2017 Aralık Anneleri

Canım ben hissetmiyorum pek sancı nasıl bilmiorum doktorda nstyle ilgili pek bişey demedi geçen hafta ac gerideydi şimdi büyün değerlet geride ne oluyo anlamıyorum moralim çöktü :-(

Benm gecen braz sancı cıktıda karnmda resmen dönuyodu bebek öle dıaardan bıle net bellıydı canımı yakuyodunsertı hareketlerı.. canım stres yapma allahn ıznyle az vakt kaldı zaten ne dedı dktr pekı

Benım hep bı hafta gerı cıkıyo kontrollerde brmal dıyo dktr buraz zayf bnnla alakalı galıba

öyle canım ama doktor kendi odasında küçük ölçtü 33 çıktı ultrasoncuya gönderdi onda 31 -32 haftslık değerler çıktı. 2 hafta önceye kdr her şey iyiydi ne oluyor anlamıyorum üzilmicem diyorum deli gibi akıyo yaşlar..

simdi geldik eve.agrilar bebi vuruyms diye oluyms kasigima vuruyo surekli.nst soktu gram sanci yok yine.bide tam usg o sertlik oldu dr gordu iate dedim boyle okuyo sık sık bu bebek pozisyon alirken olan bisey dedi sertlesir dedi.o anda o kipirdiuo ama sen hissedmysn sadece karnini sertlestrirr dedi.kasilma degulms yani bende anlamadkm

Ölçümleri kafana takma doğru çıkmıyor bizimki 3/hafta geriden geliyor sağlıklı olsun ikinci kızım da 3 hafta geriydi doktor 2900dedi kilosuna 2350 doğdu o yüzden sağlıklı olsun zayıf olsun sen ona çok iyi bakarsın şimdi kendini de bebeğide strese sokma

Evet evet erken doğum riski olmadan yapmiyorlar

Su servıks konusu hepnıze baklms ben devlete gıdıyorm kısalma olsa ultrasnda gornemuydu kzlar ekstrafanmı baklıyo gecen hfta ıkı ayrı hastaneye gttm nrmal bakıldı cuma tekrar kontrolm var

28 haftada dogan bebek goruyorz ımı aya masallah nasıl degısıyo bızımkıler yıne 30u gectı sukur allaha

O kasılma dediğin nst de taktıkları yuvarlak probun tam altında mıydı canim

Gözun aydin hadi canim.Sancı olmaması cok iyi.

Su servıks konusu hepnıze baklms ben devlete gıdıyorm kısalma olsa ultrasnda gornemuydu kzlar ekstrafanmı baklıyo gecen hfta ıkı ayrı hastaneye gttm nrmal bakıldı cuma tekrar kontrolm var
Canım servikse vajinal ultrasonla bakıyorlar. Yanı en doğru öyle olculuyormus galiba. Benim en son 2ydi geçen hafta. Bugün tekrar bakmadı perşembe bakalım dedi cuma 36im bitecek. Hem Çatıya bakacak hem serviks. Çatı muayenesi kasılmayi tetikleyebilir dedi.

Benm gecen braz sancı cıktıda karnmda resmen dönuyodu bebek öle dıaardan bıle net bellıydı canımı yakuyodunsertı hareketlerı.. canım stres yapma allahn ıznyle az vakt kaldı zaten ne dedı dktr pekı
Bi önceki nst de hareketliydi o zmn 60 flndı canım iyi demişti dr ona.. İyi beslenmemi günde 2 lt su içmemi hareket kontrolunu ve sancı su gelmesi gbi duruda hastaneye gelmemi söyledi. Gerilemesi neden dedim onun için sık çağırıyorz dedi cuma tkrar gitcem. en son gerileme durmazsa devam ederse alırız gibi bişey dedi onu hatrlıyorym canım..

28 haftada dogan bebek goruyorz ımı aya masallah nasıl degısıyo bızımkıler yıne 30u gectı sukur allaha
Önemli olan sağlıklı olması tek başına nefes alması emmesi kilosu önemli değil bakınca kilo aldırırsın inşallah hastanelere gidip ziyaret etsen ne çok derdi olan var biliyormusun benim 2yılım hastanede e geçti o kadar çok değişik şeyler varki bizimkiler çok basit sağlıklı olsun ben onu pamuklara sarar bakarım

İlk şoku atlattım şimdi saha iyiyim dinlicem sözünü inşallah canım sağ olasın

Ciğer geliştiri ben de oldum böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum benim doktorum 38i görmeyiz bence 37den once doğum olur dedi. 35+3um su an. Senin acilman serviks de kısalmam var mı. Bir de bebeğinin kilosu kaç.
bende 35+2 ym oyle bi etkisi var mi bilmyrm ama bu benm dusuncm bebek gelisimini tamamlayp dogmak istyr buda 34 35 36 da cigerleri gelistkten snra oluyo ciger gelistirici yapln bebeklerde zaten bu haftalar olmasi gereken oluyo ve sanrm gelisim erken tamamlaniyo ben oyle dusunyrm ama her bebek aynimi onu da bilemem... ama bu tarz sikinti olan bebekler hep 35 36 37 38 de dogmus oluyo dikkatimi o cekiyo kalanlarda sezeyanla alinms su yutmus falan filan bilmem etkisi var mi dek mi geldi ama ben dogrudan baglantili oldignu dusnyrm... doktorum acilmama bakmadi sanrm bu haftaa keske olsa kasimin 5 ile 10 arasi saglikli br sekild dogsa ama iste ben gelisimi tamamlandiktan sonra dogmasj taraftarym 39 40 da icerde kalacgna disarda tamamlasn die dusnyrm ..saglikla sihatle insallah..... bebegmn kilosu 2.700 suan tam haftasyla uymlu dedi 36 yi tam doldurmaya kac olur bilmyrm saglukli olsn da.... doktorumu degistrdgmden beri bu hekimim bana serviks boyu soylemyo bende sormdm yarn sorym ama bsy ifade etmcekki....

Hayrlısı olsn cnm zaten baya olms haftan dogsa bıle en azndan cok buyk bı sıkntımolmaz allahn ızmyle nrmal dogm vaktne bıle ck yok cnku buna sukur gerckten cok erkn dognlarınduyuyorz artık

İlk şoku atlattım şimdi saha iyiyim dinlicem sözünü inşallah canım sağ olasın
İlk başta tabi insan şok oluyor bişey varmı diye bizimki sadece tecrübe ondan rahatsız galiba şimdi kendine sıcak bişeyler yap müsaitsen ayaklarını uzat dinlen biraz

Aynn cnm cok sukr bız hepmz elmzden gelenı yapıyorz zaten nelele ugasıyırz kımı seker kımı tansıyon kımı hep yatıyo dogm rıskı rabbıme emanet gerısıno ne derse o olr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…