2017 Aralık Anneleri

:))) aynen kuzum miğdemi ters çeviriyorlar sanki bende hiç dayanamıyorum ne olxak böyle hiç bilmiyorum
Bende açılmak istiyorum ama açlık duygusu az bisey vardı şimdi diyetle o da gitti bu diyet yuzune kilo da veriyorum insallah bebeğim alıyordur kilo herhalde doğuma kadar 52 53 e düşerim

Oyyy MaşAllahhh bencede bi sor, ven bu sefer özele gittim ama sıradan bir yere gitmedim çok araştırdım dru onun için güveniyorum devlete bakma zaten bi hoşlar onlar

Bende açılmak istiyorum ama açlık duygusu az bisey vardı şimdi diyetle o da gitti bu diyet yuzune kilo da veriyorum insallah bebeğim alıyordur kilo herhalde doğuma kadar 52 53 e düşerim
Yok kuzum hamilelikde böyle oldu ama hergün aynı değilim değişiyor bazen ama açıldığı zaman tam açılıyor hakim olamıyorum, bak bebeğinin sağlığı önemli valla kilosu falan boş dr yeme dedi, yeni doğumdan gelmiş çocuk 4 kilo doğmuş nefes almakta zorlandığı için küveze koymuşlar onun için kilolu çocuk sağlıklı anlamına gelmiyor takılma canım sen o kısmına

Valla bn de anlamadım hatta kilo almayacak diyorlardı cunku türk kahvesi iciyorum hergun telvesini flan kasikliyorum muz çok yedim blki ondan olmustr

Evet kızlar muz çok aldırıyor.anneye de bebeğe de ama tabiki bebeğe aldırdığı için yemeliyiz

Canımmm devlet öyle ya.ben devlete gittim kilosu orda 2700 cıktı düşün şok oldum şok sonra kendi doktoruma gittim orda 2300 e yakın cıktı.sonra devletteki sizde şeker mı var dedi ki bende öyle bişey yok yani.suyun fazla dedi.sezeryab olabilirsin dedi.ozelde doktorum çok şükür ondan Allah razı olsun.hayir bebek de sorun yok.sende de şeker yok.suyun da fazla değil normal dedi.genetik olabilir dedi.bizim aile de yapılıdır biraz boy uzun yapılı babası 1.90 zaten...yani düşünecek olursak feneri faktör çok etkili.ben çok tirstim şekerli şeyler yemiyorum pek.gunde zaten 3 litrwden aşağı su içmem. Ne yapalım kuzumm bizimkilerde böyle olacak demek ki. Sağlıklı oluşumlarda:) bakalım bir dahaki kontrolde nasıl çıkacak...bana sanko 3.500 doğacak givi geliyor.cok almayacak givi geliyor.

az kaldi az ondan sonra gecicek dimi bu aclik olayi.gerci emzirincede cok acıkiyms insan anca seneye kilo verirz biz.bebiler sagolsun verirz napalm
Geçecek canım ama şmyke bi dueum var emzirme döneminde yediğin yaramıyor çünkü süt üretiyorsun sürekli bebek bu sefer sütten alıyor herşeyi onun için daha kolay kilo veriyorsun

Kzlar test edıldı onaylandı kurufaslye coban salata ıkı dılım ekmek 123 cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…