2017 Aralık Anneleri

Ben de artık geceleri uyuyamıyorum.

Bnde bel kalca agrısınden uyuyamadım gece.. kzlar belımde fıtık vardı benım gecen sene fızık tedavı gordm jel kullanıyodm gebelkte braktım mecburen... fıtık olnca cok rısklımılyyıma ntmal dogm bndr zatn seseryan ıstıyorm ama bunu dktra dedgmde tahll falanmı yapar fıtık var dedgmde dıkkate altmı devlet hastanesnde

Ikı saat ayakta dursam Otrmadan dnlenmeden belım kalçam kopuyo saatkerce gecmıyo sırtmda aynı... bu benım fıtık baslangıcı dahada ılerleyeblr nrmal dogum derkerae cok korkuyorm ben dktrn agzndan seseryan lafını duymak ıstıyorm ne zaman. Belerlebcek bu.. dogumu dusndugum hastaneye ayda bı gıdıyorm bı dkda brmal uktrasonla bakıp kaldırıyolar hıc detay konısamıuorm sabt bı dktr bıle yk ne zaman netkescek benım dogum

Tamam canim haftaya doktora gittiğimde bakayım dün bebisin alışverişini yaptık hala kendime gelemedim haftaya da kendime yapayım ne yapayım yapmaya calisacam erken dogum riskim var BI anda doğuma gidersem eşim ne yapacağını şaşırır

Bence de lohusa takımı gereksiz gibi o kadar parayı ona veremem ki pijima takımları burda 70 80 tl bir kere giyeceğim biseye bu parayı vermek istemiyorum acaba eserfman takimimi alsam

dr una en bastan soylemelydn canim fitigi simdide soyle.normal doğuma engel mi bilmiurm ama sonucunda bel yani

Sağlıkla gelsin de kuzum her şey hallolur

gecmis olsun canim insallah iyi olur dinlenmek iyi gelir.cok hareket etme annen falan yakinindaysa çağır mumkumse wc harici kalkma.bol bol kırmızı et yemeye calis.vaktiyle gelir insallaj
inşallah, şu bir hafta gelişme göstermesi çok önemli dua edin bana olur mu?

canım günaydın, şeker yükselince nasıl anlıyorsunuz? Ben ölçüm yapmadım bügüne kadar takip de etmedim , şeker çıkınca nasıl belirti veriyor ?
baş ağrısı sık idrar çıkma ağız kuruluğu olabilir

Emzik aldınız mı minislerinize kızlar?Avent soothie cok iyi dyrlar.Bi de cam biberonu var
ben aldim avent ama soothie degil.bi kac yerde okudumbebekler tutamiyms onu agir geliyms.ekim annelernde okumustm sanirim bir iki kisi yazmisti.benm aldiklarm damla mi neydi normal emzik iste

mutlaka deneyeceğim kuzum çok sağol.

Canım kaldırarak emzirmek göğüsü üstten eziyor emzirme işi bittikden sonra çok kötü sarkıyor bi arkadaşımın ve tanıdıklatımın öyle oldu psikolojileri bozuldu göğüs yapısını bozmuyor emzirme südyetni o yüzden şiddetle tavsiye ederim sakın emzirirken südyeni göğsün üatüne çıkartmayın

İşi hiç düşünmeyin bol bol dinlenin ilaçlar etkisini gösterir ve kuzucuk bekler umarım.
işi de çok kafama takıyordum, fabrika denetimini güzel geçirsin istiyordum. Bu işte benim katkım da çok fazla oluyor çünkü. Ama kısmet değilmiş. Şu an tek istediğimin yavrumun zamanını beklemesi, düzenli kilo alması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…