2017 Aralık Anneleri

Canım bn ewdeyken sutyen kullanmayı dsnmuyorm zatende blmıyorm walla yorldm artık herseyı arastrmaktan ne zormus ya

dr una en bastan soylemelydn canim fitigi simdide soyle.normal doğuma engel mi bilmiurm ama sonucunda bel yani

Canm sahsıma aıt bı dktrum olsaydı ben ber seklde herseyımkonusur sırarum arastrırtım ıhmal etmem nrmaldede ama karsmda bı muhattap bulamıyorm devlet hastanesı dedımya...bubyuzden cok gergnum ne olcagı bellı degl dıye allah buyuk bu an önce seseryan gunu almak ıstıyorm

48 saatte bir bakılması gerekiyor beta hcg nin. her iki günde iki katına katlanıyor olması gerekir. biraz daha yükselmesi emin olmanızı sağlar.

Bence de lohusa takımı gereksiz gibi o kadar parayı ona veremem ki pijima takımları burda 70 80 tl bir kere giyeceğim biseye bu parayı vermek istemiyorum acaba eserfman takimimi alsam

Bn nrmalde ewdede gyebılecegım seklde bı takım yaptm bı takmda yıne nrmaldede kullanabılecegm aeklde alcm o an cok kazm olrsa esım alr gelr napıhım walla kafam durdu artık bunalıhorm

Senin neden sabit bir doktorun yok ki??? Devlet hastanesi olsa bile istediğin doktora 182 den randevu alabiliyorsun. Ayrıca bel fıtığı varsa bunu söylemelisin her kontrolde.

Var canım en azından dışarı çıkarken kullan rahat edersin fiyatı balensizden 5, 10 tl fazla sadece lcw de gördüm bende normali çok hoşdu insan kendini iyide hissetmek istiyor sonuçta görüntü olarak da G Gulum80

Senin neden sabit bir doktorun yok ki??? Devlet hastanesi olsa bile istediğin doktora 182 den randevu alabiliyorsun. Ayrıca bel fıtığı varsa bunu söylemelisin her kontrolde.

Malesf öle bımımkan yok cnm.. rısklı genelık bölumune gıdıyorm randevunn anlamı yok gıdıyosun ıkı oda var bırınden bırıne yazıyo sekreter ve her gttgmde garklı dktrlar var sabıt bır kısı takıp etmıyo ckta kabalık oluyo zaten ılgı alaka yok delı oluyorm tedavıngordgm hasane yogn bakım unutesı falan var mevbr brda olck dogum... ara kontrıllere yakndakı hastaneye gıdıyorm brda anı dktra gıdıyırm hep bndan memnnm ama bu hastanedede ımkan yk yenıdogan unutesınykmo yuzden burda doguma cesaret edemıyorm nolr nolmaz dıye buna kalsa seseryan dedı tup bebekmıldufu ıcın sekerde cıktı falan ama brda yapamam dogumu ya bısey olrsada bebegıme destek gerekrse baska hastaneye gtmeye gerk kalmasn dıye dıger tarafta ımkan var dıye oraya mevbuurm.. ama bu belrszlık gerıyı benı napcm sasrdım

Kuzum zaten çok rahat edeceksin yok gibi emzirme südyetni sonradan pişman olma diye diyorum

Alırım gerekrse canım var yakndakı magazalaarda bunaldm brazda ben bubunlerde herseyı arastrp kafa yormaktan falan dogmda yaklasnca gerglık arttı

Alırım gerekrse canım var yakndakı magazalaarda bunaldm brazda ben bubunlerde herseyı arastrp kafa yormaktan falan dogmda yaklasnca gerglık arttı
Bunalma canım rahat ol insanların bazen sorunları oluyor maddi manevi ruhen ilhi alaka istiyor yok diyen yalan der benimde öyle ama bu yola çıktık Allahın izniyle başa çıkacağız herşeyle sen bunalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…