2017 Aralık Anneleri

Ayy çok sevindim kuzum bisey olmadığına yaşadığımız kasilmalar neymis o zaman
o sertlesme usg de ikende oldu dr gordu dokundu hatta bu bebek dedi.pozisyon aliyo dedi.o sisen yere bakti usg ile bebegn basi orda dedi basiyla ittiriyo sanirim dedi.bende anlamadım yasadgma gore yalanci kasilma ama dr bebek diyo.ama kaislma olsaydi nst de cikardi nst deykende oldu cunku

En fazla 4 defa delin diyr canım aynı igneyle.

Igne zaten bıkactane cıktı bıttı smdı dktramıbyazdrcam gıdıp medıkaldenmı alvm ben nasıl olck

Canım kasılma olan bölge nst probunun hemen altında mıydı o yuvarlak seyin

Haftada 2 gun olcuyorum canim ama eğer olctugum gün yüksek çıkarsa tekrar bir hafta olcuyorum doktorum oyle ddi delik desik parmaklarim
Parmaktan parmaga bile degsyr.Ben yuksek cıktiginda dusuk gorene kadar deliyorum:)) Off ne zormus yaa

Benim de bebisin birkaç eksiğiyle beşiği kaldı sampuani ıslak mendili deterjani unibaby alacam gorumcem yeni dogum yaptı molfix al diyo onu alırım olmadı ama kendime daha hocbiaey almadim
bi kacgun evet sonra alisti yani ben kendmo korudum cok ayakta kalmdm cok kendmi yormadm kasilma oldukca uzandm oturmdm bile derken duzeldi simdi 35 +2 yim sikntmda yok cnm

Canım kasılma olan bölge nst probunun hemen altında mıydı o yuvarlak seyin
aynen ordaydi elle dokunmadim ama gerilmeden az cok nerde oldgnu anliyodm.dr un dedigi dogru olablr simdi dusununce bebgin sirti soluma ayaklarida sagima kaliyo biraz benm.o sertlesme bazen sagli sollu oluyo sanirim bebek geriniyo o anda bende kasilma saniyrm.ne bilim.baska turlu aciklayamiyrm:)

Anladım canım. Masallah çıkmasın şancı manci henuz

cok yuksekse bence ole yapiyorm:))
:)) Eczacı arkadasima cihaz bozuk olabilir mi dedi.Hemen yüksek mi cıkiyr dedi:)))

Benim de bebisin birkaç eksiğiyle beşiği kaldı sampuani ıslak mendili deterjani unibaby alacam gorumcem yeni dogum yaptı molfix al diyo onu alırım olmadı ama kendime daha hocbiaey almadim

Tamamlıcaz byle byle uste hepsı bırarada olmuyokı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…