- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
ben agrim var deyince direk oraya bakti.ultrasondan iyice vajina kemigine kadr indirdi aleti olctu bak kapali orasi dedi ve 3.9 olctu gayte iyi dedi.
Ayy Dilekcim masallah.Beni haftaya baglicak mi bakalım nstye.Seker isi ne oldu?ben agrim var deyince direk oraya bakti.ultrasondan iyice vajina kemigine kadr indirdi aleti olctu bak kapali orasi dedi ve 3.9 olctu gayte iyi dedi.
Kizlar ben bizzat yasadim bunu.2800 dedi doktor.3600 geldi minigim. Yeter ki acele etmesinler gelmeye. Ciger grlisimleri tamamlansın ins.Aynn onuda cok duydum 3bucuk denipte 3 dogan veya 2800 denıpte 3200 dogan dıydum yanı onyuzden bıde bunn ıcın strese grmeyelım en ıysıı bn ck merak edıyorm nasp olrsa kaç dogavak dıye
aynen sagol canim.ben her gidismdekeisn kisaldi bu kadr agriya kisalir diyrm daha cok uzuyo:) şükür 38 e kadr dayansndaOh masallah 3.9 çok iyi
3 küsur olur buyuk ihtimalle citi piti olurum diyosa 2800 falan olur. saglikli olsunlarda emzirip tosun yapariz insalalh :)Aynn onuda cok duydum 3bucuk denipte 3 dogan veya 2800 denıpte 3200 dogan dıydum yanı onyuzden bıde bunn ıcın strese grmeyelım en ıysıı bn ck merak edıyorm nasp olrsa kaç dogavak dıye
soyler canim riske atmaz merak etme bakiyodr oHı anladım baskınyapp banada bakıyolar bıde beebgn esı asagıdaya benım onn ıcınde her gttgmmde bakıkıyo baey olsa syker dktr
baglar artik agri esigine bakar canimAyy Dilekcim masallah.Beni haftaya baglicak mi bakalım nstye.Seker isi ne oldu?
Ogle yemegi de 150 cıkti benim.Bi de yemekten sonra 1 km yurudum.Cihaz babamdan kalma.Bozuldu mu bu ya?baglar artik agri esigine bakar canim
gittik endokrine gordu sonuclari 140 i gecenler de var bi iki tane.sabahalri zaten ya sinirda ya gecmis ama bisey demedi.iyi dedi sorun yok ben dedim saatlere pek dikkatr edemefim diye sıkıntı yok dedi.sabahlari koy sutu yasak yarim yagli icecekmsm.iki hafta sonra yine gidicem iste doguma kadr devam
onu bi ara eczaneye gotur bakimini yaptr canim.yapiyoms eczaneler nette bile yaziyo cihazlarn iki ayda bir mi uc ay da bir mi bilmem neli bakimi yapilmaldr diye.ama benmkide yeni sozde arada cikartiyo cok yuksek.hani diyete uydgm halde sonra tekrarlynca normal cikartyo.cok guven olmiyo anlayacgnOgle yemegi de 150 cıkti benim.Bi de yemekten sonra 1 km yurudum.Cihaz babamdan kalma.Bozuldu mu bu ya?
hormonlu yiyecekler gdo luYiyafetleri bende yikayip utuleyip cekmecesine yerlestirdim hastahane cantasina da koyacaklarimi hazir ettim bugun yarin cantaya koyacagim son anda panik olmaktansa hazir dursunlar kenarda erken dogum riski var bende de zaten artik tum hamilelikler problemle drlarmi farkli davraniyor bisim nesildemi var bi anormallik anlamiyorum git gide sagliksizlasan bi nesil yetisiyor bizim cocuklarimiz neler yasayacaklar aceba
3 küsur olur buyuk ihtimalle citi piti olurum diyosa 2800 falan olur. saglikli olsunlarda emzirip tosun yapariz insalalh :)
Kizlar ben bizzat yasadim bunu.2800 dedi doktor.3600 geldi minigim. Yeter ki acele etmesinler gelmeye. Ciger grlisimleri tamamlansın ins.
Ayy çok sevindim kuzum bisey olmadığına yaşadığımız kasilmalar neymis o zamansagol canim cok sukur bi sorun yokmus.ne agri agri ne kasilma kasilmayms :) yine mst de 0 sanci
onu bi ara eczaneye gotur bakimini yaptr canim.yapiyoms eczaneler nette bile yaziyo cihazlarn iki ayda bir mi uc ay da bir mi bilmem neli bakimi yapilmaldr diye.ama benmkide yeni sozde arada cikartiyo cok yuksek.hani diyete uydgm halde sonra tekrarlynca normal cikartyo.cok guven olmiyo anlayacgn
Yeni cihaz almaya karar verdim canım.Babamınkinin cubuklari 65 tl.Eczacı arkadasim var.Cihaz cubuklariyla birlikte 50 liraymısonu bi ara eczaneye gotur bakimini yaptr canim.yapiyoms eczaneler nette bile yaziyo cihazlarn iki ayda bir mi uc ay da bir mi bilmem neli bakimi yapilmaldr diye.ama benmkide yeni sozde arada cikartiyo cok yuksek.hani diyete uydgm halde sonra tekrarlynca normal cikartyo.cok guven olmiyo anlayacgn
Haftada 2 gun olcuyorum canim ama eğer olctugum gün yüksek çıkarsa tekrar bir hafta olcuyorum doktorum oyle ddi delik desik parmaklarimDokunmamaya calısiyrm canim.Sen naptin?Olcmeye devam mı?
Onu her kullanımda değiştirmiyor muyuzKızlar bu seker aletınn ıgnesını kaç gnde bı degstrıyosunz.. medıkalcı btek sen kullancaksan bı hafta aynı ıgne kullanablrsn demstı öle yapym bnde haftada bı degatrdm ama ıgne bttı smdı.. sız ne kadr kullanıyosunz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?