2017 Aralık Anneleri

Bende kapaliyim canim dizden kapsonlu tunik mantikliymis bende dusuneyim
bence de canim bende olması esorfman alacam

Kızlar benimde siyah bir eşofman takımım var birde lcw den elbise aldım.misafirler gelince bunları giyecegim. Elbise çok hoşuma gitti bir tane daha almak istiyorum :) kalın siyah çoraplarla güzel duruyor. Hastaneden çıkarken büyük ihtimal tayt ve tunikle çıkarım.rahat olur öyle...cok heyecanlı :) birde ağdayı haftaya değil sonraki hafta yaptırayım diyorum...sacimi boyatmak bile istiyorum bebeğe artık zararı yokmuş ama eşim çok karşı çıkıyor izin almaya calsiiyorum en azından fotoğraflarda güzel çıksın diye.dipelr köyü uçlar açık renk kaldı.guzel görüntü olmuyor

Ya bıde agda konusu var dktra nasıl sorcaksam

Tahının ustnde bırıken yagıd
Hepsi zararsiz seyler,tahin yagiyla havucu yeni ogrendim zeytin yagi da iyi fikir,hatta gazi icinmiydi hatirlamiyorum,asidini alip bir kaşık verirdik bebekken

Kızlar ben bebeğimin çamaşırları için bu toz sabunu aldım bunu kullanan var mı tereddütte kaldım acaba dalin sıvı deterjan mı alsaydım ne dersiniz buna 100/100 bitkisel diyo ama bilemedim

Bende bununla yıkadım canım tozu kalmazsa inş sıkıntı olmıcak beşiğin korumalıklarını kısa programda yıkadım die kaldı belki de. Kıyafetlerde iyiydi makineyi çok sıkıştırmadan ve ilk kullanım için az bişey atarak yıkamanızı öneririm bana da öyle söylediler çok kiri yok zaten fazla da olunca baya köpürüyormuş.. Yıkaya yıkaya görecrğiz bakalımm kolay gelsin şimdiden :)

kızlar ağdayı kendim yaptım göbeğimden dolayı çok zorlandım ya ne zormuş hamilelikte kişisel bakım

Ben de bebeğin kıyafetlerini yıkayıp şu çanta olayını bitirmek istiyorum artık. Farmasiden sipariş vericem deterjanı. Hem doğal hem de helal sertifikalı.

Ben de bebişin kıyafetlerini dün yıkamıştım. Yarın da ütüler hastahaneye gidecekleri bavula koyarım. Geriye lohusa takımını yıkamak kalıyor. Bir de lohusa tacı ve terlik istiyorum kısmet olursa. Kapı süsü de yarım kaldı yavrumun. Onu da tamamlasaydim süper olurdu

Teşekkürler kızlar tozu kalmasın diye ilave durulama yaparız artık misschery cnm kokusu nasıl yumuşatıcıya gerek var mı

Günaydın kızlar tansiyon 14-8 bakalım doktor ne dicek belirsiz yordu yatmak yordu kızımdan ilk kez ayrıyım gece uyuyamadım sıpa babannesinin evini dağıtmış hastane de işinize yarıcak benim koyamadığım bir gün yatıp çıkacağım diye koymadığım
Bol çamaşır en az iki pijama takımı
Atlet
Rolon
Diş macunu
Kullandığınız ilaçlar
Toka
Plastik bardak
Kahve yada hazır çay
Kırıntı ( kek kurabiye tarzı şeker yoksa)
Fırsat bulursanız doğuma yakın duş alabilirsiniz banyo süngeri ve köpük
Üzerinize polar sabahlık ( on numara oluyor gezerken sıcak tutuyor
Eşinizide unutmayın bi eşofman bi t-shirt yanınızda kalacaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…