2017 Aralık Anneleri

ben agrim var deyince direk oraya bakti.ultrasondan iyice vajina kemigine kadr indirdi aleti olctu bak kapali orasi dedi ve 3.9 olctu gayte iyi dedi.

Hı anladım baskınyapp banada bakıyolar bıde beebgn esı asagıdaya benım onn ıcınde her gttgmmde bakıkıyo baey olsa syker dktr

Aynn onuda cok duydum 3bucuk denipte 3 dogan veya 2800 denıpte 3200 dogan dıydum yanı onyuzden bıde bunn ıcın strese grmeyelım en ıysıı bn ck merak edıyorm nasp olrsa kaç dogavak dıye
Kizlar ben bizzat yasadim bunu.2800 dedi doktor.3600 geldi minigim. Yeter ki acele etmesinler gelmeye. Ciger grlisimleri tamamlansın ins.

Aynn onuda cok duydum 3bucuk denipte 3 dogan veya 2800 denıpte 3200 dogan dıydum yanı onyuzden bıde bunn ıcın strese grmeyelım en ıysıı bn ck merak edıyorm nasp olrsa kaç dogavak dıye
3 küsur olur buyuk ihtimalle citi piti olurum diyosa 2800 falan olur. saglikli olsunlarda emzirip tosun yapariz insalalh :)

Ayy Dilekcim masallah.Beni haftaya baglicak mi bakalım nstye.Seker isi ne oldu?
baglar artik agri esigine bakar canim
gittik endokrine gordu sonuclari 140 i gecenler de var bi iki tane.sabahalri zaten ya sinirda ya gecmis ama bisey demedi.iyi dedi sorun yok ben dedim saatlere pek dikkatr edemefim diye sıkıntı yok dedi.sabahlari koy sutu yasak yarim yagli icecekmsm.iki hafta sonra yine gidicem iste doguma kadr devam

Yiyafetleri bende yikayip utuleyip cekmecesine yerlestirdim hastahane cantasina da koyacaklarimi hazir ettim bugun yarin cantaya koyacagim son anda panik olmaktansa hazir dursunlar kenarda erken dogum riski var bende de zaten artik tum hamilelikler problemle drlarmi farkli davraniyor bisim nesildemi var bi anormallik anlamiyorum git gide sagliksizlasan bi nesil yetisiyor bizim cocuklarimiz neler yasayacaklar aceba

Ogle yemegi de 150 cıkti benim.Bi de yemekten sonra 1 km yurudum.Cihaz babamdan kalma.Bozuldu mu bu ya?

Benimde oğluşum bugün sırf kasık çalışıyo. Zıplattı resmen kaç defa beni. Alttan çıkıcak diye korkuyorum resmen...

Ogle yemegi de 150 cıkti benim.Bi de yemekten sonra 1 km yurudum.Cihaz babamdan kalma.Bozuldu mu bu ya?
onu bi ara eczaneye gotur bakimini yaptr canim.yapiyoms eczaneler nette bile yaziyo cihazlarn iki ayda bir mi uc ay da bir mi bilmem neli bakimi yapilmaldr diye.ama benmkide yeni sozde arada cikartiyo cok yuksek.hani diyete uydgm halde sonra tekrarlynca normal cikartyo.cok guven olmiyo anlayacgn

hormonlu yiyecekler gdo lu
haliyle ne gebeliklerden ne bizden hayir var.kasim annlerini okuyrm 10 kisi doguruyosa en az 3 bebek kuveze giriyo.ya erken dogumdan yada vaktinde dogsa bile bi sorun oldugndan.yani cok tehlikeli hersey allah yardimcimiz olsun

Kızlar bu seker aletınn ıgnesını kaç gnde bı degstrıyosunz.. medıkalcı btek sen kullancaksan bı hafta aynı ıgne kullanablrsn demstı öle yapym bnde haftada bı degatrdm ama ıgne bttı smdı.. sız ne kadr kullanıyosunz

Temzleme suyu falan var ewt bnde bı gotrp baktrıyım sok oluyom snra yuksek cıkınca

Yeni cihaz almaya karar verdim canım.Babamınkinin cubuklari 65 tl.Eczacı arkadasim var.Cihaz cubuklariyla birlikte 50 liraymıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…