2017 Aralık Anneleri

Sizin dediğiniz 30 40 TL her ay maaşa eklenen para AGİ olabilir. Doğum yardımı maaşa eklenmiyor. Bir kerede ödeniyor.

Ben calsmıyorm ama esıme sordm bu cock dognca srnn maaasa ne eklenvek dıye 18₺ mı ne demıstı hulsemmı ağlasammı bılemedım

Kuzum cihazlar yanlış olcebiliyor benim kullandığım eski cihaz da çok farklılıklar oluyordu ama bu yeni cihaZda bazen iki defa olcuyorum sadece 2 3 rakam farkediyor BI de striplerin cihaza giren yerine dokunmayacakmissin
Dokunmamaya calısiyrm canim.Sen naptin?Olcmeye devam mı?

Napayım o zmn canim ben?Dahiliyeye gideyim mi?Hangi degeri dikkate alayım

Canım yedgnden bılrsın zaten anormal sonc oldugunu.. blmıyormkı tam olarak hangı durumdasın ufak bıbyukselıkl bılemonemlıdr belkı dktrn ıcın.. benım gnde bı defa cıkıyo 150lerde toklk. Notta alıyorm dktr goruyo daha cıkmasn dıyo dıkkat et dıyomuolluyo dıyete devam yanı

Bende yarın bebisimin eksiklerrini tamamlayıp yikatacam insallah giymeyi nsip eder yuce rabbim ama daha kendime hicbosey almadım bi de bebis için molfix mi yoksa primami alsam karar veremedim

Amın cnm bnm bebısın bttı gbı benm var bıkac eksık bıkac hne tamamlrm ınsallah.. bezıde sleeppy ck oneren oldu bırınınalp denıcez ıllakı ona gore sorn cıkmazsa ondan devam etcez bırrısınn cok menun kaldıgı bez dıgerıne pişik yapablıyo anladgm kadaryla bnde kararszm ama bırınden baslıcaz deneme amaclı yenıdogan bı paket

Kızlar çalışır raporunun bir nüshasını onaydan sonra hastaneye mi vermemiz gerek
Bugün çalışır raporu aldım 2 nüsha verdiler
2sini de okuluma mu vericem
Aklıma takıldı?

Yedigim seyler ayni.Hatta bugun ekmegim daha azdı.Annecim bile kıyamiyr bana(Doktor 140 ı gecerse insulin gerek dedi.

Yedigim seyler ayni.Hatta bugun ekmegim daha azdı.Annecim bile kıyamiyr bana(Doktor 140 ı gecerse insulin gerek dedi.

Canım bıkere bu deger cıktysa bısey olmaz bnce ama dktrn öle deyaede ıhmal etme nolr nolmaz saglk bu ınsulınde zor bsey degl kullanrsın gerekrse srda az bı zamaanımz kaldı ınsallah dogmdan snra duser

Kızlar sizin bebekler de çok hareketli mi? Dün öğlen başladı bu saat oldu hiç durmadan hareket ediyor . Gece hiç uyutmadi oğlan sanki içeride savaş veriyor öğlenden sonraya randevu aldım için hiç rahat etmiyor . Sonuçta uyku uyuması lazım dimi 2 dk 5 dk bile dursa tmm hiç durmuyor canimida çok acıtti her hareketi boğazına düğüm oluyor valla

@Gulum80 , umudunu-kaybetme .Kızlar az once seker olcumu yaptım.Tam 3 yerden deldim.Bi parmak 150,arkasindan hemen diger parmak 139,sonra 150 cıkan parmaktn tekrar 134.Yanıltiyr mu bu cihazlar bizi ya.Valla cok moralim bozuluyr(
Yanıltıyor arkadaşlar. Daha önce de dedim sağlık ocağında kan verdim aynı anda cihazımla oarmagimdan ölçtüm. Açlık için 90 küsür çıktı parmak. Ertesi gün kan sonucumda glikoz 70 falandı. Eczacı parmakla kol farklı olabilir dedi ama ikisinin de referans değeri aynı alınıyor hangisini dikkate alacaz. Doktor o cihazlar yüksek çıkarabilir dedi. Düzenli ölçümlerimde 1. Saat tokluk 140 civarıydı hep. Geçen hastanede hemoglobin a1c testi yaptırdım en düşük değere yakındı sonucum. Ne anladim bu işten

Nasil 140 i gecince insulin ya. 200 ustu insulin tedavisi dediler bana. 140 ustu icin diyet dediler. 1. Saat tokluk icin mi 140 gecince insulin dedi doktor

Bende öğretmenim..2014 te doğum yaptım..ilk seferde verdilerse hatırlamıyorum cnm ama dediğim gibi ayda 30-40 lira bişey..
Canım sen çalışır raporu aldın mı?
Hastaneye bırakmaya gerek yok dimi okula vericez o raporu
Bugün dersim yok benim yarın versem okur herhalde

Ben hastaneden geldim kızlar. Nst de 2 kere 40lara çıktı bir kere 90 küsüre. Perşembe yine gel dedi doktor.
Kızlar kasık ağrısı demissiniz. Adet sancısı gibi bir agri mi. Bende uzun süredir var o. Sancıyla birlikte oluyor bazen, bazen yatarken ya da gün içinde falan.

Canım bıkere bu deger cıktysa bısey olmaz bnce ama dktrn öle deyaede ıhmal etme nolr nolmaz saglk bu ınsulınde zor bsey degl kullanrsın gerekrse srda az bı zamaanımz kaldı ınsallah dogmdan snra duser
Nasil 140 i gecince insulin ya. 200 ustu insulin tedavisi dediler bana. 140 ustu icin diyet dediler. 1. Saat tokluk icin mi 140 gecince insulin dedi doktor
Evet canımm(Cok moralim bozuldu.Ilcedeyim.Dahiliyeye randevu alip gidecektim.Bugun tum saatler dolu.

Evet canımm(Cok moralim bozuldu.Ilcedeyim.Dahiliyeye randevu alip gidecektim.Bugun tum saatler dolu.

Bıbunden nolck canm yarn gıdersın sen dıkkatbet yedgne ıctgne.. benım mıde alstı walla en az yarn ekmk yerdım smdı ıkı dılım yetıyo yannda donates salataık gbı ykseltmeyen seyler sıkstrp cayla dolduruyorm mıdeyı kucukuyo mıde demekkı bıde ıkı saat snrada ara ogun sut yada meyve yogrt kefr galan yıyorm mıde tam acıkmadan yıne doluyo anra ıkı saat snra yıne ana öğün oluo bunseklde ıdare edıyorm buraz dustu degerlerım gecen ayaa gore böle gıderse ınsulıne gerk kalmıcak ama benım asıl dusundgun dogmdan snra böle kalma ınsallah

Ben gece hıssettm sanmı uyur uyanık yatıyodm bek kasık sızı oldu adet agrısı gnı uyumusum snra

Ins.duzelir canım dogumdan sonra.Normalde tokluk 2.saatte bakiliyr.Hamilelik olunca daha da onemsiyrlar.Kendime uzulmuyorum da bebegime uzulurum.Onun minicik vucudu benim sekeri dusurmek icin insulin uretyrsa cok uzucu(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…