Küçük paket almak lazım.10güne düşer ama günde birkaç kez değiştireceğiz.Gobek bagi 10 güne düşer diyorlar o zaman kacli alsam ki şimdi fazla alsam elimde kalmaz mi
:)) yapalim kiz ben gebelkten önce sigara içiydm o da hic yemek yedirmiyodu bana iki kasikla doyardim.esim beni suan yemek yerken izliyo istahi aciliyoms adamn.bide diyo bana aldik manken gibi oldu tanker gibi :)İşte buna çok pis kahkaha attım gurme hee kız gel yemekteyiz programı na katılalım öleceğim gülmekten :)))
:)) ye ye afiyet olsu kuzum.acikinca cok tatli oluyo vallahSen dedin ya salçalı ekmek diye şimdi onu hunharca yiyorum nasıl canım çekti gören olsa sanki pirzola yiyorum sanacak o kadar lezzetli :)))
Küçük paket alayım o zmaan canim hem de test etmiş olurum alerji falan yapıyor muKüçük paket almak lazım.10güne düşer ama günde birkaç kez değiştireceğiz.
Ya bende sizdeki şu iştah yok diyetle midem iyice kuculdu:)) ye ye afiyet olsu kuzum.acikinca cok tatli oluyo vallah
Canım bn de az önce geldim doktordan 31. Haftaya giriyorum 2256 gram cıktı bna da çok gibi geldi kilosu normal mi diye sordum 10 gün ilerde gidiyor bebek dedi korkmali miyim diye sordum yok dedi sadece zamanından daha ilerde dedi. Haftaya kendi doktoruma randevum var ona tekrar soracağım. Bu devlet hastanesi doktorları çok korkutuyorlarCanimm merhaba ben 31.haftadaydum bebeğim 2300 e yakın cıktıhatta ben doktora dedim sanki biraz kilolu diye.doktorda sorun var vs demedi.cok korkuyorum çok kilolu doğar diye
Bende dalan roxy matikle yıkadım canım
Sabun kokusunu da çok severim zaten
Mis gibi
Yumuşatıcı kendimize de kullanmıyorum
Ben de sirke kullanırım bazen bir ara migrosta kokusuz sirke satılıyordu ondan alıyordum.Hem makineyi temizliyor hem dezenfekte etkisi var.
Ben de yanıma elma ceviz fındık havuç alıyorum
Ben ne bulursam yiyorum affetmiyorum :)) ama süt çok içiyorum, bide bak kuzum ben diğer hamileliklerimde kilolu doğan kızımda bişey bulup yiyemezdim Allah işte iri doğdu ama öbürlerinde herşeyi yedim 3,250 gr mı geçmediler tamamen alakasız bence kimi bebeğe yatıyor kimine yaramıyor benim hepsinde farklı işte
salcali ekmek yada sut icyrm bu sabah alti da kalkip yumurta pisirdim
kiz ben hamur isine pek duskun oldun bu hamilelikte ama bi tane olsa da yetiyo.arkadsm cagirdi mesela oturmaya simdi aksam yemeginde çorba ictim sadece biseyler yersem agir gelmesin diyem.kendimi gurme gibi hiaseodyrm zrvk aliyrm yemekten :)) kafayi yedirdi bu diyet bana
Armut ve havuçta ye mutlaka amin bakalım ne diyecek yarın hazırlık yapıyorum bende bavulumuzu evi toparlıyorum hayırlısı hakkımızdaAynen canım
Günde 3lt yi geçsin dedi bende günde en az 3lt içmişimdir
Ama artma olmamış
İnşallah azalmamıştır tatlım senin de
Azıcık daha bekler
Aynen canım
Günde 3lt yi geçsin dedi bende günde en az 3lt içmişimdir
Ama artma olmamış
İnşallah azalmamıştır tatlım senin de
Azıcık daha bekler
Benimde aynı canımSelamlar kizlar uzun zamandir girmiyordum kkya. Ben 32+3um bugun doktor 2hafta once suyun azaldigin söyledi. 100cmdi. Bugun yine gittim 86cm olmus. Gunde 3lt su iciyorum hergun havuc suyu da yapiyorum ama fayda etmemis.
Ne kadar daha dayanir bebegim merak ediyorum. Ciger gelistirici de vuruldu bugün.
Cok da üzgünüm.
Hayirlisi hakkimizda...
Ya bende sizdeki şu iştah yok diyetle midem iyice kuculdu
Canim seker yok mu sende çok az su iciyorsun günde 3 litre su icmen lazimYa sıcakta ıcılıyoduda smdı bn aksama kadr en fazla 7 8 bardak ıcıyormdr heralde onuda zorla yanı
:))) aynen kuzum miğdemi ters çeviriyorlar sanki bende hiç dayanamıyorum ne olxak böyle hiç bilmiyorum:)) yapalim kiz ben gebelkten önce sigara içiydm o da hic yemek yedirmiyodu bana iki kasikla doyardim.esim beni suan yemek yerken izliyo istahi aciliyoms adamn.bide diyo bana aldik manken gibi oldu tanker gibi :)
kiz saka bi yana boyle aclik olmaz midem agriyo acikinca.suan 91 im 100 olurum dokguma kadr
Aynen canim ana ogun yiyoruz 2 saat sonra ara için gelince ben acikmamis oluyorum mecburiyetten yiyorumBnde ara öğün yıyorzya tam acıkmadan yetıyo bana
Aynen canım aynı anneden farklı farklı kilolarda çocuklar doğdu işte boşuna germeyin ikiside büyüyorAynn bız bazen bosa stres yapıyorz olacagına varıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?