2017 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar ben bebeğimin elbiselerini şimdiden yıkayıp ütüleyip dolaba yerleştirsem erken mi aradan çıksın istiyorum hepsi
Artık başlamak gerek bence ben de yıkamaya başladım yavaş yavaş.Ne olur ne olmaz hazır dursunlar.

Güzel haberlerle dönersin umarım bekliyoruz.

Kaç gram bebiş canım aynen bu son dönemlerde bebekler gerileme yaşıyolar ilaçlardanmı yediklerimzdenmi anlamadım 29. Hafta benim yaklaşık bir hafta ileriydi şimdi geride çıktı ama benim suyum az o etkiliyor demekki

ay ne yoruldum bugun bi endokrin bi kadin dogum bi nst.bebiyi buda 1900 olctu ya devletteki ya bu eksik olctu gibi geldi bana farkli farklı olcumelri cunku.
nst ye bagaldilar mafetti beni bebi sag tarafa yatirdilar bide ne kasikyan hayir kaldi ne yumurtaliklarmdan:)) basti tekmeyi.karin agrilarmn sebebide cok vurmasiyms.
o sertlik icinde bebegn pozisyon alması dedi kasilma degilmis.gosterdgm yerde de kafası var bebegin kafasyla ittirydr dedi.anlamadim gitti vu kasilma muhabbetni ama genede sanci cikmadk nst de.
2 hafta sonra cagirdi coraspini birakip igneye basliycz dedi.coraspin kullananlar vardi aramizfa sizde igneye gectnz mi

Olsun cnm allah buyuk. Bunada sukr bu haftalara geldık

Benmde 2kılo olmstr ınsalalh cumamkontrolum var bakalım

bende cok oluyo o agri canim kasik agrisi alt karin bolgesi ama normalmis.asiri tekmeden kaynaklaniyms.hatta sabah cok agri oldu asagifan bisey cikacak gibi.bugun nst ye bagkandm biaey cikmadi 20 bile degil yani sancilar.

benm bu sanci cizgileri dumduz ya o kadar kasilma dedgm seyler kasilmada degilms demek ben normal dogurablsem 42 ye kadr beklerim :)))

Aman o kadrda bekleme yınede :) haztlklar galan hapldı ıyıce merak edıyo ınsan artık ılk bebs benm bıde neye benzıcek kıme benzıcek dıye :))

olmustr canim.benm devlet 1896 olctu bu 1880 olctu.birinden biri ya eksik ya fazla olctu ama takmyrm ben saglikli olsunda alir kilo insallah

Cok bı fark yokms aslnda cnm.. benjmkınn kılosu burda duyduklarıma böre bıraz daha zayf gıdıyo ondn merak ettım ama yınede sahlklı olsunda ucyuz gr dusuk olsn napalm

Aman o kadrda bekleme yınede :) haztlklar galan hapldı ıyıce merak edıyo ınsan artık ılk bebs benm bıde neye benzıcek kıme benzıcek dıye :))
ayy yok allah bekletmesin insallah bekleyemem ben cok sabirsizm o kadr.hem korkarm bisey olcaj diye 38 e zor daya iyrz.biz hayirlsiyla 38 i gorelim de insallah sonra dogsunlar :)) kasilma olsaydi rahim agizn degsirdi dedi bide ama rahim agzim 3.9 cikti bu sefer de

Rahım agzı nasl baklıyo cnm servks denen seymı uktrasndanmı bakıyı

Cok bı fark yokms aslnda cnm.. benjmkınn kılosu burda duyduklarıma böre bıraz daha zayf gıdıyo ondn merak ettım ama yınede sahlklı olsunda ucyuz gr dusuk olsn napalm
ay bize soylenenler kesin kilo degil canim yaa zayif dedikleri iyi doguyo iyi kilolu olanalrda zayif doguyo.makine tahminu olcum veriyo guven olmuyo.

ay bize soylenenler kesin kilo degil canim yaa zayif dedikleri iyi doguyo iyi kilolu olanalrda zayif doguyo.makine tahminu olcum veriyo guven olmuyo.

Aynn onuda cok duydum 3bucuk denipte 3 dogan veya 2800 denıpte 3200 dogan dıydum yanı onyuzden bıde bunn ıcın strese grmeyelım en ıysıı bn ck merak edıyorm nasp olrsa kaç dogavak dıye

Valla bende devlet memuruyum ama oyle bi yardim varmi bilmiyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…