2017 Aralık Anneleri

Walla bule bule ıdare etcez napalım allah beternden korusun.. asıl dogmdan snra duzelmezse yandık ondan korkuyorm
Düzelir inşallah böyle yaşamak çok zor patates kızartması kumpir waffle çok özledim eşime hastaneden cikarken bana kumpir getir çiçek falan istemiyorum diyorum

Gözün aydın kuzum iyi haberlerle gelmişsin çok şükür ❤

Düzelir inşallah böyle yaşamak çok zor patates kızartması kumpir waffle çok özledim eşime hastaneden cikarken bana kumpir getir çiçek falan istemiyorum diyorum

:)) gecen gn yazmstm patates yemegı yaptm esıme sayılı 5 yada 6 adet yedm baya yukseltmstı cnm nısasta oldgndan ck ykseltıyor allah buyuk bakalm ınsallah duser

Sağol canım benim yeni geldim çok mutlu oldum köfte dudaklımı gördüm 1.890 gr olmuş kuzum yemeye dur diyeceksin dedi iri dedi sağlığı yerinde çok şükür gerisi boş Elhamdülillah ❤

Masallah cnm bn 32+6 olcm cuma gunu senn kıloda olsa sukretcem :))

Benim seker yuklemesi yaptirmadan cok once yukseklik cıkti toklukta.Kalırsa benim kalır.Gebelik sekeri geciciymis canim.

Ewt gebelık sekerı adı ustnde gebelkten dolayı yukseltms belkı benımde kalr gecen sene bı ara detaylı baklmadı ama caya sekr galan atma demstı dktr o zamandan var belkıde yoklk galan baklmamstı

Kzlar sureklı yemek yazıyorm ama kusura bakmayın nolr gercı yazdklarm cogumz seker sorunu oldugu ıcın anca bızım yedıgımz seyler ekstra can cekecek bısey yk ama yınede rahatsz olan varsa sylesn hakka grmeyeyum.. yarn mısafrlere snları yapuyım dıyorm nasl szce

Mercımek cırba
Bulgr pılav
Yesıl fasulye
Coban salata
Yogrt

Yeter dımı masrafta uapamam cnku bebıse harcadık hep bıde bnları bnde yıyeblrm dıye

Benim bahsettiğim ilk toplu alınan.maasa yansıyan değil:)
Mrb o dogum parasi dedigin sanirim aile sosyal politikalar bakanligina bagli sosyal yardimlasma biriminden veriliyor ikemetgaha bagli. Kaymakmligin icinde faln oluyor sanirim. Ilk cocuk 300, 2.cocuk 400 faln die artiyor. Herkeze verilen bir para.

Masallah cnm bn 32+6 olcm cuma gunu senn kıloda olsa sukretcem :))
Canım benim şimdi 30+6 ama sana bişey diyeyim mi sağlığı yerinde olsun yeter bana çocuğun 5 kilo dese ne olacak sağlığı yerinde olmadıktan sonra önemli olan iyi olması bak benim ikinci kuş kadar doğdu sarılıktan 2.500 e düştü şimdi bi gör en zıpırı o, sen kiloya bakma yavruların canı yerinde iyi olsun inan gerisi boş

Yk cnm zaten ben 4 kılo olsn galan ıstemıyorm yanı saglıkta sıkntı olmasnda zayflar saglıksz kılolu saglklı yada tam tersı dıye bı durum yok

Bol su iç canım ihmal etme ben bugun 33.0 haftam yarın alabilir doktorum suyum eger sınırın altına geldiyse. Ciğer geliştirici vurdu 32.4 te

Mrb kizlar bisey sormak istyorum dun gun boyu kistrmaktan bebek hareketlerine dikkat etmedim. Gece de hep bekledim hareket etsin die. Kalkip sut faln ictim. 3 oldu gece uyuyamadim. Ama kucuk hareket etti. Simdi gunduz yine cok fazla hissedemiuorum. Artik normalmi hareketszlikler. Yoksa doktora gitmelimuyim. Emin olamadim. 34.haftama gircem yarin.

bisey olmaz beya.olmus artik bundsn sonrakileri ole yaparsn

sadece sabahki aclij mi butun acliklar mi.meyvelern yaninda yogurt ye ceviz ye.ara ogununle yemeğin arasinda 2 saat ara olcak.ama 99 falan da iyi benmde en az 87 cikiyo ama 92 96 98 bunlara normal diyo

Barbunya yedim gecen evde sekerim normal cıktı .Annemde yedim bugun 150 cktı.Hakikaten biz ne yiyip icicez ya.
bi sevdiğim koy sutum vardi esim taa gider ciftlikten alirsi onu da yasakladilar.almis bana yarim yagli sut onuda yasakalrlar yakinda bi suya kalırım onu da elimden almasalar bari :))

Sağol canım benim yeni geldim çok mutlu oldum köfte dudaklımı gördüm 1.890 gr olmuş kuzum yemeye dur diyeceksin dedi iri dedi sağlığı yerinde çok şükür gerisi boş Elhamdülillah ❤
masallah kizceye.sen yeme annem seninkiler tosuncuk doguyo goturmesn kaburgalari bu kizcede:)) sezeryansan ye gitsin:))

kiz arada yemeklern icine koy bana o kadrdan bisey olmaz dedi dr.bende doger abalama siparis verdim koskadan pasta istiyrm altin getirme bana diye :))) bide tatli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…