2017 Aralık Anneleri

Ins.duzelir canım dogumdan sonra.Normalde tokluk 2.saatte bakiliyr.Hamilelik olunca daha da onemsiyrlar.Kendime uzulmuyorum da bebegime uzulurum.Onun minicik vucudu benim sekeri dusurmek icin insulin uretyrsa cok uzucu(

Bnde hep 1. Saat ölcuyorm hayrlısı cnm rabbım cumlemızede evlatlarımızada saglk sıhhat versın

Kızlar çalışır raporunun bir nüshasını onaydan sonra hastaneye mi vermemiz gerek
Bugün çalışır raporu aldım 2 nüsha verdiler
2sini de okuluma mu vericem
Aklıma takıldı?

Canım okula bi tanesini verdim ben.Kendim için de fotokopisini aldım.biri sende kalıcak sanırım

Günaydın canım...bende kontrole çok sık gitmiyorum.32.haftada gittim.35.haftada gel dedi gitmicem 37 de gidicem :) tabi o zamana kadar doğmazsa.ondan öncede 7 hafta olmuştu gitmeyeli.
canim 32 den sknraki kontrollere imkann varsa sik gitmelisin bence cunki riskli donem 37 ye kadar suyu azalir Allah korusun bunalir kaka yapar su yutar bu riski almamalisn kimse almamali

Br

Senn baya az kaldı halıba ne guzell :)
bilmyrm canm benm kafam cok karisik... doktorum ayin 17 sine sezeryan randevusu verdi ama ben normal dogum istyrm nicin oyle bsy dedi anlmyrm normal dogum olursa da 28 kasin 2 aralik arasi ama onu bkletmck sanrm korkum ciger gelistirici yapildgi icn icerde bunalmasi netice mantiken dusundgn zaman cigeri gelisen bebeklern gelisimi erken tatamamlaniyor ve anne karninda strese girip kakalarini yapyolar Allah korusun tek dilegm ayin 5 ilr 10 u arasinea normal dogmn baslamsi insallah sezeryn tarihine kalmaz lutfen sizde dua edn

Bıraz sancı cıkma gnı sankı cok yksek gornmuyo ama ne dedı dktr
Canım ben hissetmiyorum pek sancı nasıl bilmiorum doktorda nstyle ilgili pek bişey demedi geçen hafta ac gerideydi şimdi büyün değerlet geride ne oluyo anlamıyorum moralim çöktü :-(

Canım ben hissetmiyorum pek sancı nasıl bilmiorum doktorda nstyle ilgili pek bişey demedi geçen hafta ac gerideydi şimdi büyün değerlet geride ne oluyo anlamıyorum moralim çöktü :-(
olabilr canm sknti etme bu sikinti edcgn bsy dgl ki zaten tas catlasa dogumuna 40 gun kalms herhangi bir sikintida doguvrrir bebegn bu haftalara gelms ya cok sukur. ama olablr mesela brnde oylrym ve ben bunu haftkk takipte fark ettm bir hafta haftasnda bir hafta geri olabiliyo dedi dr sukur sikintida ckmdd

Ciğer geliştiri ben de oldum böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum benim doktorum 38i görmeyiz bence 37den once doğum olur dedi. 35+3um su an. Senin acilman serviks de kısalmam var mı. Bir de bebeğinin kilosu kaç.

Kızlar ciğer geliştirici iğneden sonra bebegin hareketleri yavaşladımı sizde

Canım dktrn demedımı yada sen sormadnmı nıye seseryan dıye mtlaka bı sebebı vardr keyfı olmaz yanı.. ayrıca cıger gelstrıcıde 37dn snra gerk kalmıyo galıba seseryan gerekıyosada cıger gelısımı tamamlınnca yaplması mantklı dktrnla kons bnce bı ogren sebebini onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…