- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
Düzelir inşallah böyle yaşamak çok zorWalla bule bule ıdare etcez napalım allah beternden korusun.. asıl dogmdan snra duzelmezse yandık ondan korkuyorm
Gözün aydın kuzum iyi haberlerle gelmişsin çok şükür ❤ay ne yoruldum bugun bi endokrin bi kadin dogum bi nst.bebiyi buda 1900 olctu ya devletteki ya bu eksik olctu gibi geldi bana farkli farklı olcumelri cunku.
nst ye bagaldilar mafetti beni bebi sag tarafa yatirdilar bide ne kasikyan hayir kaldi ne yumurtaliklarmdan:)) basti tekmeyi.karin agrilarmn sebebide cok vurmasiyms.
o sertlik icinde bebegn pozisyon alması dedi kasilma degilmis.gosterdgm yerde de kafası var bebegin kafasyla ittirydr dedi.anlamadim gitti vu kasilma muhabbetni ama genede sanci cikmadk nst de.
2 hafta sonra cagirdi coraspini birakip igneye basliycz dedi.coraspin kullananlar vardi aramizfa sizde igneye gectnz mi
Düzelir inşallah böyle yaşamak çok zorpatates kızartması kumpir waffle çok özledim eşime hastaneden cikarken bana kumpir getir çiçek falan istemiyorum diyorum
Sağol canım benim yeni geldim çok mutlu oldum köfte dudaklımı gördüm 1.890 gr olmuş kuzum yemeye dur diyeceksin dedi iri dedi sağlığı yerinde çok şükür gerisi boş Elhamdülillah ❤
Benim seker yuklemesi yaptirmadan cok once yukseklik cıkti toklukta.Kalırsa benim kalır.Gebelik sekeri geciciymis canim.
Mrb o dogum parasi dedigin sanirim aile sosyal politikalar bakanligina bagli sosyal yardimlasma biriminden veriliyor ikemetgaha bagli. Kaymakmligin icinde faln oluyor sanirim. Ilk cocuk 300, 2.cocuk 400 faln die artiyor. Herkeze verilen bir para.Benim bahsettiğim ilk toplu alınan.maasa yansıyan değil:)
Canım benim şimdi 30+6 ama sana bişey diyeyim mi sağlığı yerinde olsun yeter bana çocuğun 5 kilo dese ne olacak sağlığı yerinde olmadıktan sonra önemli olan iyi olması bak benim ikinci kuş kadar doğdu sarılıktan 2.500 e düştü şimdi bi gör en zıpırı o, sen kiloya bakma yavruların canı yerinde iyi olsun inan gerisi boşMasallah cnm bn 32+6 olcm cuma gunu senn kıloda olsa sukretcem :))
Canım benim şimdi 30+6 ama sana bişey diyeyim mi sağlığı yerinde olsun yeter bana çocuğun 5 kilo dese be olacak sağlığı yerinde olmadıktan sonra önemli olan iyi olması bak benim ikinci kuş kadar doğdu sarılıktan 2.500 e düştü şimdi bi gör en zıpırı o, sen kiloya bakma yavruların canı yerinde iyi olsun inan gerisi boş
Bol su iç canım ihmal etme ben bugun 33.0 haftam yarın alabilir doktorum suyum eger sınırın altına geldiyse. Ciğer geliştirici vurdu 32.4 teKızlar ben de kontrole gittim bugün
Suyu az biraz daha azalmış ama sıkıntı yok şimdilik şükür
Bebişim de haftasını yakalamış 1920gram olmuş
Dinlenmenin etkisi olmuş dedi doktorum
Grip olunca rapor alıp okula gidememiştim
Çalışır raporumu da aldım ama 2 hafta sonra kontrolde gelişimi az çıkarsa izne ayrılıcam
Dinlenmek gerçekten fark ettiriyor galiba.
Bir de inş suyumuz 37-38. Haftaları görmemize yardımcı olur
Şu an 32+2yiz
bisey olmaz beya.olmus artik bundsn sonrakileri ole yaparsnDktr degglde satan eczacı dedı bana bı hafta dıye aman ya off bıde herseyını ınceleyp kafamı agrtmayım dıuorm ama bırsuru ölçmusum aynı ıgneyle ıste.. nyse yatn aksam cıkp alrm esmle anca bunun gev gelıcek.. bebıse deterjan falanda alcaktm hepsı bı cıkar aradan
sadece sabahki aclij mi butun acliklar mi.meyvelern yaninda yogurt ye ceviz ye.ara ogununle yemeğin arasinda 2 saat ara olcak.ama 99 falan da iyi benmde en az 87 cikiyo ama 92 96 98 bunlara normal diyoYa benim açlık sekerim düşmüyor bi turlu 7 ölçüme basladım ve hep acliklar sınır üstü 103 116 99 falan çıkıyo acliklar tokluklar güzel sınır altı onlarda problem yom fikri olan var mı hersey deniyorum açken 2 bardak su icmekte yaramiyo bi işe artık of ofhayırlısıyla bi doğursak bebeklerimiz stresli bebek olacak bu gidişle
bi sevdiğim koy sutum vardi esim taa gider ciftlikten alirsi onu da yasakladilar.almis bana yarim yagli sutBarbunya yedim gecen evde sekerim normal cıktı .Annemde yedim bugun 150 cktı.Hakikaten biz ne yiyip icicez ya.
masallah kizceye.sen yeme annem seninkiler tosuncuk doguyo goturmesn kaburgalari bu kizcede:)) sezeryansan ye gitsin:))Sağol canım benim yeni geldim çok mutlu oldum köfte dudaklımı gördüm 1.890 gr olmuş kuzum yemeye dur diyeceksin dedi iri dedi sağlığı yerinde çok şükür gerisi boş Elhamdülillah ❤
kiz arada yemeklern icine koy bana o kadrdan bisey olmaz dedi dr.bende doger abalama siparis verdim koskadan pasta istiyrm altin getirme bana diye :))) bide tatliDüzelir inşallah böyle yaşamak çok zorpatates kızartması kumpir waffle çok özledim eşime hastaneden cikarken bana kumpir getir çiçek falan istemiyorum diyorum
sagol kuzum seninde cok sukir guzel haber aldikGözün aydın kuzum iyi haberlerle gelmişsin çok şükür ❤
Canım ben hacışakir kullanıyorum çokta memnun kaldım misler gibi sabun kokuyo minişimin çamaşırlarıHayrlısı olsn cnm benm kıyafetler yıkancak daha bı deyerjam bulamadım dun gırdgm yerde hacasakır varms alsamydım acaba
Canım ben hacışakir kullanıyorum çokta memnun kaldım misler gibi sabun kokuyo minişimin çamaşırları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?