeye gideyim mi?Hangi degeri dikkate alayım
Bende yarın bebisimin eksiklerrini tamamlayıp yikatacam insallah giymeyi nsip eder yuce rabbim ama daha kendime hicbosey almadım bi de bebis için molfix mi yoksa primami alsam karar veremedim
Yok yok.Onu demiyorum.Ilk cocuktan su an 30 lira alıyrm ztn her ay.300-400 olan bi defaya mahsusSizin dediğiniz 30 40 TL her ay maaşa eklenen para AGİ olabilir. Doğum yardımı maaşa eklenmiyor. Bir kerede ödeniyor.
Yedigim seyler ayni.Hatta bugun ekmegim daha azdı.Annecim bile kıyamiyr banaCanım yedgnden bılrsın zaten anormal sonc oldugunu.. blmıyormkı tam olarak hangı durumdasın ufak bıbyukselıkl bılemonemlıdr belkı dktrn ıcın.. benım gnde bı defa cıkıyo 150lerde toklk. Notta alıyorm dktr goruyo daha cıkmasn dıyo dıkkat et dıyomuolluyo dıyete devam yanı
Yedigim seyler ayni.Hatta bugun ekmegim daha azdı.Annecim bile kıyamiyr bana(Doktor 140 ı gecerse insulin gerek dedi.
Yanıltıyor arkadaşlar. Daha önce de dedim sağlık ocağında kan verdim aynı anda cihazımla oarmagimdan ölçtüm. Açlık için 90 küsür çıktı parmak. Ertesi gün kan sonucumda glikoz 70 falandı. Eczacı parmakla kol farklı olabilir dedi ama ikisinin de referans değeri aynı alınıyor hangisini dikkate alacaz. Doktor o cihazlar yüksek çıkarabilir dedi. Düzenli ölçümlerimde 1. Saat tokluk 140 civarıydı hep. Geçen hastanede hemoglobin a1c testi yaptırdım en düşük değere yakındı sonucum. Ne anladim bu işten@Gulum80 ,umudunu-kaybetme .Kızlar az once seker olcumu yaptım.Tam 3 yerden deldim.Bi parmak 150,arkasindan hemen diger parmak 139,sonra 150 cıkan parmaktn tekrar 134.Yanıltiyr mu bu cihazlar bizi ya.Valla cok moralim bozuluyr (
Nasil 140 i gecince insulin ya. 200 ustu insulin tedavisi dediler bana. 140 ustu icin diyet dediler. 1. Saat tokluk icin mi 140 gecince insulin dedi doktorYedigim seyler ayni.Hatta bugun ekmegim daha azdı.Annecim bile kıyamiyr bana(Doktor 140 ı gecerse insulin gerek dedi.
Benim 148 çıktı cnn ama hastanenin en yüksek değeri 170 di sizin kaç acabaYedigim seyler ayni.Hatta bugun ekmegim daha azdı.Annecim bile kıyamiyr bana(Doktor 140 ı gecerse insulin gerek dedi.
Canım sen çalışır raporu aldın mı?Bende öğretmenim..2014 te doğum yaptım..ilk seferde verdilerse hatırlamıyorum cnm ama dediğim gibi ayda 30-40 lira bişey..
Canım bıkere bu deger cıktysa bısey olmaz bnce ama dktrn öle deyaede ıhmal etme nolr nolmaz saglk bu ınsulınde zor bsey degl kullanrsın gerekrse srda az bı zamaanımz kaldı ınsallah dogmdan snra duser
Evet canımmNasil 140 i gecince insulin ya. 200 ustu insulin tedavisi dediler bana. 140 ustu icin diyet dediler. 1. Saat tokluk icin mi 140 gecince insulin dedi doktor
Evet canımm(Cok moralim bozuldu.Ilcedeyim.Dahiliyeye randevu alip gidecektim.Bugun tum saatler dolu.
150 bi parmak,diger parmak 139 canım.170 insuline baslamak icin mi canım qnlamadimBenim 148 çıktı cnn ama hastanenin en yüksek değeri 170 di sizin kaç acaba
Ben hastaneden geldim kızlar. Nst de 2 kere 40lara çıktı bir kere 90 küsüre. Perşembe yine gel dedi doktor.
Kızlar kasık ağrısı demissiniz. Adet sancısı gibi bir agri mi. Bende uzun süredir var o. Sancıyla birlikte oluyor bazen, bazen yatarken ya da gün içinde falan.
Ins.duzelir canım dogumdan sonra.Normalde tokluk 2.saatte bakiliyr.Hamilelik olunca daha da onemsiyrlar.Kendime uzulmuyorum da bebegime uzulurum.Onun minicik vucudu benim sekeri dusurmek icin insulin uretyrsa cok uzucuBıbunden nolck canm yarn gıdersın sen dıkkatbet yedgne ıctgne.. benım mıde alstı walla en az yarn ekmk yerdım smdı ıkı dılım yetıyo yannda donates salataık gbı ykseltmeyen seyler sıkstrp cayla dolduruyorm mıdeyı kucukuyo mıde demekkı bıde ıkı saat snrada ara ogun sut yada meyve yogrt kefr galan yıyorm mıde tam acıkmadan yıne doluyo anra ıkı saat snra yıne ana öğün oluo bunseklde ıdare edıyorm buraz dustu degerlerım gecen ayaa gore böle gıderse ınsulıne gerk kalmıcak ama benım asıl dusundgun dogmdan snra böle kalma ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?