Bende açılmak istiyorum ama açlık duygusu az bisey vardı şimdi diyetle o da gitti bu diyet yuzune kilo da veriyorum insallah bebeğim alıyordur kilo herhalde doğuma kadar 52 53 e düşerim:))) aynen kuzum miğdemi ters çeviriyorlar sanki bende hiç dayanamıyorum ne olxak böyle hiç bilmiyorum
Oyyy MaşAllahhh bencede bi sor, ven bu sefer özele gittim ama sıradan bir yere gitmedim çok araştırdım dru onun için güveniyorum devlete bakma zaten bi hoşlar onlarCanım bn de az önce geldim doktordan 31. Haftaya giriyorum 2256 gram cıktı bna da çok gibi geldi kilosu normal mi diye sordum 10 gün ilerde gidiyor bebek dedi korkmali miyim diye sordum yok dedi sadece zamanından daha ilerde dedi. Haftaya kendi doktoruma randevum var ona tekrar soracağım. Bu devlet hastanesi doktorları çok korkutuyorlarkendi doktorum hiç diyet vermemişti bu direk diyet yap fln dedi .
Yok kuzum hamilelikde böyle oldu ama hergün aynı değilim değişiyor bazen ama açıldığı zaman tam açılıyor hakim olamıyorum, bak bebeğinin sağlığı önemli valla kilosu falan boş dr yeme dedi, yeni doğumdan gelmiş çocuk 4 kilo doğmuş nefes almakta zorlandığı için küveze koymuşlar onun için kilolu çocuk sağlıklı anlamına gelmiyor takılma canım sen o kısmınaBende açılmak istiyorum ama açlık duygusu az bisey vardı şimdi diyetle o da gitti bu diyet yuzune kilo da veriyorum insallah bebeğim alıyordur kilo herhalde doğuma kadar 52 53 e düşerim
Canım bn de az önce geldim doktordan 31. Haftaya giriyorum 2256 gram cıktı bna da çok gibi geldi kilosu normal mi diye sordum 10 gün ilerde gidiyor bebek dedi korkmali miyim diye sordum yok dedi sadece zamanından daha ilerde dedi. Haftaya kendi doktoruma randevum var ona tekrar soracağım. Bu devlet hastanesi doktorları çok korkutuyorlarkendi doktorum hiç diyet vermemişti bu direk diyet yap fln dedi .[/Q
Masallah annesi nasıl bakıyorsun miniğine o kadar?
senin bunyeyle alakalidr canim.cok kiloda iyi degil bebegn alsin saglikla olsun o yeter.seker olmasa gecede ye dicem ama seker var isteYa bende sizdeki şu iştah yok diyetle midem iyice kuculdu
ay bide onu koy ekmegiyle yapcan neyse susayim ben :)) aclik basima vurduSalçalı rkmek hıc yemedım ben yanı cocklugmdada derler ya hep duyarm salcalı ekmek alt sokakta yerdk galan dıye hc denemedım :))
Ayva yükseltiyor mu canımAma bu sayede saglksız beslenmedık dımı aburcubur hazr gıdalar va bısuru zararlu seyıde yemedık
yani canim simdiye 100 u gecmistm ben.abur cuburu cok seviurm hamur isini.iyi oldu bi yandan cok kilo almadikAma bu sayede saglksız beslenmedık dımı aburcubur hazr gıdalar va bısuru zararlu seyıde yemedık
az kaldi az ondan sonra gecicek dimi bu aclik olayi.gerci emzirincede cok acıkiyms insan anca seneye kilo verirz biz.bebiler sagolsun verirz napalm:))) aynen kuzum miğdemi ters çeviriyorlar sanki bende hiç dayanamıyorum ne olxak böyle hiç bilmiyorum
Inşallah canimm...gidicem yine tedirgin oluyorum.Canım korkma bişey olmaz bide bir an önce kontrole git bi öğren nasıl durumu, benimde 1 hafta önden dedi ama cihaz son modeldi, tabi ki 6,7 kilo doğmaz o işin şakası canım benim
:)) Muz cok kilo yapıyormuş evet. Saglıkla gelsin inş. canımValla bn de anlamadım hatta kilo almayacak diyorlardı cunku türk kahvesi iciyorum hergun telvesini flan kasikliyorummuz çok yedim blki ondan olmustr
Evet kızlar muz çok aldırıyor.anneye de bebeğe deama tabiki bebeğe aldırdığı için yemeliyiz
Ayva yükseltiyor mu canım
ay bide onu koy ekmegiyle yapcan neyse susayim ben :)) aclik basima vurdu
Canımmm devlet öyle ya.ben devlete gittim kilosu orda 2700 cıktı düşün şok oldum şokCanım bn de az önce geldim doktordan 31. Haftaya giriyorum 2256 gram cıktı bna da çok gibi geldi kilosu normal mi diye sordum 10 gün ilerde gidiyor bebek dedi korkmali miyim diye sordum yok dedi sadece zamanından daha ilerde dedi. Haftaya kendi doktoruma randevum var ona tekrar soracağım. Bu devlet hastanesi doktorları çok korkutuyorlarkendi doktorum hiç diyet vermemişti bu direk diyet yap fln dedi .
Geçecek canım ama şmyke bi dueum var emzirme döneminde yediğin yaramıyor çünkü süt üretiyorsun sürekli bebek bu sefer sütten alıyor herşeyi onun için daha kolay kilo veriyorsunaz kaldi az ondan sonra gecicek dimi bu aclik olayi.gerci emzirincede cok acıkiyms insan anca seneye kilo verirz biz.bebiler sagolsun verirz napalm
Aynen canim ana ogun yiyoruz 2 saat sonra ara için gelince ben acikmamis oluyorum mecburiyetten yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?