Canım balenlileride var ven ondan bi tane alıyorum çünkü dışarıya çıkarken kullanıyorum ucu belli olmasın diye pamuklu olanlarıda evde kullanıyorum, inan onları kullandıktan sonra balenli südyen takmıyor insan o kadar alışıyorsun ki rahatlığa:))[/QUOTE
Kuzum ben hiç balensiz kullanmadım satış elemanı da sadece balensiz olanı göste rince nasil kullancam bunu ddi balenli varsa bakayimno zmaan
erken yapmissin testi.buyuk ihtimallr stresten gecikiydr.kafaya takinca maalesef vucut dengesini sasiyo.yinede bi kac gun sınra tekrarla testi.iltihap varsa korun tedavin bitince basla cunku sagliksiz geebelik olusabilir canim.rabbim tez vakitte nasip eder insallahmerhaba arkadaşlar iki aydır doktora gidiyorum alttan muayene etti kan ve idrar testi yaptı yumurtalıklarımda hiçbir sorun yok. Rahim ve idrar yolunda iltihap var dedi fitil verdi. 27 eylül son adetimin ilk günü35 günde bir adet görüyorum.. 2 ekimde adet bitti ve fitili kullanmaya başladım. Fitil kullanırken gün aşırı ilişkimiz oldu ovulasyon gününe kadar. 18 ekim ovulasyon günümdü. Ancak 14-15-17 ekimde ilişkim oldu. Göğüslerimde bi hassasiyet yok henüz. Ancak 7-8 gündür kasık bölgemde iğne batması gibi bi durum var sık sık oluyor. geceleri yatarken falan daha çok oluyor bu. 4 aydır deniyoruz hamile kalamadım. Adet günü geçmeden yani 26 ekimde test yaptırdım bhcg 0.3 çıktı. Erken mi yoksa ümitlenmiyeyim mi bilemedim. Bir sonraki adetimin günü bugün 1 kasım ama hala hastalanmadım göğüslerimde veya karın bel bölgemde herhangi bi belirti yok adete ait. birkaç gün önce vajinamda akıntı arttı ve ıslaklık vardı şuan ıslaklık yok çok az bir akıntı var. Yüzümde sivilceler çıktı geçti. Lütfen bilgilerinizi paylaşıp bana yardımcı olur musunuz.
Ben hep aynısaatlerde lavaboya kalkıyorum sonra da geri u yuyamiuorum zaten gündüz de u yudugum yokBen de artık geceleri uyuyamıyorum.
Degisiyo canım ic çamaşırı mağazalarında var cesitleriKizlar ya bu emzirme sutyeni balensiz ve dolgusuz mu oluyo
Lcw da satilan içinde göğüs ucunu belli etmemesi için sünger kısmı var içine takip çıkartabiliyorsun.Hadi ya dün satış elemanı gösterdi ben bunu takamam diye almamıştım gogus uçlarını çok belli etmez mi
Lcwdakiler benim de hoşuma gitti.Lcw da satilan içinde göğüs ucunu belli etmemesi için sünger kısmı var içine takip çıkartabiliyorsun.
Ben hiç balensiz kullanmadım normal penye yaş normal balenli sutyende olsa olur mu ki zati pijima takımı bulamadımCestlerı vardr mutlaka ama benım gordugum penyeydı.. cok gerklı baey degl bnce ben ayrıyeten emzırma sutyenı almıcam nrmal rahat oenye autyenı kaldırarakta kullanırım dıye dsnuyormm zatn ewde takmam bıle hava alması ıyı olrms ucu yara olmazmıs mabtar olmazmıs
Lcw bakayım o zaman canimLcw da satilan içinde göğüs ucunu belli etmemesi için sünger kısmı var içine takip çıkartabiliyorsun.
O zaman ben en iyisi önce sungerlilerden alalaim canimCanım su an kıs kazak htka derken pek bellımolmaz ama ınce sungerlı sutyende kullanılr bnce hem ucunu bellı etmez hemde sılıkonlu kadr dolgn olmaz
O zaman ikisine de bakayım olmadı önce sungerli olursa ondan alayım haftaya kontrolum var o zaman onu da aradan cikartayimevdeyken takarsin oblari destekli opanlarida vardr canim
ben eski usullerden aldim
Canim osmaniye de fazla iç çamaşırı mağazası yok BI de ben öyle gezemiyprum yürümek yasak rahim ağzım kisaDegisiyo canım ic çamaşırı mağazalarında var cesitleri
O zaman ben en iyisi önce sungerlilerden alalaim canim
Canım sen lcw ve pentinin internet sitelerine bak. Dolasamiyosan hic cikma. Pentide yarim atlet şeklinde var ici süngerli takip çıkarılabiliyo. Emzirme sütyeni olarak gecmiyor ama çok rahat esnek pamuklu penye ben almıştım sonra dedim ben bunu emzirirken de kullanırım. Yeni doğum yapan arkadaşım var baktım o da kullanıyo emzirirken rahat mi dedim rahat oluyo dedi. Hem süngerini takarsın hem esnek baya. Lcw da da normal emzirme sütyeni şeklinde içinin takip çıkabilen süngeri var. Iki rengi var gri ve pembe ikisi de aynı ama gıride sünger yok ona bakarak alCanim osmaniye de fazla iç çamaşırı mağazası yok BI de ben öyle gezemiyprum yürümek yasak rahim ağzım kisa
Ben hiç balensiz kullanmadım normal penye yaş normal balenli sutyende olsa olur mu ki zati pijima takımı bulamadım
Benden de hep bi olcum istendi ta ki dun baska bi doktora gidene kadar.Dusmesi lazim tabiki.Benim tam tersi oluyr
merhaba kizlar bugun midem bulaniyor belim agriyor kizda bir hareketli cikacak sanki karnimdan kalkmistim geri yattim hic halim yok
Gitcem canim.Dahiliyenin sevk etmesi lazımmıs.Ona bi haftalık sonuclarimı gostereyim.O ztn gerek gorurse sevk ederCanım ıhmal etme gt endokrıne orası daha detaylı anlattı bana önlemını al korklcak baey degl soncta oda dktr gerkrse ınsulın. Verrsede al snrafan psman olmaktansa
Gitcem canim.Dahiliyenin sevk etmesi lazımmıs.Ona bi haftalık sonuclarimı gostereyim.O ztn gerek gorurse sevk eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?