- 18 Ocak 2017
- 758
- 349
- 18
canm ben ta 28. haftada oldm ciger gelistrci sanrm bu erken dogm sikntmdan oturu olck sezeryn ama hic istmyrm ins ozamana dogarCanım dktrn demedımı yada sen sormadnmı nıye seseryan dıye mtlaka bı sebebı vardr keyfı olmaz yanı.. ayrıca cıger gelstrıcıde 37dn snra gerk kalmıyo galıba seseryan gerekıyosada cıger gelısımı tamamlınnca yaplması mantklı dktrnla kons bnce bı ogren sebebini onun
ben ariel sıvı deterjan aldım kokusu çok güzel. toz olanlar ganül sabun, bazen erimeyebiliyormuş.
Doğru diyosun canım şükür halimizeHayrlısı olsn cnm zaten baya olms haftan dogsa bıle en azndan cok buyk bı sıkntımolmaz allahn ızmyle nrmal dogm vaktne bıle ck yok cnku buna sukur gerckten cok erkn dognlarınduyuyorz artık
Bende ariel sıvı ile yıkadım canım çok az koydum kısa programda zaten kirli degil ,mis gibi oldular cicilerben ariel sıvı deterjan aldım kokusu çok güzel. toz olanlar ganül sabun, bazen erimeyebiliyormuş.
canim uzulmeee sukur sikinti yok bebegnde yemene icmene dikkat et protein agirlikli beslen mutlaka belki kendini ihmal etmssndir ... stresten uzakdur mutlu ol bunlar da bebege kilo aldrn seyleröyle canım ama doktor kendi odasında küçük ölçtü 33 çıktı ultrasoncuya gönderdi onda 31 -32 haftslık değerler çıktı. 2 hafta önceye kdr her şey iyiydi ne oluyor anlamıyorum üzilmicem diyorum deli gibi akıyo yaşlar..
Çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun dediğin gibi yapayım ben canımİlk başta tabi insan şok oluyor bişey varmı diye bizimki sadece tecrübe ondan rahatsız galiba şimdi kendine sıcak bişeyler yap müsaitsen ayaklarını uzat dinlen biraz
Bende ariel sıvı ile yıkadım canım çok az koydum kısa programda zaten kirli degil ,mis gibi oldular ciciler
Ben dalan roxy matk almıştım sabun tozu olandan canım ama bundan sonra sıvı alacağım herhalde..kısa programda üzerinde kalabiliyor
Tmm canım iyiyim şimdi şükür yememe dikkat edicem teşekkür ederim desteğiniz içinn..iyi ki var kk :)canim uzulmeee sukur sikinti yok bebegnde yemene icmene dikkat et protein agirlikli beslen mutlaka belki kendini ihmal etmssndir ... stresten uzakdur mutlu ol bunlar da bebege kilo aldrn seyler
34+6 da bana 2400 dedi doktor. Kasılmam olursa sezeryana almamız gerekebilir çünkü kilosu düşük olursa normal doğum bebek için iyi degil dedi. Gerci bugun nst sonucuma gore 37yi gorur muyuz dedim 38 zor 37 gibi dogar dedi. Servinsin kısalması normal doğuma başlamak için avantaj değil mi. Sen normal istiyorsun diye dedim.bende 35+2 ym oyle bi etkisi var mi bilmyrm ama bu benm dusuncm bebek gelisimini tamamlayp dogmak istyr buda 34 35 36 da cigerleri gelistkten snra oluyo ciger gelistirici yapln bebeklerde zaten bu haftalar olmasi gereken oluyo ve sanrm gelisim erken tamamlaniyo ben oyle dusunyrm ama her bebek aynimi onu da bilemem... ama bu tarz sikinti olan bebekler hep 35 36 37 38 de dogmus oluyo dikkatimi o cekiyo kalanlarda sezeyanla alinms su yutmus falan filan bilmem etkisi var mi dek mi geldi ama ben dogrudan baglantili oldignu dusnyrm... doktorum acilmama bakmadi sanrm bu haftaa keske olsa kasimin 5 ile 10 arasi saglikli br sekild dogsa ama iste ben gelisimi tamamlandiktan sonra dogmasj taraftarym 39 40 da icerde kalacgna disarda tamamlasn die dusnyrm..saglikla sihatle insallah..... bebegmn kilosu 2.700 suan tam haftasyla uymlu dedi 36 yi tam doldurmaya kac olur bilmyrm saglukli olsn da.... doktorumu degistrdgmden beri bu hekimim bana serviks boyu soylemyo bende sormdm yarn sorym ama bsy ifade etmcekki....
yumoş aldım onu da bebekler için anti alejik olanları varBıde ayrıyeten yumusatıcı aldnzmımkzkar bn almayı dsnmuyorm ya zatn bebek deterjanı ıle yıkıcazya yumusaknyapmazmı bıde ekstrafan yumusatıcı ne kadrda olsa kmyasal soncta
canm ben ta 28. haftada oldm ciger gelistrci sanrm bu erken dogm sikntmdan oturu olck sezeryn ama hic istmyrm ins ozamana dogar
Dalin aldım canım yumuşatıcı, roxy deterjanda aldım onuda çok öneriyorlar lekelere karşıBıde ayrıyeten yumusatıcı aldnzmımkzkar bn almayı dsnmuyorm ya zatn bebek deterjanı ıle yıkıcazya yumusaknyapmazmı bıde ekstrafan yumusatıcı ne kadrda olsa kmyasal soncta
yumoş aldım onu da bebekler için anti alejik olanları var
Canım , benim Ciğer geliştirici ile sorun yokta suyum az benim hareketleri yavaşlarmış iğneden sonra eskisi gibi tekmesi yok bende tabi korkuyorum yarın kontrol var doktorum suyu hala az ise alıcam dedi dahada çok minikben kizimda ciger gelistirici igne oldum 29 haftamda kizim 38 girdigim gun normal dogumla oldu hic bir sikintisi olmadi cok sukur sizde kalbinizi ferah tutun bir.sey olmaz..
benimkide 3 hafta geriden geliyor canım bu hafta kordona bakılacak kan akışına o yüzden olabilir dedi dr birde şekerden olabilir dedi cunki ben kilo veriyorum seker diyetine başlayalı hic iyi besleyemiyorum dr geçen hafta omega verdi etkisi olurmu bu hafta belli olurDoğru diyosun canım şükür halimize
bende onlardan aldım ikisi de çok güzel kokmuyor yıkadım mis gibi oldularDalin aldım canım yumuşatıcı, roxy deterjanda aldım onuda çok öneriyorlar lekelere karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?