2017 Aralık Anneleri

Kızlar hastaneye bol iç çamaşırı alın tavsiyem

Canım cok oldmu kanama ne akıllandın kocaman hastan bezı var bnde oesse alcm ne tabaıye edersın nasılsın bu arada sıkntı yk dımı
Ben yapıyorum canım ama
En son kendim yaptım hatta da son kez doğumdan önce kuaföre giderim herhalde

Bn hıc yapamam beceremem bınkere denemsmtm sonnoldu :) yaptrmadmda hıc cekınıyorm

Ewt bnnla yıkayanları duydm bnde byhun cıkcm almaya ınsallah bakalım ne bulrsam sıvı almayı danuyorm kıs ptogramda yıkıcam cnku renklerı galan cıkmasn dıye cogu renklı beyaz rıske atmayayım

Kızlar zekaı tahrde özel ıda kuralanıyomu bılgınz varmı oluyosa esım kalabılrmıkı yanmda ayrı oda olckya

Daha doğum yapmadım günlük değiştirmek için daha o aşamaya gelmefim:)

O kocaman hasta bezı camasrla nasıl kullanlcak dıye dsnuyodm ama onu sataraız canasıra gerk olmaz yattgmz yerden zaten

canım ben memnunum hatta dun yıkadım mis gibi oldular diğer bebegimdede kullanmıştım gayet güzel kokusu yumsakligi az koyacaksın eğer çok kirli olursa çok koyarsin ve ilave durulama yaptirirsin ben öyle yapıyorum birde sadece lacivert yada siyah renkli olanlarda kalıyor taneleri biraz diğer renklerde hic sorun olmuyor siyah yada lacivert ağırlıklı yikadiginda ek durulama yap bukadar

Hanımlar normal doğum tarihim 17 aralık görünüyor kızım olacak ve ben sezeryan olacam. Ama doktor 10 Aralık’tan sonraki bi tarihte alacam dedi tarih bana çok geç geldi o zamana kadar normal başlamaz mı bide kızlar erken doğuyor diyorlar size sormak istedim

Anladım canım. Peki Doğum ücreti nasıl o hastanenin.
Canım merhaba ben Doğum ücretini öğrendim kurum indirimi yani MEB indirimiyle 1950 oluyor fiyatı sezeryanın. Normalde 2300 falan dedi indirimsiz hali tabi daha biraz pazarlık yapmadık bidaha konuşmak içim gidecem sormuştun cvp vereyim dedim

gunaydin anneler bu gun kont var birazdan cikip hastaneye gidecegim dun cok rahatsizdim bakalim belki nstye sokar bu gun

Canımmm bence sanci çekmeni istiyor olabilir doktorun:)anne sütü daha rahat geliyormus sancı çekince belki de o yüzden geç alıyor

Evet tatlım sipariş verdim
Lohusasepetinden
Dokusu falan da güzel beğendim canım
Bende bakayım internetten
canim ben daha geçen gün aldım yikadim ama elde yikamasi bide matigi matik olanı al makinede yikayacaksan

Canim ben çok az attim normal programda yikadim tozu kalmamış gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…