2017 Aralık Anneleri

Ya benim açlık sekerim düşmüyor bi turlu 7 ölçüme basladım ve hep acliklar sınır üstü 103 116 99 falan çıkıyo acliklar tokluklar güzel sınır altı onlarda problem yom fikri olan var mı hersey deniyorum açken 2 bardak su icmekte yaramiyo bi işe artık of of hayırlısıyla bi doğursak bebeklerimiz stresli bebek olacak bu gidişle

bana gene iğneler her gun degisecek demisti dr

Dktr degglde satan eczacı dedı bana bı hafta dıye aman ya off bıde herseyını ınceleyp kafamı agrtmayım dıuorm ama bırsuru ölçmusum aynı ıgneyle ıste.. nyse yatn aksam cıkp alrm esmle anca bunun gev gelıcek.. bebıse deterjan falanda alcaktm hepsı bı cıkar aradan

Ara öğünde ne yıyosn cnm ondandr

Canım , benim Ciğer geliştirici ile sorun yokta suyum az benim hareketleri yavaşlarmış iğneden sonra eskisi gibi tekmesi yok bende tabi korkuyorum yarın kontrol var doktorum suyu hala az ise alıcam dedi dahada çok minik

Cnm hakkinda hayirlisi insallah biraz olsun artmistir suyu...

Aynı tartıda kololu cıknca bu tartı bızuk dedgmz gbı sekrler yksek cıknca hemen aletlere atar olduk suçu belkıde

Kızlar ben de kontrole gittim bugün
Suyu az biraz daha azalmış ama sıkıntı yok şimdilik şükür
Bebişim de haftasını yakalamış 1920gram olmuş
Dinlenmenin etkisi olmuş dedi doktorum
Grip olunca rapor alıp okula gidememiştim
Çalışır raporumu da aldım ama 2 hafta sonra kontrolde gelişimi az çıkarsa izne ayrılıcam
Dinlenmek gerçekten fark ettiriyor galiba.
Bir de inş suyumuz 37-38. Haftaları görmemize yardımcı olur
Şu an 32+2yiz

evet avantaj canm da elimden bsy gelmyo demek istdm ben

SMdı netten baktım kurufaslye dengelı ykseltıyoms sekerı yanı önerilirmiş tanıkı asırıya kaçmamak gerekr yınede.. o zamann aksam menusu hazr demektr :)). Hergn ne pişrcem derdı war artk ne yapcagmı ne yıcegımı sastım

Zaten ben hep dıyorm cnm hersey ölculu olck dktr yatman gerk rısklısın demedyse eger.. harekette dnlenmekte yuyruyste ıa yapmakta hepsı orantılı olmalıkı sıkntı cıkmasın

Barbunya yedim gecen evde sekerim normal cıktı .Annemde yedim bugun 150 cktı.Hakikaten biz ne yiyip icicez ya.

Valla bende devlet memuruyum ama oyle bi yardim varmi bilmiyorum bile.
Isyerinden bi form var onu isteyeceksin doldurup aile sosyal politikalara vereceksin yada yazıyla gonderecekler. Bir defaya mahsus alınan yardımı soruyorsaniz bu şekilde birde anne yada baba biri alıyor bu yardımı bizde o şekilde aldı arkadaşım

Benimde hep oyle cikiyor sabah aclik degerleri,kahvaltidan sonra yuruyus yaptigimda ogle ve aksam acliklar direkt dusuyor,80 civari mesela,demekki dedim yuruyusle ilgisi var.
Ama bi sabâh kahvaltidan once yurudum,once 105,yuruyus sonrasi 112 cikti.Anlamiyorum artik.

Barbunya yedim gecen evde sekerim normal cıktı .Annemde yedim bugun 150 cktı.Hakikaten biz ne yiyip icicez ya.

Walla bule bule ıdare etcez napalım allah beternden korusun.. asıl dogmdan snra duzelmezse yandık ondan korkuyorm

Ben de ogle yemeginden hemen sonra yuruyuse gittim.1 km yurudum.Sonuc husran.Yurumek de yaramadı bugun.Cihazı elime almaya korkuyom artik(

Sürprizz.. yarın mısafırım gelckk sabahtan baslatm hazrlıga artık .. buhunde temzlıgı hallederm ınsallah.. yarnda onlar gelene kadr yemk hazrlarm

Güzel haberlerle dönersin umarım bekliyoruz.
Sağol canım benim yeni geldim çok mutlu oldum köfte dudaklımı gördüm 1.890 gr olmuş kuzum yemeye dur diyeceksin dedi iri dedi sağlığı yerinde çok şükür gerisi boş Elhamdülillah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…