- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Canım kaldırarak emzirmek göğüsü üstten eziyor emzirme işi bittikden sonra çok kötü sarkıyor bi arkadaşımın ve tanıdıklatımın öyle oldu psikolojileri bozuldu göğüs yapısını bozmuyor emzirme südyetni o yüzden şiddetle tavsiye ederim sakın emzirirken südyeni göğsün üatüne çıkartmayın
dr una en bastan soylemelydn canim fitigi simdide soyle.normal doğuma engel mi bilmiurm ama sonucunda bel yani
48 saatte bir bakılması gerekiyor beta hcg nin. her iki günde iki katına katlanıyor olması gerekir. biraz daha yükselmesi emin olmanızı sağlar.merhaba arkadaşlar iki aydır doktora gidiyorum alttan muayene etti kan ve idrar testi yaptı yumurtalıklarımda hiçbir sorun yok. Rahim ve idrar yolunda iltihap var dedi fitil verdi. 27 eylül son adetimin ilk günü35 günde bir adet görüyorum.. 2 ekimde adet bitti ve fitili kullanmaya başladım. Fitil kullanırken gün aşırı ilişkimiz oldu ovulasyon gününe kadar. 18 ekim ovulasyon günümdü. Ancak 14-15-17 ekimde ilişkim oldu. Göğüslerimde bi hassasiyet yok henüz. Ancak 7-8 gündür kasık bölgemde iğne batması gibi bi durum var sık sık oluyor. geceleri yatarken falan daha çok oluyor bu. 4 aydır deniyoruz hamile kalamadım. Adet günü geçmeden yani 26 ekimde test yaptırdım bhcg 0.3 çıktı. Erken mi yoksa ümitlenmiyeyim mi bilemedim. Bir sonraki adetimin günü bugün 1 kasım ama hala hastalanmadım göğüslerimde veya karın bel bölgemde herhangi bi belirti yok adete ait. birkaç gün önce vajinamda akıntı arttı ve ıslaklık vardı şuan ıslaklık yok çok az bir akıntı var. Yüzümde sivilceler çıktı geçti. Lütfen bilgilerinizi paylaşıp bana yardımcı olur musunuz.
Bence de lohusa takımı gereksiz gibi o kadar parayı ona veremem ki pijima takımları burda 70 80 tl bir kere giyeceğim biseye bu parayı vermek istemiyorum acaba eserfman takimimi alsam
waikiki de çok güzel hamile iç çamaşırları bulabilirsin.Canim osmaniye de fazla iç çamaşırı mağazası yok BI de ben öyle gezemiyprum yürümek yasak rahim ağzım kisa
Emzik aldınız mı minislerinize kızlar?Avent soothie cok iyi dyrlar.Bi de cam biberonu var
inşallah, şu bir hafta gelişme göstermesi çok önemli dua edin bana olur mu?
Evet canım bende avent soothie aldım en iyisi o çokda hafif ve çok tatlı oluyorlar onu emerkenEmzik aldınız mı minislerinize kızlar?Avent soothie cok iyi dyrlar.Bi de cam biberonu var
Ahh kaderdaşım bende öyle düşünüyorum kızıma diyorum 22 kasımdan sonra istediğin zaman gelebilirsin ama lütfen daha erken gelmeBen sanki kasim 20 ile 30 arasında herhangi bir gün doğurcam gibi geliyor...
Senin neden sabit bir doktorun yok ki??? Devlet hastanesi olsa bile istediğin doktora 182 den randevu alabiliyorsun. Ayrıca bel fıtığı varsa bunu söylemelisin her kontrolde.Ikı saat ayakta dursam Otrmadan dnlenmeden belım kalçam kopuyo saatkerce gecmıyo sırtmda aynı... bu benım fıtık baslangıcı dahada ılerleyeblr nrmal dogum derkerae cok korkuyorm ben dktrn agzndan seseryan lafını duymak ıstıyorm ne zaman. Belerlebcek bu.. dogumu dusndugum hastaneye ayda bı gıdıyorm bı dkda brmal uktrasonla bakıp kaldırıyolar hıc detay konısamıuorm sabt bı dktr bıle yk ne zaman netkescek benım dogum
Kuzum zaten çok rahat edeceksin yok gibi emzirme südyetni sonradan pişman olma diye diyorumCanım bn ewdeyken sutyen kullanmayı dsnmuyorm zatende blmıyorm walla yorldm artık herseyı arastrmaktan ne zormus ya
Senin neden sabit bir doktorun yok ki??? Devlet hastanesi olsa bile istediğin doktora 182 den randevu alabiliyorsun. Ayrıca bel fıtığı varsa bunu söylemelisin her kontrolde.
Onu ben de okudum canım.Buyuk geliyrmus diye.ben aldim avent ama soothie degil.bi kac yerde okudumbebekler tutamiyms onu agir geliyms.ekim annelernde okumustm sanirim bir iki kisi yazmisti.benm aldiklarm damla mi neydi normal emzik iste
Kuzum zaten çok rahat edeceksin yok gibi emzirme südyetni sonradan pişman olma diye diyorum
Cok tatlı grnuyr canim evetEvet canım bende avent soothie aldım en iyisi o çokda hafif ve çok tatlı oluyorlar onu emerken
Ben rossmanndan aldım canım migrosta falanda varmış değişik markalarda benim aldığım pakette 24 tane mendil var 15 lira gibi bişeydi fiyatıdaNasıl bsey cnm nrde satılııor
Bunalma canım rahat ol insanların bazen sorunları oluyor maddi manevi ruhen ilhi alaka istiyor yok diyen yalan der benimde öyle ama bu yola çıktık Allahın izniyle başa çıkacağız herşeyle sen bunalmaAlırım gerekrse canım var yakndakı magazalaarda bunaldm brazda ben bubunlerde herseyı arastrp kafa yormaktan falan dogmda yaklasnca gerglık arttı
Mantıklı :)üstüne göğüs pedini koyarsın
Ben önceki kızımada kullandım canım rahat ettim bi tek onu kabul etti diş yapısıda inci gibi bozulmadı damak yapısıda tavsiye ederim ❤Cok tatlı grnuyr canim evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?