2017 Aralık Anneleri

Canimm merhaba ben 31.haftadaydum bebeğim 2300 e yakın cıktı hatta ben doktora dedim sanki biraz kilolu diye.doktorda sorun var vs demedi.cok korkuyorum çok kilolu doğar diye
Valla cihaz yanlış ölçmediyse sen bi 6,7 kilo doğurursun :) ben en büyük kızımla kıyaslıyorum hafta olarak kilosunu aynı hafta ölçümü onu geçmiş şimdiki, ki büyük kızım 4.850 doğdu :))) ama belkide kilo alımı yavaşlayacak 3 kilo doğr belkide onu Allah bilir canım onun için kilolu olur demiyorum şimdiki bebeğim, bide şaka bi yana bi kontrole git bi baktır

Oncden bnde yıyodm ama ıkı haftadr galan uyansmda sut yada elma yıyorm sız ne yıyosunuz
Ben ne bulursam yiyorum affetmiyorum :)) ama süt çok içiyorum, bide bak kuzum ben diğer hamileliklerimde kilolu doğan kızımda bişey bulup yiyemezdim Allah işte iri doğdu ama öbürlerinde herşeyi yedim 3,250 gr mı geçmediler tamamen alakasız bence kimi bebeğe yatıyor kimine yaramıyor benim hepsinde farklı işte

Bnde almayı dsnmuyorm cnm yumusatıcı gerk yk bncede.. azcık elma sırkesı koyarm belkı yumusakmolsn dıye kokusuda cıkmaz az koyarsam hem deterjan bastrr sırkeyı
Ben de sirke kullanırım bazen bir ara migrosta kokusuz sirke satılıyordu ondan alıyordum.Hem makineyi temizliyor hem dezenfekte etkisi var.

Bol su iç canım ihmal etme ben bugun 33.0 haftam yarın alabilir doktorum suyum eger sınırın altına geldiyse. Ciğer geliştirici vurdu 32.4 te
Aynen canım
Günde 3lt yi geçsin dedi bende günde en az 3lt içmişimdir
Ama artma olmamış
İnşallah azalmamıştır tatlım senin de
Azıcık daha bekler

İşte buna çok pis kahkaha attım gurme hee kız gel yemekteyiz programı na katılalım öleceğim gülmekten :)))

Selamlar kizlar uzun zamandir girmiyordum kkya. Ben 32+3um bugun doktor 2hafta once suyun azaldigin söyledi. 100cmdi. Bugun yine gittim 86cm olmus. Gunde 3lt su iciyorum hergun havuc suyu da yapiyorum ama fayda etmemis.
Ne kadar daha dayanir bebegim merak ediyorum. Ciger gelistirici de vuruldu bugün.
Cok da üzgünüm.
Hayirlisi hakkimizda...

Canımmm +-300 farkeder dedi doktorum.yani daha fazla farketmiyormus ciddi mısın...bende diyete mı girsm bisey yemesem. Birde canım gelişimi +2 hafta önde gidiyo dedi bakalım inşallah sorun olmaz

Canımmm +-300 farkeder dedi doktorum.yani daha fazla farketmiyormus ciddi mısın...bende diyete mı girsm bisey yemesem. Birde canım gelişimi +2 hafta önde gidiyo dedi bakalım inşallah sorun olmaz
Canım korkma bişey olmaz bide bir an önce kontrole git bi öğren nasıl durumu, benimde 1 hafta önden dedi ama cihaz son modeldi, tabi ki 6,7 kilo doğmaz o işin şakası canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…