- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
bisey olmaz beya.olmus artik bundsn sonrakileri ole yaparsn
bi sevdiğim koy sutum vardi esim taa gider ciftlikten alirsi onu da yasakladilar.almis bana yarim yagli sutonuda yasakalrlar yakinda bi suya kalırım onu da elimden almasalar bari :))
Mrb kizlar bisey sormak istyorum dun gun boyu kistrmaktan bebek hareketlerine dikkat etmedim. Gece de hep bekledim hareket etsin die. Kalkip sut faln ictim. 3 oldu gece uyuyamadim. Ama kucuk hareket etti. Simdi gunduz yine cok fazla hissedemiuorum. Artik normalmi hareketszlikler. Yoksa doktora gitmelimuyim. Emin olamadim. 34.haftama gircem yarin.
Molfix al canım yenidoğan göbek bağı oyuntulu.Bende yarın bebisimin eksiklerrini tamamlayıp yikatacam insallah giymeyi nsip eder yuce rabbim ama daha kendime hicbosey almadım bi de bebis için molfix mi yoksa primami alsam karar veremedim
Sezeryan olmaz inşAllahhhh canım yaa evde kızçe çok sezeryan olursam kim dolanacak peşlerinde:)) yimee yime dedi doktor yollarda açlıktan ağlayacaktım eşime yalvardım ne olur simit al bana diye çocuk bi yandan tepiniyor içimde açlıktan ben arabada eşim yazık mecbur durdu aldı sesim kesildi kız bu açlık delirtecek elimde değil :))masallah kizceye.sen yeme annem seninkiler tosuncuk doguyo goturmesn kaburgalari bu kizcede:)) sezeryansan ye gitsin:))
Sezeryan olmaz inşAllahhhh canım yaa evde kızçe çok sezeryan olursam kim dolanacak peşlerinde:)) yimee yime dedi doktor yollarda açlıktan ağlayacaktım eşime yalvardım ne olur simit al bana diye çocuk bi yandan tepiniyor içimde açlıktan ben arabada eşim yazık mecbur durdu aldı sesim kesildi kız bu açlık delirtecek elimde değil :)) önemli olan sağlıklı olmaları annem gerisi inan boşmasallah kizceye.sen yeme annem seninkiler tosuncuk doguyo goturmesn kaburgalari bu kizcede:)) sezeryansan ye gitsin:))
90 yüksek bir değer mi? Umarım kuzucuk dayanacak. Rahmin kasılmasından bahsediyorlar büyük ihtimalle.Ben hastaneden geldim kızlar. Nst de 2 kere 40lara çıktı bir kere 90 küsüre. Perşembe yine gel dedi doktor.
Kızlar kasık ağrısı demissiniz. Adet sancısı gibi bir agri mi. Bende uzun süredir var o. Sancıyla birlikte oluyor bazen, bazen yatarken ya da gün içinde falan.
Evet canım cuma kontrolden sonra yazmıştım hatırlarsan o sertleşmeler için doktorum bebek hareketleri onlar demişti bana da artık büyüdükleri için hareketlerini böyle hissediyoruzay ne yoruldum bugun bi endokrin bi kadin dogum bi nst.bebiyi buda 1900 olctu ya devletteki ya bu eksik olctu gibi geldi bana farkli farklı olcumelri cunku.
nst ye bagaldilar mafetti beni bebi sag tarafa yatirdilar bide ne kasikyan hayir kaldi ne yumurtaliklarmdan:)) basti tekmeyi.karin agrilarmn sebebide cok vurmasiyms.
o sertlik icinde bebegn pozisyon alması dedi kasilma degilmis.gosterdgm yerde de kafası var bebegin kafasyla ittirydr dedi.anlamadim gitti vu kasilma muhabbetni ama genede sanci cikmadk nst de.
2 hafta sonra cagirdi coraspini birakip igneye basliycz dedi.coraspin kullananlar vardi aramizfa sizde igneye gectnz mi
aynen ya markettekilern tadi da kotu.sabhalri market sutu ondan sonra koy sutu icerim bende :))Ben ıcıyom köy sutu walla haze gıda alma dıyo dıyetsyen e markettekı sut işlenmş süt hazr gıda soncta
sorma bende hastanede esime cemkirdim hep bi pogaca almadn ac biraktin bizi diye :)) yasak deyip durdu bide diyo tost alaym sanki dedim tost daha hafif bisey :)) dr da diyo diyetle 2 kilo nasil aldin dicektim gece yarisi sende kalk yemek ye ezanla mutakiben gor bak nasil aliyosn kiloyu :)))Sezeryan olmaz inşAllahhhh canım yaa evde kızçe çok sezeryan olursam kim dolanacak peşlerinde:)) yimee yime dedi doktor yollarda açlıktan ağlayacaktım eşime yalvardım ne olur simit al bana diye çocuk bi yandan tepiniyor içimde açlıktan ben arabada eşim yazık mecbur durdu aldı sesim kesildi kız bu açlık delirtecek elimde değil :))
Canimm merhaba ben 31.haftadaydum bebeğim 2300 e yakın cıktıSağol canım benim yeni geldim çok mutlu oldum köfte dudaklımı gördüm 1.890 gr olmuş kuzum yemeye dur diyeceksin dedi iri dedi sağlığı yerinde çok şükür gerisi boş Elhamdülillah ❤
dogruyms demekki canim anlayamiyrz iste yecek hesa oldugmz icin.Evet canım cuma kontrolden sonra yazmıştım hatırlarsan o sertleşmeler için doktorum bebek hareketleri onlar demişti bana da artık büyüdükleri için hareketlerini böyle hissediyoruz
aynen ya markettekilern tadi da kotu.sabhalri market sutu ondan sonra koy sutu icerim bende :))
Canimm merhaba ben 31.haftadaydum bebeğim 2300 e yakın cıktıhatta ben doktora dedim sanki biraz kilolu diye.doktorda sorun var vs demedi.cok korkuyorum çok kilolu doğar diye
:))) alemsin yaa zaten hep bu gece kalkıp yemeleri yüzünden böyle oluyor :)))sorma bende hastanede esime cemkirdim hep bi pogaca almadn ac biraktin bizi diye :)) yasak deyip durdu bide diyo tost alaym sanki dedim tost daha hafif bisey :)) dr da diyo diyetle 2 kilo nasil aldin dicektim gece yarisi sende kalk yemek ye ezanla mutakiben gor bak nasil aliyosn kiloyu :)))
sorma bende hastanede esime cemkirdim hep bi pogaca almadn ac biraktin bizi diye :)) yasak deyip durdu bide diyo tost alaym sanki dedim tost daha hafif bisey :)) dr da diyo diyetle 2 kilo nasil aldin dicektim gece yarisi sende kalk yemek ye ezanla mutakiben gor bak nasil aliyosn kiloyu :)))
Kesinlikle kullanma canım yumuşatıcı doktorlar önermiyor onların tenleri çok hassas. Ben zaten yıllardır yumuşatıcı kullanmıyorum.Bıde ayrıyeten yumusatıcı aldnzmımkzkar bn almayı dsnmuyorm ya zatn bebek deterjanı ıle yıkıcazya yumusaknyapmazmı bıde ekstrafan yumusatıcı ne kadrda olsa kmyasal soncta
:))) alemsin yaa zaten hep bu gece kalkıp yemeleri yüzünden böyle oluyor :)))
Kesinlikle kullanma canım yumuşatıcı doktorlar önermiyor onların tenleri çok hassas. Ben zaten yıllardır yumuşatıcı kullanmıyorum.
kiz ben hamur isine pek duskun oldun bu hamilelikte ama bi tane olsa da yetiyo.arkadsm cagirdi mesela oturmaya simdi aksam yemeginde çorba ictim sadece biseyler yersem agir gelmesin diyem.kendimi gurme gibi hiaseodyrm zrvk aliyrm yemekten :)) kafayi yedirdi bu diyet banaBn hastaneye gıderken elma dılımleyp gotururuorm orda acıkıpta yasak sehlere dalmayım dıye pogacada ıkınyıceksem bır yıyorm bylelıkle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?