- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Ben de artık geceleri uyuyamıyorum.
Tamam canim haftaya doktora gittiğimde bakayım dün bebisin alışverişini yaptık hala kendime gelemedim haftaya da kendime yapayım ne yapayım yapmaya calisacam erken dogum riskim var BI anda doğuma gidersem eşim ne yapacağını şaşırırCanım sen lcw ve pentinin internet sitelerine bak. Dolasamiyosan hic cikma. Pentide yarim atlet şeklinde var ici süngerli takip çıkarılabiliyo. Emzirme sütyeni olarak gecmiyor ama çok rahat esnek pamuklu penye ben almıştım sonra dedim ben bunu emzirirken de kullanırım. Yeni doğum yapan arkadaşım var baktım o da kullanıyo emzirirken rahat mi dedim rahat oluyo dedi. Hem süngerini takarsın hem esnek baya. Lcw da da normal emzirme sütyeni şeklinde içinin takip çıkabilen süngeri var. Iki rengi var gri ve pembe ikisi de aynı ama gıride sünger yok ona bakarak al
Tmm canimmTamm ıste ıhmal etme yollarlarsa
Bence de lohusa takımı gereksiz gibi o kadar parayı ona veremem ki pijima takımları burda 70 80 tl bir kere giyeceğim biseye bu parayı vermek istemiyorum acaba eserfman takimimi alsamWalla bunn ıcın bşeylere bakym ama karar veremedm gogsu sungerlı atlet var mesela sutyen takmasmda bu olrmu falan dıye bu sefrde kayar dedm kullanslı olmaz dedım brakym onuda .. pıjama takımı bnde almadım.. bı sweet taarzı ıle lcwdan bı alt alp gakm gbı yapym bıde peluş takm falan dsnuyorm lohusa takımı almıcam yanı hem ck pahalı gerksz geldı bana
dr una en bastan soylemelydn canim fitigi simdide soyle.normal doğuma engel mi bilmiurm ama sonucunda bel yaniIkı saat ayakta dursam Otrmadan dnlenmeden belım kalçam kopuyo saatkerce gecmıyo sırtmda aynı... bu benım fıtık baslangıcı dahada ılerleyeblr nrmal dogum derkerae cok korkuyorm ben dktrn agzndan seseryan lafını duymak ıstıyorm ne zaman. Belerlebcek bu.. dogumu dusndugum hastaneye ayda bı gıdıyorm bı dkda brmal uktrasonla bakıp kaldırıyolar hıc detay konısamıuorm sabt bı dktr bıle yk ne zaman netkescek benım dogum
Sağlıkla gelsin de kuzum her şey hallolurTamam canim haftaya doktora gittiğimde bakayım dün bebisin alışverişini yaptık hala kendime gelemedim haftaya da kendime yapayım ne yapayım yapmaya calisacam erken dogum riskim var BI anda doğuma gidersem eşim ne yapacağını şaşırır
Evet avent aldım ben de. 0-3 aylık aldik yeni doğan için. Bir de cam biberonun aldım küçük boy. Emzik kısmı yeni doğanla uyumlu diyorlarEmzik aldınız mı minislerinize kızlar?Avent soothie cok iyi dyrlar.Bi de cam biberonu var
Gule gule kullanın canim.Ben de alıcam.Sut sagma da lansinoh dsnuyrm.Kullanmıstim memnun kaldimEvet avent aldım ben de. 0-3 aylık aldik yeni doğan için. Bir de cam biberonun aldım küçük boy. Emzik kısmı yeni doğanla uyumlu diyorlar
Aynen kuzum bugünlere gwlebildik allaha şükür saglikla da gelirler insallahSağlıkla gelsin de kuzum her şey hallolur
inşallah, şu bir hafta gelişme göstermesi çok önemli dua edin bana olur mu?gecmis olsun canim insallah iyi olur dinlenmek iyi gelir.cok hareket etme annen falan yakinindaysa çağır mumkumse wc harici kalkma.bol bol kırmızı et yemeye calis.vaktiyle gelir insallaj
ederiz canim gelisr.sen elinden geleni yap allah büyükinşallah, şu bir hafta gelişme göstermesi çok önemli dua edin bana olur mu?
baş ağrısı sık idrar çıkma ağız kuruluğu olabilircanım günaydın, şeker yükselince nasıl anlıyorsunuz? Ben ölçüm yapmadım bügüne kadar takip de etmedim , şeker çıkınca nasıl belirti veriyor ?
ben aldim avent ama soothie degil.bi kac yerde okudumbebekler tutamiyms onu agir geliyms.ekim annelernde okumustm sanirim bir iki kisi yazmisti.benm aldiklarm damla mi neydi normal emzik isteEmzik aldınız mı minislerinize kızlar?Avent soothie cok iyi dyrlar.Bi de cam biberonu var
üstüne göğüs pedini koyarsınHadi ya dün satış elemanı gösterdi ben bunu takamam diye almamıştım gogus uçlarını çok belli etmez mi
mutlaka deneyeceğim kuzum çok sağol.Canimm bol bol dinlen.gunde 2 bardak süt 2 3 kase yoğurt ye.hetgun sabah bir haşlanmış yumurta ye.yesil mercimek çorbası iç.mutlaka hergun 1 muz ye hatta sabah akşam 1 er tane yesen daha iyi..1 mineralli su iç.(maden suyu).balli süt yapıp yanında da muz yiyebilirisn.gunde en az 3 litre su iç.bak bunları yao kuzum.nasil kilo alacak....
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah tez vakitte küvezden çıkıp kucagına gelsinKızlar dogum yaptım suyu kalmamıştı küvezde şuan , öptüm bebeğimi çok tatlıydı darısı size inşallah
Canım kaldırarak emzirmek göğüsü üstten eziyor emzirme işi bittikden sonra çok kötü sarkıyor bi arkadaşımın ve tanıdıklatımın öyle oldu psikolojileri bozuldu göğüs yapısını bozmuyor emzirme südyetni o yüzden şiddetle tavsiye ederim sakın emzirirken südyeni göğsün üatüne çıkartmayınCestlerı vardr mutlaka ama benım gordugum penyeydı.. cok gerklı baey degl bnce ben ayrıyeten emzırma sutyenı almıcam nrmal rahat oenye autyenı kaldırarakta kullanırım dıye dsnuyormm zatn ewde takmam bıle hava alması ıyı olrms ucu yara olmazmıs mabtar olmazmıs
işi de çok kafama takıyordum, fabrika denetimini güzel geçirsin istiyordum. Bu işte benim katkım da çok fazla oluyor çünkü. Ama kısmet değilmiş. Şu an tek istediğimin yavrumun zamanını beklemesi, düzenli kilo alması.İşi hiç düşünmeyin bol bol dinlenin ilaçlar etkisini gösterir ve kuzucuk bekler umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?