2017 Aralık Anneleri

erken yapmissin testi.buyuk ihtimallr stresten gecikiydr.kafaya takinca maalesef vucut dengesini sasiyo.yinede bi kac gun sınra tekrarla testi.iltihap varsa korun tedavin bitince basla cunku sagliksiz geebelik olusabilir canim.rabbim tez vakitte nasip eder insallah

Ben hiç balensiz kullanmadım normal penye yaş normal balenli sutyende olsa olur mu ki zati pijima takımı bulamadım

Canim osmaniye de fazla iç çamaşırı mağazası yok BI de ben öyle gezemiyprum yürümek yasak rahim ağzım kisa
Canım sen lcw ve pentinin internet sitelerine bak. Dolasamiyosan hic cikma. Pentide yarim atlet şeklinde var ici süngerli takip çıkarılabiliyo. Emzirme sütyeni olarak gecmiyor ama çok rahat esnek pamuklu penye ben almıştım sonra dedim ben bunu emzirirken de kullanırım. Yeni doğum yapan arkadaşım var baktım o da kullanıyo emzirirken rahat mi dedim rahat oluyo dedi. Hem süngerini takarsın hem esnek baya. Lcw da da normal emzirme sütyeni şeklinde içinin takip çıkabilen süngeri var. Iki rengi var gri ve pembe ikisi de aynı ama gıride sünger yok ona bakarak al

Ben hiç balensiz kullanmadım normal penye yaş normal balenli sutyende olsa olur mu ki zati pijima takımı bulamadım

Walla bunn ıcın bşeylere bakym ama karar veremedm gogsu sungerlı atlet var mesela sutyen takmasmda bu olrmu falan dıye bu sefrde kayar dedm kullanslı olmaz dedım brakym onuda .. pıjama takımı bnde almadım.. bı sweet taarzı ıle lcwdan bı alt alp gakm gbı yapym bıde peluş takm falan dsnuyorm lohusa takımı almıcam yanı hem ck pahalı gerksz geldı bana

merhaba kizlar bugun midem bulaniyor belim agriyor kizda bir hareketli cikacak sanki karnimdan kalkmistim geri yattim hic halim yok

Benden de hep bi olcum istendi ta ki dun baska bi doktora gidene kadar.Dusmesi lazim tabiki.Benim tam tersi oluyr

Canım ıhmal etme gt endokrıne orası daha detaylı anlattı bana önlemını al korklcak baey degl soncta oda dktr gerkrse ınsulın. Verrsede al snrafan psman olmaktansa

merhaba kizlar bugun midem bulaniyor belim agriyor kizda bir hareketli cikacak sanki karnimdan kalkmistim geri yattim hic halim yok

Bnde dunden yorgnm hc bısey yapasm yok aksma kadr yagmk ıstıyorm tv karsısında ama hareket etmeyncedr belım sırtm agrıyo

Canım ıhmal etme gt endokrıne orası daha detaylı anlattı bana önlemını al korklcak baey degl soncta oda dktr gerkrse ınsulın. Verrsede al snrafan psman olmaktansa
Gitcem canim.Dahiliyenin sevk etmesi lazımmıs.Ona bi haftalık sonuclarimı gostereyim.O ztn gerek gorurse sevk eder

Kızlar ıstedgmızı yıyemıyorz dıye sıkayet edıyorz ama dun mısafrden dılayı cok dengesz beslendım ölcusuz yedm ve dnden berı mıdem hıc fahat degıl meger dengelı beslenıyomsuum bır aydr dıyet sayesnde mıdem alısmıs buna dun marmelat falanda yedım balda yedm yemeseymısım keske yemedn daha rahatmısım psman oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…